Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Kettős fronthatás: melegfelvonulás és hidegfront

2008.07.06. 21:54 escaper

Szombaton egy ír lánybarátomat kísérgettem a városban. Igazán bajban voltam, hogy szépet is mutassak neki ebben a városban úgy, hogy ne találkozzunk a mindent elborító szeméttel. Végül persze nem is sikerült, mert bárhonnan mentünk bárhová a bárhováknál szemét is volt, meg szétrohadó részek is. De két bárhová közt szinte mindig nyomor.

Viszont a Liszt Ferenc téren ismerek olyan éttermeket, amik ha nem is állnák meg a helyüket bárhol a világon, de Mon mindenképpen nagyon jó kulináris élvezeteket kínálnak. Pl. a Menza is ilyen. Normális magyar ételek, fantasztikus jó minőségben. Vállalhatóan magyar, sokkal inkább mint a sötét, gagyi-magyar Kárpátia étterem.

A tér felé viszont rendőrkordon állított meg minket és terelt minket az eddig elkerült kisutcákba. Vendégemen láttam, hogy most esik le az álla. Az Andrássy úttal párhuzamos utcácskákban a falakon lövésnyomok, félmeztelen férfiak az ablakokban lógva, kutyaszar mindenütt. Mellesleg sikerült egy csapat közepébe sodródnunk, akik a naiva szerint zöldségesek lehettek, mert gyümölcsüket hurcolták magukkal ládaszám.

- Ezek kik? - kérdezte. És itt gondolkodóba estem, hogy mit válaszoljak, mert fogalmam sincs ezeket hogyan nevezzem. Mondtam, hogy a meleg tüntetés ellentüntetői.

- Ja, tényleg! Ma van a meleg büszkeség napja! - mondta felderülve. De aztán nem állt össze a kép. - Itt illegális a melegfelvonulás? - kérdezte.

- Nem, bejelentették - válaszoltam.

Erre a lány (akiről kiderült, hogy pszichológus) ecsetelni kezdte a köröttünk vonulók személyiségvonásait és lehetséges motivációjukat. Szerencsénkre angolul, így a túlművelt feketeingesek egy szavunkat sem értették.

- Aha, az ott börtönviseltnek tűnik - kezdte - ott a heterók biológiai okokból homoszexuális viszonyt folytatnak, a szabadulás után visszatérnek eredeti preferenciájukhoz és kíméletlen homofóbok, hogy ezen emlékeiket elnyomják maguk és a környezetük előtt. Az a szegény ember, pedig ránézésre érszűkületes, valószínüleg a fiatalokat is utálja, hogy nekik még áll a cerka. Aha, erős, kisportolt fiúk csapatban; a cserkész és náci homoszexualitás alapja. Szegények nem tudják, hogy ahogy a lakosság egy része homoszexuális és ez az ő csapatukra is igaz. Igazi kis homoerotikus összetartozás.

Közben sikerült kikavarodnunk az ellentüntetők közül pont a meleg felvonulók mellé, akik már hallhatták az előző csoport "Mocskos buzik" skandálását.

- Dehát nem is koszosak - nevetgélt a lány, miután lefordítottam neki - az hazugság. És valóban homoszexuálisak. Komolyan gondolják, hogy ettől majd megsértődnek?

Mivel okosan kezdtem az étterem felé terelni, az összecsapásokat már nem láthattuk.

Az étteremben félház. A világon szinte mindenütt egy ilyen felvonulás fieszta. Táncoló emberek, a kávézókban kivülálló érdeklődők figyelhetik a műsort és ízlésük alapján alkothatnak véleményt magukban. Nálunk könnygáz és rendőrsorfal. Egy jóhangulatú délutánból a gyűlölet orgiája. Egy laza vasárnap helyett egy mindenkinek frusztráló nap. Nem jó a melegeknek, mert dobálják, gyűlölik őket. Nem jó az ellenük tüntetőknek, mert rendőrök gyepálják őket. Nem jó a rendőröknek sem. Egy teljesen súlytalan eseményből ezt gyártják az eszement fóbiák.

Az evés közben még hallgatunk egy kis zsidózást egy öregnéni hordától - egy ír valóban nézhet ki zsidóként. A lánnyal zavartan hümmögünk. Ezeknek a néniknek kéne a megbocsátást, a humánumot közvetíteni az unokáiknak, titkos receptjeikből készített zseniális almáspitékkel megtámogatva. Itt ők más példát akarnak mutatni.

De vegyük végig a gondolataikat. Rendben elkergetik a melegeket, elkergetik a zsidókat, utána pedig azokat, akik éppen fáj nekik. És akkor mi lesz? Tényleg jobb ország leszünk? Vagy akkor majd a Gój Motorosok fesztiválját tiltjuk be, majd a popzenét, aztán a bikinit, a csókolózást, a hosszú hajat, a farmert, aztán a fekete macskát, végül a Neoton Familiát?

Bár így belegondolva a végső konklúzióban egyetértünk. Kezdjük a végén! Le a Neoton Familiával!

376 komment

Címkék: kultúra tolerancia abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr3556247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.06. 22:29:41

Az a legviccesebb az egészben, hogy szegény csaj valóban csak valami tréfaként, érdekességként fogta fel az egészet, annyira nem tudja a saját értékrendszerébe ezt a mély, beteges gyűlöletet beilleszteni.

states 2008.07.06. 22:30:07

Az a baj öreg, hogy ez a város nem azért mocskos, koszos, kutyaszaros, az ország úgyszintén, mert ilyen olyan vonulók és ellenvonulok menetelnek, zsidóznak és magyaroznak, hanem, mert gyakorlatilag 1945 óta azok vannak hatalmon, akik...

OkoskaTo:rp 2008.07.06. 22:30:27

A Neoton Família monnyonle! Különösen hogy olyan Csepregi-szoborfejet sikerült kirakniuk a plakátra, hogy felirat nélkül fel nem ismerném.

RTR 2008.07.06. 22:30:42

Érdekes amit írsz. Ha jól emlékszem, az Amerikai szépség c. filmben is volt szó hasonlóról, egy durván homofób pasas keveredett végül elég forró szituba. :)

Vévé_Lóót 2008.07.06. 22:33:06

Jó írás, csak azt nem értem, miért pont aznap vitted városnézni az ír barátnődet... mentetek volna kirándulni, vagy mittomén.

Neville 2008.07.06. 22:35:12

Ez a baloldali filozófusok mániája, hogy mindenki aki nem ért egyet a haladással(?) és az azt körülvevő kérdéses értékű melléktermékekkel(mint pl. a buzi parádé) annak tkp. agybaja van. Gondoljunk csak Adorno nagybecsű mondására, hogy a konzervativizmus egy betegség. No persze. Erre én pedig Pezenhoffer Antal mondásával válaszolok, aki azt mondotta, hogy az egyenlőséget hirdetők csak azért utasítják el az elöljárók tekintélyét, mert belső frusztrációjukat próbálják így leplezni aziránt, hogy nem ők vannak felül.

Ez utóbbi nem elgondolkodtató legalább ennyire?

Kazán Kovács 2008.07.06. 22:39:52

Ez egy nagyon jó írás! Köszönöm.

ElChe · http://www.divecenter.hu 2008.07.06. 22:40:27

"annyira nem tudja a saját értékrendszerébe ezt a mély, beteges gyűlöletet beilleszteni"

No igen. A béketábor Észak-Írországot tűzi a zászlajára. Sajnos mindenkinek (mindenkinek!) megvannak a saját "ügyei", bárhol is él, bárhol is született.

AP (törölt) 2008.07.06. 22:40:52

ha már nem mi vagyunk felül, akkor senki se legyen? érdekes gondolat..

King Diamond 2008.07.06. 22:41:22

"sötét, gagyi-magyar Kárpátia étterem."

Már itt annyira látszódik,hogy milyen érzelmű a firkász.

Egyébként elég nagy fasz vagy ha szombaton vitted az ismerősöd arra a környékre..ha ennyire okos vagy számíthattál volna arra,hogy esetleg lesz vmi látnivaló.Szánalmas vagy..szerintem ez az egész történet egyébként kamu,kitaláció..

lorp 2008.07.06. 22:42:28

Tehát mindkét oldalon buzik voltak, csak az egyik oldal tisztában van vele, a másik oldal még nem:D Hát ez nagyon jó! Szinte érzem hogy jövőhéten még sok helyen fogom olvasni eme eszmefuttatás különböző variációit.
Ehh ebből sem lesz párbeszéd. Bár tudom "azokkal" meg az "ilyenekkel" nem is lehet.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 22:44:13

Vévé: mert aznap bízták rám és én elfelejtettem a felvonulást. Különben miért is kéne tudnom, hogy mikor van és miért is kellene feltételeznem, hogy balhé lesz?

Neville: lenyűgöző az olvasottságod, de a soraimat rosszul olvastad :) Miért ne tehetné mindenki azt, amit akar? A melegek kevesebbet akadályozták a forgalmat, mint az összecsapások. Vagy más miatt zavarnak Téged?
Legközelebb a VW Bogár találkozót dobálják meg az amerikai autó hívők?
Tiszta popper-csöves, emo-DJs harc magasság...

Csúfy 2008.07.06. 22:46:51

Hát az egészben az a szar, hogy volt egy hossú kések éjszakája is a mai nácik előtt amikor az eredeti nácik mészárolták le a saját homokosaikat. És nem szexuális alapon hanem a Römm miatt. Akit úsz. nem a buzisága miatt, hanem a nemzetiszocializmusba való hite miatt nyirtak ki. De ez 1934-ben volt.
Mi a faszt keresnek itt ezek az új nácik? 2008-at irunk. Mi a faszt keres itt ez az egész csőcselék, akik a keresztény világban nem bújhatnának maszkba, mert büntethető sőt büntetendő. És mi a faszt keresek én itt?????? Nem vagyok se buzi se semmi.

sto 2008.07.06. 22:46:55

hu, de bazi unalmas már ez a rohadt kettős mérce...

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 22:49:59

King Diamond: a Kárpátia Étterem tényleg szar:
www.medwe.hu/ettermek/538karpatia.html
Hogy jön ez az érzelmeimhez? Mert van egy együttes, ami hasonnevű és Te esetleg szereted? :)
Az étterem a hibás és őket kéne utálnod, hogy lejáratják ezt a nevet.

A Menzát dicserem, ami tényleg nem flancos és magyar kajákat készít. Szégyeljem-e magam? :)

phaidros 2008.07.06. 22:50:20

Escaper,
olvass el egy linuxos vagy maces fórumot, amikor egy winnyogszos misszionárius betéved oda. Semmi különbség. :D

Neville 2008.07.06. 22:51:36

Escaper: Nem olvastam rosszul, írásodnak azon részére reagáltam, amikor azt fejtegetted, hogy az ír leánybarátnéd kielemezte, hogy miféle frusztrációk miatt van baja az embereknek a magamutogatú buzikkal. Ami pedig a mostani kérdésedet illeti valóban sajnálatos, hogy az utca emberének kell tenni ezellen a felvonulás ellen. Ez jelenlegi formájánban egy egyszerű provokáció a heteroszexuálisok ellen, ráadásul általuk megfogalmazott célját sem éri el. Mivel - bár ez nem reprezentatív - az általam elakpott beszélgetések az utca emberei között (és itt most nem az ellentüntetőkre gondolok) mind negatív véleménnyel voltak erről az egészről.

Újlaki 2008.07.06. 22:53:59

lorp, rossz helyen húzod a vonalat a két oldal között.

Vannak a normálisak, akik akár heterók, akár homoszexuálisak, akár még másabbak; a lényeg, hogy nem akarnak beleszólni mások magánéletébe.

És van a másik oldal, a sötétek, akik között ugyanúgy lehet ilyen is, olyan is, csak hogy ők azt hiszik, hogy másokra kényszeríthetik a vélt vagy valós igazságukat. Ők azok, akik miatt bunkóországnak lát minket az ír lány és még sokan mások, a világ normális része.

trey82 2008.07.06. 22:56:39

"Ez jelenlegi formájánban egy egyszerű provokáció a heteroszexuálisok ellen, ráadásul általuk megfogalmazott célját sem éri el. Mivel - bár ez nem reprezentatív - az általam elakpott beszélgetések az utca emberei között (és itt most nem az ellentüntetőkre gondolok) mind negatív véleménnyel voltak erről az egészről."


én hetero vagyok, de amit írsz szerintem úgy f.szság ahogy van.


ennyi erővel ha csókolózom a barátnőmmel nyíltan az utcán az a te logikád szerint "provokáció minden jóérzésű meleggel szemben"

András 2008.07.06. 22:58:58

Aha , kamu ez az egész történet, de azért jó a fantáziád.. Egyrészt az eseménysor szombaton volt és nem vasárnap... S mivel ezek szerint nem voltál a Kárpátiaban, ami ha Michelin csillaggal nem is rendelkezik, de ajánlással igen.. na ennyire gagyi.... www.karpatia.hu .. Egyebkent a Menza tényleg nem rossz.. Legkozelebb vidd el a Nyugatihoz baratnődet, ott még húgyszag is van .. És z barátnőd nem csodálkozott miért kerül többe a közösségi közlekedés,mint pl Párizsban? ezért a húgyszagos 20 éves BKV buszokért, amin utazhat?

trey82 2008.07.06. 22:59:15

Újlaki,


minden országnak megvan a maga alja népe, csőcseléke, plebs-e... whatever u call them


Az ír vagy angol csőcselék semmivel sem jobb mint a magyar. Csak ott keményen elkapják aki egy rendőrre kezet emel, nálunk meg "nemzeti hős"

Franky Conrans 2008.07.06. 22:59:45

Escaper, azt hiszem rávilágítottál (illetve inkább az ír barátnőd) egy olyan dologra, amelyen én is sokat gondolkodtam már. Szóval feszülős fekete cuccok (esetenként bőr), cuki csíkos sálacskák a nyakban (nézzétek meg a hivatalos Gárda-egyenruha összetevőit), férfiak tömegesen egymás seggébe bújva menetelnek (ezen az az 5%nyi női tag nem sokat változtat)... szóval mióta a Gárdát felavatták és állandóan járják kishazánkat, szerintem gyakorlatilag egy országos méretű, konstans gay pride felvonulás szemtanúi lehetünk:)

Egyébként az a vicc, hogy Budapestet nem szokták mocskosnak találni a külföldiek, szerintem inkább mi érezzük annak. Mert ugye a németekhez hasonlítva persze tényleg mindenol áll a szemét, de délen, pl. az olaszoknál (nem feltétlenül Nápolyban:), a budapesti szintű szemétmennyiség teljesen átlagos.

Ad2: Azért egy ír álla csak ne essen le egy rendőrkordontól, Belfastban csúnyább dolgokat is láthatott. Meg egyébként nyugaton igen sok helyen... nem hiszem, hogy ebben kirívóak lennénk.

Ad3: "A világon szinte mindenütt egy ilyen felvonulás fieszta. Táncoló emberek, a kávézókban kivülálló érdeklődők figyelhetik a műsort és ízlésük alapján alkothatnak véleményt magukban."

Tőlünk nyugatabbra. Ahol nem 15, hanem 30 éve kezdődtek a meleg egyenlőségi mozgalmak. Szerintem nem kellene annyira kritikusnak lennünk saját magunkkal, azért nincsenek nálunk katasztrofális állapotok, de mindenesetre ami van az még bőven javulni fog... legalábbis én ilyen optimistán állok a dolgokhoz:)

borovi 2008.07.06. 23:01:40

Ja, states, természetesen a kutyaszarért is a Gyurcsány a felelős, és nem az a sok igénytelen, neccpólós, vietnámi papucsos munkakerülő tróger, aki a segélyekből élve egyetlen elfoglaltságának például a Hunyadi téri kártyázást-sörözést és kutyájának a járdára szaratását tekinti.
És, gondolom, a lepukkant, összefirkált, hervasztó városért is a Gyurcsány a felelős, nem az a sok kis fasz, aki élethivatásszerűen firkál össze minden tenyérnyi felületet a primitív ákombákomjaival, még a villamos kisiklatástól sem retten, sőt büszke arra, és rögtön meg is jelöli, mint a kutya a pisijével a bokrot, amerre jár. És természetesen a felgyújtott kukákért, kitépett oszlopokért, összetört padokért, szétvert rendőrautókért, bezúzott kirakatokért, feldöntött virágtartókért, összetört telefonfülkékért is a Gyurcsány a felelős, és nem az a sok, magát hazafinak valló állat, aki ma már rendszeresen tombolja végig ennek az országnak a fővárosát, bármiért, bármikor.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 23:02:53

Neville: Kösz a normális választ!
Dehát mindenki magamutogató. Farnciaországban betiltják a csadort, Iránban a nyakkendőt. Japánban cosplay megy, a motorosok bőrruhában flangálnak, vannak emosok.
Szinte mindegyiknek van olyan megmozdulása, ami valakit irritálhat. De miért kell hogy irritáljon? Ezt kérdeztem én is, ahogy felvetette a lányka.

Engem is sok minden zavar, de nem akarom eltüntetni vagy bántani őket. Téged miért zavarnak pont a melegek? A VW bogár találkozó bűze miért nem? A Nemzeti Vágta betiltandó-e szerinted? És mi a különbség ezen események közt?

borovi 2008.07.06. 23:04:30

Escaper, egyébként tetszik az írásod, jó ez az oldal.

trey82 2008.07.06. 23:04:43

"Escaper, azt hiszem rávilágítottál (illetve inkább az ír barátnőd) egy olyan dologra, amelyen én is sokat gondolkodtam már. Szóval feszülős fekete cuccok (esetenként bőr), cuki csíkos sálacskák a nyakban (nézzétek meg a hivatalos Gárda-egyenruha összetevőit), férfiak tömegesen egymás seggébe bújva menetelnek (ezen az az 5%nyi női tag nem sokat változtat)... szóval mióta a Gárdát felavatták és állandóan járják kishazánkat, szerintem gyakorlatilag egy országos méretű, konstans gay pride felvonulás szemtanúi lehetünk:)"


...heh, fyeah... takes one know one...

trey82 2008.07.06. 23:10:56

" King Diamond 2008.07.06. 22:41:22
"sötét, gagyi-magyar Kárpátia étterem."

Már itt annyira látszódik,hogy milyen érzelmű a firkász."


miért, rajtad szerinted nem látszik?

Joe 2008.07.06. 23:11:30

Ez mekkora baromság :D csak rögöni tudok rajta.Pszihológus lkány kielemzi, hogy ki börtönviselt és (mint a filmeken) lehajolt párszor a szappanért, hát persze!
Meg akik nem bírják nézni az utcákon vonuló beteg menetet, azokra ráfogjuk hogy ők is buzik csak elnyomják magukban tudat alatt... Inkább arról kellene beszélni, hogy miért lett divata buzeranciából...

AP (törölt) 2008.07.06. 23:14:01

aki pinába dugja, magasabb rendűnek hiszi magát annál, aki segglyukba

és ez baj :)

András 2008.07.06. 23:14:32

escaper! Tudod mi egyáltalán a csador? Mit tiltottak be Franciao.-ban? Ezt elmagyarázhatnád! Ha blogot írsz, akkor legyen már egy minimális műveltséged, mert a másokról írt véleményed hiteltelenné válik... Az egész média ilyen f@szokkal van tele.. azért van itt az ország és nem Gyurcsány, miatt. Ő csak főbóhoc a Magyarországnak nevezett kupleráj tetején.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 23:16:31

András 2008.07.06. 22:58:58
"kamu ez az egész történet, de azért jó a fantáziád.. Egyrészt az eseménysor szombaton volt és nem vasárnap..."
Az első szó posztban "a szombat". Ma van vasárnap. Komolyan. :) Az álom vonalban tényleg vasárnapot írtam, de mint álom nincs valódi idősíkja. :)

"S mivel ezek szerint nem voltál a Kárpátiaban, ami ha Michelin csillaggal nem is rendelkezik, de ajánlással igen.. na ennyire gagyi...."
Én úgy tudom, hogy a jelölését annak köszönheti, hogy az Étteremszövetség elnöke nyomta be. Mutyizós, korrupt kis ország ez. :)
Én Segal, Rosenstein, Arcade Bistro és most épp Menza párti vagyok. :)

Liberté__73 2008.07.06. 23:17:40

"Jó írás, csak azt nem értem, miért pont aznap vitted városnézni az ír barátnődet... mentetek volna kirándulni, vagy mittomén. " - mer pont a fasz közöd van hozzá. Nagyon unalmas már, hogy pár ilyen hozzád is hasonló önjelölt programigazgató-porondmester akarja megmondani mindenki másnak, hogy mikor mit és hol csináljanak. És az ilyenekből válik a randalírozó csőcselék is, mert nehezen viseli, hogy valaki nem azt, úgy és ott teszi, ahogyan ő neki 'asztat megaszonta'.

András 2008.07.06. 23:21:53

netet én is tudom olvasni .. 2007-es Michelin könyvbe került be... Michelin péedig nem arról híres, hogy csak belehesen lobbizni , mert ha így lenne szart sem érne az egész. Michelin nem magyar intézmény.... Mutyizásban egyetértünk, de ezek szerint abban már nem, hogy véleményformáláshoz még sokat kellene látnod a világból...

Jómunkásember 2008.07.06. 23:22:02

Neville
és ki dönti el h ki van felül?:)))

adam 2008.07.06. 23:22:18

ez olyan remek írás hogy inkább mégsem :)

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.07.06. 23:22:45

Én 3 angol turistával futottam össze a Hősk terén a legnagyobb hepaj után... A kisföldalattit keresték, merthogy ahol ki volt írva ott le volt zárva :) Akkor elmagyaráztam nekik hogy mi folyik itt, és mivel érdeklődőnek és lelkesnek tűntek (wow, egy igazi tüntetésbe csöppentünk :)) dióhéjban beavattam őket az őszödi beszédtől zajló eseményekbe. Furcsán néztek hogy hogy lehetséges az, hogy Gyurcsány nem mondott le az őszödi balhé után, és meg is értették hogy ez a mostani nem a melegek, sokkal inkább a politikai vezetés ellen szól, és sok sikert kívántak a magyaroknak hogy elérjék hogy ne vegyék őket semmibe.

Dee 2008.07.06. 23:27:29

nagyon jó kis írás :)
Frankyvel is egyetértek!
Joe: aki nem lenne érintett, az nem utálja, hanem nem törődne vele :)

futile23 2008.07.06. 23:27:40

heteró vagyok. jobboldali vagyok. toleráns vagyok.
eddig nem értettem egyet a gaypride-dal.
jövőre viszont én is kimegyek. békésen demonstrálni a szélsőjobbos csőcselék ellen. szeretem a hazám. de egyszerűen nem akarok egy olyan országban élni, ahol egyesek molotov koktélt, utcakövet, sörösüveget hajítanak az embertársaikra. gyilkossági kísérlet, ha nem tetszik valami? mi ez emberek... a középkor?

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 23:29:23

András:
1. Én blogger vagyok. Nem tagja a médiának. És fenntartom a jogot, hogy minimális műveltségem legyen. :)

2. A csadort pontosan az öndefiniálás miatt tiltották be a francia iskolákban. Szólj, ha másképp értelmezted.

3. Látod, látod. Már megint a faszról beszélsz. Érlelődik, érlelődik. :)

Nyugi, beszélgetünk.

Jómunkásember 2008.07.06. 23:29:51

nem, a középkorban jobb volt, mert ott az emberek dolgoztak és nem értek rá egész nap hülyeségeket gyártani mint ez a szélsőjobbnak nevezett haza-, és nemzetáruló csőcselék.

Dee 2008.07.06. 23:31:49

Kárpátia meg a mindennapokban egy lehúzós, szar hely. keressetek rá a neten vásárlói véleményekre...

Pesta 2008.07.06. 23:32:37

Nem az a kérdés hogy seggbe vagy pinába hanem pl férfi ne dugja férfi seggébe!
Világos?
Vagy ha már mindenképpen oda dugja akkor legyen ez a magánügye.És ne dicsekedjen vele hogy buzinak lenni a világ teteje.

Stirlitz 2008.07.06. 23:33:04

Jobb ha elköltöztök ...én egy magyar kisvárosban lakok , de az utobbi ötévben többet voltam Párizsban , Londonban , Genfben mint Pesten.

Nem is értem mit esznek rajta a turisták...vannak még egyáltalán turisták arra?

Joe 2008.07.06. 23:33:21

A középkorban nem is volt undorító, betegséget reklámozó felvonulás meg 80%-os adók, és ne,m nevezték széálsőjobboldalinak azokat akik kiállnaka hazájukért, nem pofázással, meg "békés módon", hanem ha kell erővel...

szamarhegy 2008.07.06. 23:34:45

Gery Greyhound, Elképzeltem a szitut, valahol Közép-Afrikában ahol beletrafálok egy agresszív helyi eseménybe, botok, kövek, üvöltöző emberek és közben valaki, az üvöltözők egyike (?) elmondja a szitut, én gondolni homlok egyenest mást, de helyeselni üvöltözőknek 1000-el és taxit fogni reptérre és gyöngyöző homlokkal távozni fasza kis Közép-Afrikai demokráciából. Kb.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 23:34:54

futile23: "heteró vagyok. jobboldali vagyok. toleráns vagyok"
Vigyázz, ha komolyan vesszük a maoi viszonyokat meg fognak dobálni a melegek, a baloldaliak és az intoleránsak. :)

Amit írtál igazán érett, demokrata gondolat! Gratulálok!

AP (törölt) 2008.07.06. 23:37:57

Most mit érdekel, hogy milyen nemű seggébe dugja?
Nem az utcán dugnak. Akkómeg?
Ez inkább csak egy alkalom, hogy megint szét lehessen verni valamit.

Carnivora (törölt) 2008.07.06. 23:38:05

Az ír csajszinak meg egy kiadós dugásra lett volna szüksége, miért nem vitted fel szobára? :D

Joe 2008.07.06. 23:39:16

A liberalizmusban az a jó, hogy hírdeti magáról, hoyg midnent elfogad, tolerál stb,stb.... KIVÉVE, ha valakinek a liberalizmussal van baja,mert akkor azt tűzzel vassal írtani kell, el kell hallgattatni, le kell söpörni, tönkre kell tenni, mert a liberalizmus tévedhetetlen, és az egyetlen igaz eszme a földön... buktak már el így eszmék, ez is hamarosan oda kerül, a megérdemelt helyére, a történelem könyvek fekete oldalaira...

Jómunkásember 2008.07.06. 23:39:23

80%-os adók.:)))
ez tökéletes leképezése annak az igazságtartalom mennyiségnek mivel az egész hozzászólásod bír.:)

(info: középkor átlagéletkor 35 év, heti 6-7 nap munka, földesúri előjogok, ilyesmik...)

Liberté__73 2008.07.06. 23:39:35

Nnnaa! a nagyasszony is megaszonta a mai okosat!

Joe 2008.07.06. 23:43:45

Nem én számoltam ki... de nem vehetsz meg úgy semmit, hogy annak egy jó része ne legyen adó...
És jobb úgy 70-80 évet élni, hogy egy szar, szemét, hazug világ van, ahol nem magyar emberek dönteneka sorsunk felett?

Pesta 2008.07.06. 23:46:12

Jó.Nem az utcán dugnak.Akkor meg mi a fasznak felvonulni?
AKKOR HOLNAP VONULJANAK FEL A KISFARKÚAK MERT LENÉZIK A NŐK ŐKET.MÁSNAP A KISMELLŰEK MERT KISHITŰEK .HARMADNAP AZ ANYAJEGYESEK ÉS ÍGY TOVÁBB.ÉN MAGAM SZERINTEM ÉSZRE SEM VESZEM HOGY MELEG VAGY HETERÓ AZ ILLETŐ DE NEM IS ÉRDEKEL MERT
NEM A SAJÁT NEMŰEK TÁRSASÁGAT KERESEM.aKKOR MONDJÁTOK MEG MÁR MI A PICSÁRÓL VAN ITT SZÓ VÉGRE?

Mi a probléma? Hol szenvednek hátrányt?Miben ha egyébként nem harsogják másságukat?Milyen előnyöket szeretnének a többség rovására?
Erre írjatok seggfejek!
Csak könyörgöm babakocsit ne nézegessenek!

Jómunkásember 2008.07.06. 23:47:09

Joe.
meglátásom szerint ez a: "nem mi döntünk a sorsunkról", "cionista összeesküvés" stb dolgok egésze egyszerűen csak felmentésül szolgálnak azok számára akik nem akarnak tenni a sorsuk jobbá tétele érdekében.

ps.:anno az a 35 év szerinted maga volt a paradicsom?megkérdezném h Te mennyit dolgozol most, és van-e elképzelésed h mennyit kellett volna akkor?

Liberté__73 2008.07.06. 23:47:56

Joe! A középkor melyik szakaszában döntöttek igaz magyar emberek a 'sorsunk felett'?
(ilyesmire gondolok, hogy 1000 éve nyögjük a Vatikán (Róma) igáját, vagy pl. 1301-ben kihalt az Árpád-ház, vagy hagyjuk a tényeket, menyjen inkább a hööööööhhöhööööööööööööööörggghhhhhhh?)

ravenlord 2008.07.06. 23:49:07

A középkorban valóban jobb volt. A buzikat elevenen elégették, a balosokat felakasztották, a cigányokat tűzzel-vassal írtották, a zsidókat gettókba zárták, a hazaárulóknak villa helyett kerékbetörés volt a jutalmuk. Még valami?

EDTEVEDTE 2008.07.06. 23:50:29

"hogy 1000 éve nyögjük a Vatikán (Róma) igáját,"
Ok ,látom szeretsz hülyét csinálni magadból Liberté:)

Jómunkásember 2008.07.06. 23:51:07

...meg az emberek dolgoztak és nem csak pofáztak hülyeséget 0-24.:D

Liberté__73 2008.07.06. 23:51:50

Te ravenlord! Egy pár középkori balos vezetőt vagy véleményformálót, ha ide felsorolnál a tisztánlátás végett ... :)

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 23:52:43

Pesta: pont ez kell. Mindenkinek legyen bulija!

Pontosan arról szólna, hogy észre se vedd! Ha már csak a bulit látod, és tetszik vagy nem tetszik a zene, akkor elérte a célját a felvonulás.

Ismét: a VW bogár találkozó, miért nem vált ki ekkora ellenállást? Az sincs mindenkinek, hirdetik magukat,zajonganak, feltartják a forgalmat.
Dobálja-e valaki őket?

states 2008.07.06. 23:54:07

Azt azért tisztázzuk, melegek éppen akkora barmok exhibicionizmusukkal, mint az ellenük tüntetők, akik szintén feltűnési viszketegségben szenvednek. A legjobb lenne nem foglalkozni velük, hagyni hogy egymásközt kergetőzzenek, és nem lezárni az egész várost, és milliókat elkölteni a rendőri készültségre. Miközben a vidéki kistelepülésekre nem jut egy szál rendőr se, s a cigányok vidáman rabolnak, lopnak, fosztogatnak, színes- és nem színes fémet gyűjtögetnek...

Jómunkásember 2008.07.06. 23:54:43

mert a VW az német, azért.;)))

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.06. 23:55:26

Na, kiderült erre készültek, edzettek:
index.hu/politika/bulvar/parad1047/

giorgio 2008.07.06. 23:57:43

Gery Greyhound - tehát ha nem tetszik az aktuális kormány, megdobáljuk a melegeket. Értem. Illetve azt hisztem, inkább mégsem.

Liberté__73 2008.07.06. 23:58:39

edtevedte: ez egy höööörrrghnek elmegy ... tőled ez is szép.

Lovas 2008.07.06. 23:59:50

A buzeráns közösülést, annak imitációját stb. undorítónak találja az egészéges többség, a VW-t meg nem. Ez ilyen egyszerű. Valószínűleg akkor is hasonló ellenállás lenne, ha egyesek direkt felvonulnának, hogy véggihányják az Andrássy utat. Mire jó ez? Az eredeti ötlet volt a jó, amikor is nem adtak erre engedélyt. Nyilván politikai nyomásra a rendőrségnek később engednie kellett. Itt az eredmény. Most jó?

Az ír pszichmókus csaj meg foglalkozási ártalomban szenved, mindenbe bele akar magyarázni valamit, ha kell, ha nem. Mintha a buzeránsoktól csak látens homoszexuálisok undorodnának. Hát nem.

EDTEVEDTE 2008.07.06. 23:59:58

Liberté__73 2008.07.06. 23:58:39
Próbáld meg légyszi magyrul!:)

Pesta 2008.07.07. 00:02:28

Oké legyen bulijuk.
De akkor ezért ne vigyék el pl a kocsimat ne ztárjanak le egy fél várost valamint ne kerüljön 100 000 000 forintba pl az én adómból is.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 00:05:03

Jómunkásember: a választ nem fogadom el :)
Legalább annyira mexikói és brazil, mint német :D

De úgy látom a kérdésre a választ mindenki kerüli.

Groomy 2008.07.07. 00:05:07

Joe, mi a liberalizmus alternatívája szerinted? Mondj példát, ahol ilyen alternatíva életképesen működik. A tolerancia miért ismeretlen fogalom mifelénk? (persze ez költői kérdés)

Liberté__73 2008.07.07. 00:05:12

bocs edtevedte, de nem tudok magyrul.
Magyarul viszont leírtam, ha kell segítség a szótárazáshoz, szólj, vagy guglizz!
Gudlakk!

Jómunkásember 2008.07.07. 00:06:21

ööö lehet hogy ha végigokádod az Andrássyt az nem olyan mintha végigsétálsz rajta?segítek ha végigszarod az sem pont olyan mintha végigvonulsz rajta...

nem értem h miért az a hobbija egyes rétegeknek h hu baz most annyira fogok gyúlölni valakiket, ezt figyeld.ártottak NEKED valamivel h szombaton 3 órán át vonultak maguk közt?

Lord_Cica (törölt) 2008.07.07. 00:07:24

Lovas 2008.07.06. 23:59:50

De akkor miért is jut eszedbe a prideról a melegek közösülése? Vagy mindenről ez jut az eszedbe?

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:07:40

Liberté__73 2008.07.07. 00:05
Értem akkor én egy "höööörrrg" vagyok.
Kár ,hogy én spec elítélem a dobálókat. Mindegy:)

westerplatte 2008.07.07. 00:08:28

balfék provokátor

minden újság/tévé/internetes portál 1 hete a buzifelvonulásról szól ennek a "véleményformálónak" pedig nem esik le h azért van vasárnap du. a belvárosban többezer rohamrendőr és több km kordon mert balhé lesz... miután leesett a szitu beültél zabálni Budaházyék asztala mellé ráadásul...grat..megérdemeltél volna 2-3 maflást


Az ir luvnyának pedig az IRÁról, a protestáns-katolikus konfliktusról kellett volna magyarázkodnia, nem pedig a magyar börtönviseltekről (akiknek 90% a roma- tehát gyanúsan cigányozásnak tünik ez a rész)

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 00:12:17

Lovas: dehát nem kell odamenni. Akik megdobálták őket, azok fáradtságot nem kímélve odamentek.
Ha valamit utálok nézni, akkor miért kínlódom, hogy ezt közöljem azokkal, akikkel nem is akarok találkozni?

Carnivora 2008.07.06. 23:38:05 meg már leleplezte a lányka motivációját. :) Csak én egy filozofálgató állat vagyok, azóta is hívom telefonon, de nem veszi fel. :D

Pesta 2008.07.07. 00:12:30

Na akkor nem kerülöm meg a választ.
A buzerancia nem természetes dolog még akkor sem ha az állatvilágban is fellelhető.De mi állítólag emberek vagyunk és a többség fajtalankodásnak tartja az efféle kapcsolatot.
Ha ez lenne az etalon viselkedési mód kihalna az élővilág.
De megkockáztatom addig senkit sem érdekel míg nem kérkednek vele.
Nem kéne esetleg nem ráerőltetni az emberekre a másságukat?
Hiába, és ezt értsék meg ha törvényben köteleznek is rá akkor sem fogom elfogadni hogy ez normális!

Jómunkásember 2008.07.07. 00:12:53

escaper:jogos, mind a brazil mind a mexikói munkásokat kézzel irt levélben követem meg még a héten.;)

szerintem azért nem vált ki ilyen indulatokat, mert azoknak az embereknek akik egy levelibéka szellemi szintén mozognak mindenképpen könnyen azonosítható ellenségkép kell.a VW viszont macerás téma, ha károkozás történik akkor annak pénzügyi következményei lesznek nem ugy mintha egy meleget megdobsz egy kockakővel...

adam 2008.07.07. 00:13:20

az a baj hogy mo-n divat buzinak meg ostobának lenni...:)

Jómunkásember 2008.07.07. 00:15:53

az a még nagyobb baj h az ostobák sokkal többen vannak mint a másik csoport.:)

Liberté__73 2008.07.07. 00:17:23

ja ja.
a melós kivette a számból a szót.
sokkal többen vannak

BLovi 2008.07.07. 00:17:29

De utálom az ilyen hülye picsa pszichológusokat...Mégis mit képzel, hogy ő az atyaúristen, aki ránézésre mindenkit be tud azonosítani? Általában a pszichológusok szoktak a leginkább bedilizni idővel...

Amúgy én szombaton egy strandon süttettem a hasamat, szartam nagy ívben az egész eseményre. Méghogy büszkeség napja? Mi a faszra büszkék? Büszke valami cselekedetre lehet az ember, nem egy állapotra. Ilyen alapon én meg büszke vagyok, hogy zöld a szemem, sőt a kisfokú gerincferdülésemre is büszke vagyok....Megyek is vonulni! Szánalmas ez az ország! Csak azt bánom, hogy a megjelent politikusoknak nem verték be a pofájukat. Kizárólag azóta van balhé ezen a melegfelvonuláson, mióta az SZDSZ nyomatja őket. Addig semmi gond nem volt. Köcsög politikusok, pusztulhatna mind!

Liberté__73 2008.07.07. 00:19:37

BLovi a következő önjelölt házmester! Majd ő megmondja, hogy ki mit mondjon, azúristenit!

(De pl. a mélymagyar dobálóemberek meg a magyarságukra büszkék, pedig az is csak egy állapot, nemde?)

kúrórudi 2008.07.07. 00:20:03

Joe
"Inkább arról kellene beszélni, hogy miért lett divata buzeranciából..."
Miért divat lett? Szerintem nem lett az, de te biztos elég divatosnak gondolod magad:)

adam 2008.07.07. 00:20:13

de amúgy tényleg mi a faszomért vonulnak?
meg hova?:)

Jómunkásember 2008.07.07. 00:21:41

épp elkezdődött az egyik kereskedelmi adón az Őrület határán c háborús film.
a címtől elkezdve az eszköztárig kísértetiesen hasonlit Budapestre...:)

ps.:sorry Liberté, next time.;)

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 00:22:16

westerplatte 2008.07.07. 00:08:28
:D Ez óriási. Remélem szarkazmus van a szavaid mögött, de megpróbálom komolyan venni. :D

Nem vagyok véleményformáló, csak egy blogger.
Nem olvasom a melegfelvonulásról szóló cikkeket, mert nem érdekel. Egyrészt mert Budapest Parádé sem érdekel, ami a fejemben hasonló bulinak tűnt, másrészt volt hétvégi programom, mit érdekelne bármi más. TVt gyakorlatilag nem nézek.

És bocsánatot kérek, hogy pont egy olyan helyre merek menni egy buli utáni napon, ahol mások éppen összetartást játszanak.

Attól, hogy a lány írnek született nem politikus. Nem is beszélgettünk ilyenekről. A németekkel gondolom csak a második világháborúról, a japánokkal az atombombáról, a belgákkal a magyar sorozatgyilkosukról kéne beszélgetnem? :D

Muflon 2008.07.07. 00:22:18

Kar volt ezert a sotet blog bejegyzesert.

kúrórudi 2008.07.07. 00:23:11

adam
"az a baj hogy mo-n divat buzinak meg ostobának lenni...:)"
Te melyik csoportba tartozol? Mert te is elég divatosnak tűnsz...

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:23:24

Amúgy kerek a világ. VAN 50 db . tahó ,aki bárkit megdobál, Feri meg rászervez erre egy 3x. antifa munkásőrnyugdíjas gyűlést.
Nem kéne inkább azt az 50 embert begyűjteni?????

Liberté__73 2008.07.07. 00:23:51

adam 2008.07.07. 00:20:13
"de amúgy tényleg mi a faszomért vonulnak?
meg hova?:)" -- Csak szeretnéd :)

Pesta 2008.07.07. 00:24:07

liberalizmus=törvénytelenség=másság=úgy teszek ahogy értelmezem?
Jól elfajzottak.
Ezeknek a mamájuk is férfi volt innen a jó családmodell.Persze es sem biztos.

Jano 2008.07.07. 00:24:31

Az írekről most így hirtelen ez jutott eszembe: index.hu/politika/kulfold

Pszichológus hölgy tudhatná, hogy több ezer km-re a megszokott környezetétől, másik kultúrkörbe átlépve "ránézésre", meg "úgy tűnik" alapján nem lehet az embereket skatulyázni. Pont olyan hibás képet fog kapni, mint a homoszexuálisokról a tüntetők sztereotípiái.

Jómunkásember 2008.07.07. 00:26:02

közösségi info:

bár sok kollégám ír, és én is voltam kint párszor nem tudok oly nagyon sokat a népről/országról, de van egy az tény:

1.)Észak-Íroszág (Belfast, nonstop drámák, terrorizmus)) nem egyenlő Írországgal (Dublin, nonstop kocsmák, zöldfü, tehén)

:)

mohawk 2008.07.07. 00:26:12

Én nem bírom magamutogató melegeket, sőt egy-kettőnek be is vertem az arcát, mert rám mozdult valami buliban és nem lehetett lerázni....ettől függetlenül vannak jófej meleg ismerőseim.

Amim nincs, az jófej, mélymagyar, akárkit molotov-koktéllal megdobáló ismerős.

Kívánom nekik, hogy egyszer, akármilyen megmozdulásukkor találják magukat körülvéve normálisan gondolkodó emberek ezreivel és ne tudjanak menekülni...akadjon el a kurva nagy hangjuk végre.

kúrórudi 2008.07.07. 00:26:40

"EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:23:24
Amúgy kerek a világ. VAN 50 db . tahó ,aki bárkit megdobál, Feri meg rászervez erre egy 3x. antifa munkásőrnyugdíjas gyűlést."
Buzifelvonulás olyan 2000 óta tuti van. Jé, Orbán alatt is voltak buzik, de furi, mi:))

adam 2008.07.07. 00:26:58

liberté hát tényleg nem lenne rossz..
kúrórudi a nevedből ítélve a te helyed ebben a felosztásban megvan:)

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:29:04

kúrórudi 2008.07.07. 00:26:40
igen erre utaltam! Érdekes, hogy 2000 rendőr 400 felvonulót 50 db. huligántól nem tud megvédeni.
Ez most akkor hogy??????

Jómunkásember 2008.07.07. 00:29:44

mohawk
ha lesz ilyen feltétlen szólj, joinolnék a normál teambe, szeretek a győztes csapatban lenni.:)

kúrórudi 2008.07.07. 00:30:51

"adam 2008.07.07. 00:26:58
liberté hát tényleg nem lenne rossz..
kúrórudi a nevedből ítélve a te helyed ebben a felosztásban megvan:)"
Miért is? Ha kúrásról van szó, akkor tuti buziság van mögötte? Te mit csinálsz egy csajjal, kártyázol vele?

Egyre inkább divatosnak tűnsz:)

mojoking 2008.07.07. 00:31:30

Aaaaaa......
Kerlek.
Egy ir baratno elott szegyenkeztel a magyarorszagon talalhato kosz miatt ??!!
Ember, menj ki egyszer Dublinba, egy masodperc utan megszunk minden ebbeli szegyenkezesed.
Szerintem ,Tirana utan Europa legmocskosabb fovarosanak lakojarol beszelsz.
(Bocs, ha ezt mar valaki leirta, nem olvastam vegig az osszes post-ot

Gy

Jómunkásember 2008.07.07. 00:31:57

EDTEVEDTE
ha normális országban lennénk az az 50 már régen a jól megérdemelt 7 éves fegyházbüntijét tolná valamelyik sitten ahol rájönne h a cigányozás/buzizás egész más megvilágítésba kerül amikor 6an vannak rád és nagyon akarnak szeretni.:D

mohawk 2008.07.07. 00:31:59

Jómunkásember 2008.07.07. 00:29:44
Tudod, attól félek, hogy nem lesz ilyen....túl szép lenne :)

Liberté__73 2008.07.07. 00:32:23

"Észak-Íroszág (Belfast, nonstop drámák, terrorizmus)) nem egyenlő Írországgal " - mindkét helyen éltem (4 és 7 hónapot), csak megerősíteni tudom. Arról nem is beszélve, hogy másik állam.

(Offtopic: Ír ismerősöm -ebből az időszakból- volt itt nálam, elvittem a haverokkal egy kicsit mulatni. Az egyik helyen beszédbe elegyedett a pultoslánnyal, aki, mikor megtudta, hogy a srác ír, megkérdezte, hogy "és észak-ír vagy dél-ír vagy?" erre az visszakérdezett, hogy miért te észek-magyar vagy dél-magyar vagy? )

Roth Mano 2008.07.07. 00:32:24

középkori balodali gondolkodó pl. Dózsa György

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:33:27

Roth Mano 2008.07.07. 00:32:24
Dózsa nemes volt:) A szoc. tankönyvek meg átértékelték a szerepét:)

westerplatte 2008.07.07. 00:34:49

-értem..tehát napközben amikor ömlött ez a tévééből/rádióból /internetről diszkréten becsuktad füled-farkad

"És bocsánatot kérek, hogy pont egy olyan helyre merek menni egy buli utáni napon, ahol mások éppen összetartást játszanak. "

akkor ne sírjál utána h a csúnya bácsik zsidóznak...3 utcával arrébb van még 44 másik étterem csehó a belvárosban, persze ha késztetést éreztél arra h könnygázban egyél más kérdés

-te írtad h "bezzeg a nyugat"...vonulj 1szer az ír csajjal az Orániai rend 1ik menetelésén és elemezzél ott
jó 8

adam 2008.07.07. 00:34:59

netalálgass!:)
szóforgató, de nem kenyerem a buzulás , sőt nembírom őket de amigy sunyiba szopkodják egymást az nemzavar csak ne reklámozzák magukat.

Nádasi Balázs 2008.07.07. 00:35:12

Jó az írás, sok jó írás volt mostanság a melegfelvonulsásal kapcsolatban (nota bene: a sokszor index-címlapra kerülő GayBears írásait nem tartom többre egy rakás szarnál, helyesen se tud írni, önálló gondolata zérus, szelleme pallérozatlan, más nyíltan meleg blogger pedig nincs).

A kommentelők egy részének hozzászólását nem értem. A népesség negyede retardált, ez oké, de attól függetlenül a kérdés fennáll: mire gondol a hozzászóló, amikor azt írja: a liberalizmus meg a demokrácia egy rakás szar, és "ez is hamarosan oda kerül, a megérdemelt helyére, a történelem könyvek fekete oldalaira...(sic)", szóval, akkor mi lesz helyette? Alkotmányozó nemzetgyűlés a Magna Charta alapján? Vagy majd a nemzetségfők választanak egy kündüt meg egy gyulát?

Magánvélemény: könnyen lehet, hogy a börtönviseltek ott homoszexet folytattak, és ezért homofóbok :)) De az biztos, hogy a hozzászólók többsége úgy tűnik, az egészről semmit se tud, nem érti a melegek problémáját, mert hiszen nem is tud a melegekről semmit se, és azt se tudja, hogy a meleg büszkeség miről szól, és hogy miért mennek ki egy évben egyszer az utcára.

Komolyan jó az nekünk, hogy Európa nyugati felének szemében primitív tahók vagyunk? És komolyan mindent a Gyurcsányra kell fogni ám?? Hogy ő a felelős ezért is?? Na neee már... Ha megverik a melegeket a felvonulás után, ők a felelősek, mert felvonultak? Nem inkább azok, akik "buzit" vertek?

Roth Mano 2008.07.07. 00:35:22

nemes is lehet baloldali, pl Károlyi Mihály:D

Liberté__73 2008.07.07. 00:35:38

na ha valaki tényleg komolyan összehozza a baloldaliságot a középkorral, annak fizetek

Jómunkásember 2008.07.07. 00:36:38

a baloldali pártok eredendően a nagy munkásrétegek képviseletében próbáltak tevékenykedni ismereteim szerint, ergo amig nem voltak nagy munkástömegek (erre jó példa a középkor) addig nem is nagyon voltak baloldaliak.
(ill akik hasonlóképp gondolkodtk némileg azokat sem nevezhetjük annak:)

Liberté__73 2008.07.07. 00:37:51

baszki melós! te már megint ....

Roth Mano 2008.07.07. 00:37:52

Könyves Kálmán, az meg libsi vót

kúrórudi 2008.07.07. 00:38:31

"adam 2008.07.07. 00:34:59
netalálgass!:)
szóforgató, de nem kenyerem a buzulás , sőt nembírom őket de amigy sunyiba szopkodják egymást az nemzavar csak ne reklámozzák magukat."
Ugyanezt rólad is elmondhatja egy buzi: oké, ostoba vagy mint a seggem, de ne reklámozd magad...

Persze tudom, az ostobaság divatos. Meg a buziság is. És te nagyon divatos vagy:)

Liberté__73 2008.07.07. 00:38:39

jah vagy Tordai Tiborc :)

Páneurópai Harci Kos 2008.07.07. 00:39:06

szerintem, a biztosítás költségét és az okozott károkat szépen ki kéne számlázni az előállított garázdáknak:)
A náci söpredéknek köszönhetően ismét el volt rontva egy nap.

Pesta 2008.07.07. 00:39:07

Írjátok már le mi a melegek problémája?
Amit a világnak tudni kell?

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:39:11

Kedves Balázs. A kormány maga a hatalmi ágakban a végrehajtásért felelős. Van olyan ,hogy rendészeti miniszter. Az ő hierarhikus irányítása alatt áll a rendőrség.

adam 2008.07.07. 00:39:16

koppány pedig szélsőjobbos:)

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.07.07. 00:39:51

Ez a blog hülyeség.
Tévedés ne essék, nincs bajom a homoszexualitással, de a melegek nem egy homogén közösség, van közöttük is elég sok lezüllött, erkölcsileg nulla alak. Nem mindenki Michelangelo!
Ezek a lezüllött alakok pedig oda szeretnél lezülleszteni Budapestet, mint ahogy pld. New Orleans megjárta. Ott is volt melegparádé, évente egyszer, volt meleg bárkultúra, aztán szépen a négerek többségbe kerültek, de a gátakkal nem törődtek. Aztán, amikor jött a hurrikán, a csinos Miss Katrina, akkor utánuk jött a vízözön, a szövetségi kormányt szidták, hogy nem ad nekik segélyt, mintha addig is nem kaptak volna többet, mint más államok vagy városok. Aggyanak segílyt!!!
Ugye milyen ismerős?

Roth Mano 2008.07.07. 00:40:31

Pesta:

pl az, hogy megdobálják őket molotov-koktéllal.

Liberté__73 2008.07.07. 00:41:03

"adam 2008.07.07. 00:39:16
koppány pedig szélsőjobbos:) "

ti meg még mindig Szent Istvánra veritek! akkor ő mi is volt? (ofkorsz: LOL)

adam 2008.07.07. 00:41:28

kúrórudi felesleges fröcsögnöd ha haragszol a világra, inkább igyál egy csavaroskiflit aztán húzz aludni.

Pesta 2008.07.07. 00:42:11

ezen kívül esetleg?
Mit akarnak tudatni?

Roth Mano 2008.07.07. 00:42:22

szombaton melegparádé, vasárnap tele lesz a város négerrel, hétfőn jön a katrina.

Liberté__73 2008.07.07. 00:42:31

Na igen. Manonak igaza lehet. Jobban belegondolva lehet hogy engem is picit bosszantana ha égő benzinespalack repülne felém. Lehet, hogy be is pöccennék.

adam 2008.07.07. 00:42:54

a ti alatt mit értesz?
fejtsd ki bátran!:)

kúrórudi 2008.07.07. 00:43:33

adam, egyre gyengébbeket írsz. Nem bírsz a divatosságoddal:)

Liberté__73 2008.07.07. 00:43:42

adamunk is beállt az unsolicited tevékenységügyi tanácsadók népes táborába ...

Jómunkásember 2008.07.07. 00:44:04

Liberté sorry, megint.:)

ezen a kiszámlázós dolgon én is elfiloztam már, h akiket bevisznek és bizonyíték van róla h kárt okoz (felgyujt egy rendőrautót pl) az akkor fizessen be a rendőrségnek egy ujra.aztán jónapot, a lóvés-hülye kombináciora ugyis sok példát lehet találni napjainkban.:)

mohawk 2008.07.07. 00:44:12

Pesta 2008.07.07. 00:42:11
Az akármilyen felvonulás mit akar tudatni? Azt hogy "itt vagyunk vazze" oszt' kész. Ha érdekel, érdekel, ha nem, nem. pont.

Páneurópai Harci Kos 2008.07.07. 00:44:18

Los Angelesben is van (szokott lenni) melegparádé:)(nem is kicsi)
és arrafelé jóval toleránsabbak az amberek, vajon miért van az?
akinek nem tetszik az nem nézi, ennyi.
Az én szemszögemben a molotov koktél = gyilkossági kisérlet, meglepő hogy a rendőrök és a gyáva bíróság csak garázdaságként kezeli.

westerplatte 2008.07.07. 00:45:13

Nádasi Balázs
Mi vagyunk a tahók a nyugat szemében???
Hány autót gyújtogattak párizsban az arabusok tavaly?
Olaszországban hány cigánytábort gyújtottak fel???
Németországban hány tartományban van 10% fölött a náci/kommunista párt??
nehogymá 2 betört üvegtől legyünk mi tahók?? még a kishírek rovatba sem kerülünk be azzal h Oroszjózsi szempilláját megigazították...

adam 2008.07.07. 00:45:23

a jó öreg hunglish nyelv csodás mondatokra képes:)

Nádasi Balázs 2008.07.07. 00:45:30

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:33:27
Roth Mano 2008.07.07. 00:32:24
Dózsa nemes volt:) A szoc. tankönyvek meg átértékelték a szerepét:)

-- Olvassátok el Eötvös Józsefnek Magyarország 1514-ben című könyvét, abból elég jól kiderül, hogy igazából Dózsa nem akart semmit, véletlenül pont úgy alakult, ahogy alakult. Amúgy székely volt, és székelyeknél nemesség olyen értelemben nincs, mint magyaroknál volt. S egyetértek a hozzászólóval, a magyar történetírásra nagyon erősen a protestáns hagyomány nyomta rá bélyegét, aztán pedig a szocialista, ebből kifolyólag ténylegesen túl van értékelve az ő szerepe. Baloldali gondolkodónak nem nevezném semmiképpen, de a reneszánsz, a humanizmus, a reformáció összes nagy alakát igen.

Roth Mano 2008.07.07. 00:46:01

westerplatte:
nem "mi" vagyunk a tahók, csak te.

Casanova 2008.07.07. 00:46:20

Nekem eddig semmi bajom nem volt a melegekkel, de most már nagyon útálom őket és unom, hogy a csapból is ez folyik.
Nem kell buzikarnevállal provokálni a "szélsősőgeseket" és akkor nem lesz semmi baj.
A "szélsőségesek" meg ostoba barmok, le kell szarni a buzikarnevált és ha látja ez a sok mocsok, hogy a kutya sem törődik velük, akkor abbahagyják a provokációt.
A normális melegek pedig igazán felléphetnének az ellen, hogy ez a sok gusztustalan aberrált barom minden évben végigrázza magát az Andrássyn.A saját jól felfogott érdekükben kellene eltakarítaniuk az utcáról ezt a szemetet. Hányinger...

Liberté__73 2008.07.07. 00:46:22

a bíróságokról meg csak annyit: ugyanannyit kapsz ha elolvasod valakinek a magánlevelét, mint a sofőr, aki a Toller kocsijába beletrafált és megölt 1,5 embert.

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:46:38

Azért Kondorosi Ferencnek és Draskovics Tibornak is kellett volna legalább annyit mondani: sorry elkúrtuk a rendezvény biztosítását, többet ilyen nem fordul elő!

Páneurópai Harci Kos 2008.07.07. 00:47:18

ne, akarjunk hasonlítani a világ csőcselékéhez, elég a baj ígyis.
Ahhoz képest hogy mekkora ország aggasztóan megnövekedett a gazázda egyedek tábora.

Roth Mano 2008.07.07. 00:48:23

Paracelsus, az baloldali volt. meg Villon.

Pakoooos 2008.07.07. 00:48:30

Én csak azt nem értem...egy meleg fontosnak tartja, hogy mindenki legyen toleráns. Toleráns a másséggal szemben! Akkor Ő(k) miért nem lehetnek toleránsak? Elvégre el lehet azt is fogadni , hogy valakit zavar pusztán ösztönből, hogy két bajusz egymásbafonódik. Ha meg van ilyen akit zavar és el lehet fogadni akkor miért kell a pofájukba tömködni. Engem spec. tényleg zavar a felvonulás...amugy meg tőlem mindenki azt csinal otthon amit akar. Vannak heteroknak , bisexuálisoknak, swingerezoknek szorakozohelyek éttermek...stb. Mindenki nyugodtan élhetné az életét iylen hulye felesleges harcok nélkül. Egyértelmüen provokáció!

kúrórudi 2008.07.07. 00:48:48

"nehogymá 2 betört üvegtől legyünk mi tahók?? még a kishírek rovatba sem kerülünk be"
Már nem. De nehogy már ez legyen a cél. Bő másfél éve azért sikerült CNN főműsoridőig vinni. Nagy érdem. És ugyanaz a 10 főkarlengető és 1000 kődobáló csőcseléke művelte. Tényleg: nem ezektől kéne megszabadulni?

Roth Mano 2008.07.07. 00:48:58

hoppá, megvan. Robin Hood!!!

Pesta 2008.07.07. 00:49:27

Nekem eddig semmi bajom nem volt a melegekkel, de most már nagyon útálom őket és unom, hogy a csapból is ez folyik.
Nem kell buzikarnevállal provokálni a
Bocs ,ne szedjél jogdíjat:


"szélsősőgeseket" és akkor nem lesz semmi baj.
A "szélsőségesek" meg ostoba barmok, le kell szarni a buzikarnevált és ha látja ez a sok mocsok, hogy a kutya sem törődik velük, akkor abbahagyják a provokációt.
A normális melegek pedig igazán felléphetnének az ellen, hogy ez a sok gusztustalan aberrált barom minden évben végigrázza magát az Andrássyn.A saját jól felfogott érdekükben kellene eltakarítaniuk az utcáról ezt a szemetet. Hányinger...

Hát ez az igazság és a megoldás.Telitalálat.

Liberté__73 2008.07.07. 00:49:46

na jó. ezt elfogadom.
Mano add meg a bankszámlaszámodat.

Jómunkásember 2008.07.07. 00:50:04

EDTEVEDTE
aham, és ha a rendőrök használják is a tudást a felszerelést meg a számosságukat, akkor meg rögtön ávh-zás, megy, mi?:)))

westerplatte 2008.07.07. 00:50:10

Roth Mano nomen est omen

cinikus 2008.07.07. 00:51:19

az ilyen mi kit sért dolgokról mindig Kula bácsi jut eszembe (South Park) - jól kifigurázza a túlzott liberalizmust. azért pár dolgot nem értek:

miért "ellentüntetők" a garázda csőcselék? ha tüntetek vmi mellett, vagy ellen, akkor az nem feltétlen jelenti kár okozását bkiben vagy bmiben. nem csodálkoznék, ha a kemény mag 80%-a jelen volna bmilyen erőszakos megmozduláson. miért kell bmilyen felvonulás vagy tüntetés esetén a gyerekeim, a családom, a kocsim épségét féltenem?

tőlem nyugodtan felvonulhatnak a melegek, de nem értem, miért jó ez nekik, szerintem sok egyéb, hasznosabb és szerencsésebb módon üzenhetik a társadalomnak, hogy léteznek és ugyanolyan értékes emberek, mint bki más (egyáltalán, kit kell erről meggyőzni? aki nem fogja fel, annak hiába masíroznak vagy bmi más).
miért kell erre büszkének lenni és hirdetni? arra sem kell, ha az ember nőnek vagy ffinek születik, a nagycsöcsű szőkéket szereti vagy a kis vékony barnákat, vagy misszionárius pózban szereti legjobban. normális körülmények közt arra sem kellene büszkének lenni, hogy vki önmaga és mások előtt felvállalja. kit érdekel?

nem értem, mások melegsége miért fáj vkinek? és ha fáj is, miért kell erőszakhoz folyamodni, miért nem lehet kikerülni, kinevetni, leszarni?
egyébként az ilyen erőszakos idiótákat sokkal keményebben büntetném, mert veszélyesen messzire vezethet ez a szemlélet és önkifejezés (más nemhez vonzódsz? más a politikai véleményed? más a bőrszíned? zsidó vagy? a többit ismerjük a történelemből...).

nem értem, egyesek miért a politikával magyaráznak mindent? ha bunkó, vagy bűnöző a gyerekem, arról tetszőleges politikus fasz tehet és nem én vagyok a fasz, hogy ilyenné neveltem? mindig azok a nyavalyás körülmények, ugye, amit vagy egy ciklus társasága hozott össze, vagy egy régi elcseszett és igazságtalan békeszerződés. a nevelés szart sem ér, csak a körülmények, ennyi erővel cserépben öntözve is felnőhetnének... el tudom képzelni az ilyen idióták átlagos munkamorálját és teljesítményét is...

számomra egyetlen érdekes kérdést rejt a meleg téma: a gyerekvállalást. és nem azért, mert vki a melegsége miatt alkalmatlan lenne gyereknevelésre, ez távolról sincs így (gondoljunk csak a fentebbi idióták hetero szüleire). de az már érdekes, hogy egy ilyen családmodell hogyan befolyásolja (ha befolyásolja) a gyereket és hasznos-e a társadalom egészére? nem jelent hátrányt a gyereknek (az idiótákat leszámítva)? ha igen, mekkorát? kezelhető? hogyan? nincs előítéletem, kérdéseim vannak.

perem-paramétereim:
- hetero vagyok (és épp elég idióta heterot meg homofóbot ismerek)
- a "bazár-melegeket" visszataszítónak tartom éppúgy, mint a sarki, mindent kitett utcalányokat (a prostitúciónak is van igényes, diszkrétebb formája, nem a prostitúciót utasítom el)
- nem vagyok vallásos, de megkereszteltek. tisztelem azt, ha vki erősen tud hinni vmiben, még akkor is, ha ennek a rituáléit/történeteit néha megmosolygom.
- mindegyik közismert pártot rühellem, undorító hozományvadász demagóg mind, ahogy van (miért nem lehet explicit úgy szavazni, hogy mindegyik jelöltet alkalmatlannak tartja az ember?). a fanatikus, aktuális másik tábort gyalázkodó és minden rosszért okoló követőik meg elvakult és korlátolt balfaszok, akik képtelenek saját világnézet kialakítására.

a szokásos színvonalú flémelés előtt (kinek nem inge...): idiótákkal felesleges vitatkoznom és hittérítő misszionárius sem vagyok, hogy mindenkit meggyőzzek az igazamról, de ugyanígy leszarom az önjelölt misszionáriusokat is.

Liberté__73 2008.07.07. 00:51:46

westerplatte: Sors bene, nihil aliud.

EDTEVEDTE 2008.07.07. 00:52:02

Jómunkásember 2008.07.07. 00:50:04
Na ez a másik amit gyűlölök.
Baszki nem verünk megbilincselt embert azonosító sz. nélkül, de a molotovos hűlyegyereket begyűjtjük mielőtt dobálna.
Ez annyira lehetetlen?

asztrografológus 2008.07.07. 00:52:59

hol vannak a náciverő elit buzi alakulatok? Valami hasonló felhívás volt a nagy buzeráns vonaglás előtt, hogy majd jól lehet nácikat verni... Biztos a sok rendőr akadályozta a melegfrontot a náciverésben...

Zombimaci 2008.07.07. 00:53:07

Titkos forrásból(Dél Oszét tudósok, kiderítették) tudom: Árpád vezér homoszekszuális volt.
Sőt Tas, Huba, és Töhötöm is.
Huba még állatokkal is paráználkodott, főképp lovakkal.

mohawk 2008.07.07. 00:53:28

Pesta 2008.07.07. 00:49:27
Jut eszembe, a felszedett utcaköveket vissza rakosgatták szépen?....és az egyéb rongálásokat helyrehozták-e a drága forradalmi magyarok? Nem csak most...úgy másfél évre visszamenőleg.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 00:53:34

westerplatte 2008.07.07. 00:34:49
pl. nem tudom mi lesz augusztus 16-án, szeptember 20-án sem. Ezek biztos buli dátumok. Nem fogom a híreket lesni, hogy mikor merre ne menjek. Ami másoknak fontos, az nekem miért is kéne?

Mint kívülálló fogalmam sem volt mi történik. Pl. mi nem is éreztük már a könnygázt, amire leültünk az asztalhoz. A történelmi események átélőkhöz hasonlóan csak tengtünk-lengtünk. Felülről, utólag, kívülről bizonyára bénáztunk.

Komolyan: Ha tudsz Menza minőségű éttermet, ahol jó tradicionális magyar ételek vannak kérlek írd meg! Te bizonyára jártas vagy ebben.

Irónia: Kérlek írd meg a dátumokat is, mikor melyik utcán tudom megközelítenem, azokat büntetlenül. :D

Liberté__73 2008.07.07. 00:54:21

Zombi! Ezt olvastam én is!
A Töhötöm az mindenben benne volt! Innen is a neve.

adam 2008.07.07. 00:54:40

ha idézel legyél pontos, : sors bona...

Roth Mano 2008.07.07. 00:55:30

beTöhötöm?
(bocsánat, harmatgyenge volt)

Pesta 2008.07.07. 00:56:04

azt én egyszer sem mondtam hogy bántani kell akár egy ujjal is őket.Azt mondtam ez a mutogatás nem az utcára való mert megbotránkoztat másokat.

Roth Mano 2008.07.07. 00:56:18

westeplatte:
aurora est musis amica

Jómunkásember 2008.07.07. 01:00:03

EDTEVEDTE
akik ilyeneket kérdeznek azok 0 azaz nullát tudnak ezekről a konfliktusokról.
mint amikor az iráni túszejtés volt londonban majd a riporterek megkérdezték a katonákat h de miért nem a terroristák lábába lőttek?

:|
azt hogy a picsába kell csinálni?aki ilyet mond az még sosem állt gyülölködő tömeggel szemben...

(nem azaz NEM felmentés a rendőri tévedéseknek és túlzott erőszaknak, de aki egy köztörvényes randalirozó abból ki kell verni a meleg szart is és jólvan.)

Liberté__73 2008.07.07. 01:01:27

A Huba' is tudott egyet s mást. A neve egyébként kicsit rövidült az idők során.

Liberté__73 2008.07.07. 01:03:02

nem biztos, csak sejtik, mert rovásírással szerepel a személyijében és bajok vannak a transscripttel.

mohawk 2008.07.07. 01:03:03

Roth Mano 2008.07.07. 01:02:03
a nyolcadik vezér? :D

fizimotuya 2008.07.07. 01:03:56

Irigylem a japánokat, mert közéjük nem férkőzhet be más idegen nép tagja (például svéd, roma, szingaléz, zsidó, stb.) anélkül, hogy bármikor fel ne ismernék őt külső jegyek alapján.
Így könnyű egységesnek lenni és fejlődni és fejlődni... nem pedig egymáson marakodva időnként gumicsontot (buziparádé) dobva a másik elé, a megosztással ellentéteket szítani...

Liberté__73 2008.07.07. 01:04:02

... na de az Ond-os résznél már én sem tudtam tovább olvasni ...

he? 2008.07.07. 01:04:19

Liberté__73 2008.07.07. 00:41:03
"adam 2008.07.07. 00:39:16
koppány pedig szélsőjobbos:) "

"ti meg még mindig Szent Istvánra veritek! akkor ő mi is volt? (ofkorsz: LOL) "

Mai szemmel nézve EU-biztos, a komcsik szerint meg klerikális reakciós.

EDTEVEDTE 2008.07.07. 01:04:27

Jómunkásember 2008.07.07. 01:00:03
"(nem azaz NEM felmentés a rendőri tévedéseknek és túlzott erőszaknak, de aki egy köztörvényes randalirozó abból ki kell verni a meleg szart is és jólvan.) "
Apád molesztált téged kiskorodban ,hogy ilyet írsz?????

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 01:05:07

cinikus 2008.07.07. 00:51:19
Kösz a véleményt! Nem mindenben értünk egyet, de néhány alapvetőben igen. Köszönöm, hogy megfogalmaztál néhány általam ködösebben leírtat.

(Figyelem: irónia következik, az arra nem érzékenyek ne olvassák el!)
Amiben meg nem értünk egyet, azért majd megdobálunk és felgyújtjuk a kocsidat :D

Roth Mano 2008.07.07. 01:06:23

irigylem a japánokat mert dolgozhatnak heti 168 órát és senki se bántja érte őket

adam 2008.07.07. 01:06:52

ő a bácsi az ezresről?:D

Roth Mano 2008.07.07. 01:07:28

Irigylem az amerikaiakat, mert közéjük nem férkőzhet be más idegen nép tagja (például svéd, roma, szingaléz, zsidó, stb.), mert amint beférkőzött, már nem idegen.

Jómunkásember 2008.07.07. 01:07:29

EDTEVEDTE
nem, de miért kell h mindig ilyen elmebeteg kérdéseket tegyenek fel azok akiknek a szülei testvérek.:)

ui.:gratula a szinvonalhoz.

Liberté__73 2008.07.07. 01:07:39

irigylem az izlandiakat, ert még a gárdájuk is szimpatikus:

inffbt.5mp.eu

Liberté__73 2008.07.07. 01:08:42

"adam 2008.07.07. 01:06:52
ő a bácsi az ezresről?:D " nem az a nyomda egyik főmuftija, de hasonlít egy kicsit profilból :D

EDTEVEDTE 2008.07.07. 01:09:14

Jómunkásember 2008.07.07. 01:07:29
Ne pityeregj, apu megvígasztal!:)

Liberté__73 2008.07.07. 01:09:41

és végül de nem utolsó sorban irigylem Manot, mert olyan faszán megírta, hogy miért irigylem az amerikaiakat én is.

adam 2008.07.07. 01:10:24

liberté :D

kúrórudi 2008.07.07. 01:11:27

A mai "jobboldalban" az a szép, hogy már nem Szt. István, hanem sokkal inkább Koppány örökösei. István a maga korában nagyon haladó volt és persze abszolút nyugati Európa kompatibilis. Mai változatban mondhatnánk liberális és globalista.

Roth Mano 2008.07.07. 01:11:34

köszönöm Liberté, és most pár centivel a föld fölött lebegve alunni megyek:)

mohawk 2008.07.07. 01:11:40

na az állandó irígykedés miatt tart az ország ott ahol tart :P
Ja...meg persze Gyurcsány miatt :D

Jómunkásember 2008.07.07. 01:12:01

EDTEVEDTE
ne indulj ki a saját életedből minden hozzászólásod alkalmával...
igy végigfutva a kommentjeidet, hát...
megdöbbentően egyszerű vagy bake.:)))

beleszolok 2008.07.07. 01:12:03

Miért nem férkőztök be ti is oda?

Roth Mano 2008.07.07. 01:13:28

tudod, ide születtünk...

EDTEVEDTE 2008.07.07. 01:14:06

Jómunkásember 2008.07.07. 01:12:01
:):):)Igazi demokrata vagy, bocsánat ,hogy szánalmasnak tartalak,ha az illegitim rendőri erőszakot pártolod.

adam 2008.07.07. 01:17:22

amúgy meg szánalomland .

Liberté__73 2008.07.07. 01:18:47

"adam 2008.07.07. 01:17:22
amúgy meg szánalomland ."

-- ha már a hunglishnál járunk, yea?

Jómunkásember 2008.07.07. 01:20:10

EDTEVEDTE
nem lesz könnyű,de megpróbálom valahogy eljuttatni hozzád a kommentem lényegét, mert a szövegértéssel még vannak problémák.

nem pártolom a rendőri brutalitást amig a részt vevő felek bizonyos emberi határokon belül maradnak igy nem törnek egymás életére (kockakő repül, stb).ha ez egy nem hatékony és messzemenően megbocsátó igazságszoláltatással párosul akkor megváltoznak a játékszabályok szerintem.ez a különbség a hadgyakorlat és a háború között...átment valami?

Sigi 2008.07.07. 01:21:07

szerintem érdekes hogy 5 kategóriába simán bele lehet sorolni az összes tüntetőt:

1. Rebellis
Fiatal, kopasz, csíkos sál, surranó, szűk fekete póló. Kárpátiát hallgat, kedvenc celebje Budaházy meg a Tomcat, leghőbb vágya hogy beálljon a Magyar Gárdába. Kedvenc fegyvere molotov koktél. 25 évnél fiatalabbak.

2. Tapasztalt
egyszerűen leírva: a Rebellis +15 év. Már van felesége (aki otthon mos) haverjai, eseteg munkája. Nagymagyarországos póló, kis sörhas, bajusz. Kezében árpádsávos zászló.

3. Honleány (

Sigi 2008.07.07. 01:22:20

ááá nem küldte el a második felét XD

na jó, úgyis mindenki rájön magától.

Liberté__73 2008.07.07. 01:22:26

"5 kategóriába simán bele lehet sorolni "
ami a következő három?

Jómunkásember 2008.07.07. 01:22:33

különben még csak annyit h az USA mintha sejtene valamit a demokráciáról, és a ott mennyi joguk is van a rendőröknek...?

EDTEVEDTE 2008.07.07. 01:22:53

Jómunkásember 2008.07.07. 01:20:10
Ne fárassz. Ha hülye vagy, hát az vagy. Feldolgozom. Már csak remélem ,hogy nem vagy rendőr...

beleszolok 2008.07.07. 01:23:01

De nem kötelező maradni. Ha nem tetszik, lehet dobbantani, nem kell a sírás, tele vele a padlás.

Jómunkásember 2008.07.07. 01:24:21

Liberté ne legyél már ilyen szigorú...:)))

EDTEVEDTE 2008.07.07. 01:24:26

"USA mintha sejtene valamit a demokráciáról, és a ott mennyi joguk is van a rendőröknek"
pl.:mindent rögzítenek, hogy az ilyen faszfejek ne lépjék túl a hatáskörüket???HM???

adam 2008.07.07. 01:25:07

beleszolok ezért kár volt regelned..

Jómunkásember 2008.07.07. 01:25:52

EDTEVEDTE
jólvan, jólvan ülj le hülyegyerek, egyes.

beleszolok 2008.07.07. 01:26:45

Hát persze adam. Vigyázz az almával.

EDTEVEDTE 2008.07.07. 01:27:31

Jómunkásember 2008.07.07. 01:25:52
Igen mindenben igazad van ,én hülye!
Ezentúl sokat fogok tanulni ,hogy olyan művelt, okos ember legyek ,mint te.
Szervusz!:)

Liberté__73 2008.07.07. 01:28:26

te beles..izé, te nem csak okos vagy hanem vicces is úgy látom. igazán szép kombo.

Jómunkásember 2008.07.07. 01:28:34

és ott nyilván soha nem is lépik túl a hatáskörüket, ugye?:))
különben nálunk is már minden második rendőr egyben kameraman is szóval megint szép nagy hülyeséget sikerült irni.
gratula megint egyes.

Chupacabra 2008.07.07. 01:29:06

Komolyan, miért nem lehetne egy HETERO PRIDE-ot szervezni? Kimennének a párocskák, farmerben, pólóban, semmi smink, plasztika, átoperálás, színes ruci. Mekkora poén lenne. Vajon lennének ellentüntetők? Szerintem még a melegek is jót röhögnének ezen.
Nekem nincs bajom velük, a géneket hibáztatni a legnagyobb faszság a világon. De miért nem lehet csendes, normális buzinak lenni? Unom, hogy a kurva globalizáció teszkósítja a toleranciát, és állandóan a pofámba tolja, direkte provokatívan.
Amúgy a menetelők között kurvasok a transzi, főleg miattuk van ez a csilivili ajakfeltöltéses szivárványkisestélyis parádézás..
ez a tolerancia dolog is ugyanolyan tuti üzlet, mint a konstans holokauszt-megemlékezés, vagy épp a mélymagyar termékeket áruló boltok --> SZÁNALMAS AZ EGÉSZ!!!

Liberté__73 2008.07.07. 01:29:27

melós meg szórja itt a karókat doszt... hajnalban vaze. kemény.

Jómunkásember 2008.07.07. 01:33:02

huha, Liberté kössz a "pontosidőszolgáltatást", kicsit belefelejtkeztem a témába...:)

lépek aludni én is kell az erő a sötét oldal ellen.:)))

üdv Mindenkinek

Liberté__73 2008.07.07. 01:34:05

OK melós!

"Május negyedikén találkozunk"- (May the 4th be with You.)

Jómunkásember 2008.07.07. 01:37:53

megdumálva.:)
de addig is jó lenne ha leállnál itten a külföldiülbeszéléssel ez itten egy MAGYAR blog.;)

take care& peace

Alfonzhal 2008.07.07. 01:52:37

Hello, én cserkész vagyok, és sokat gondolkodom azon, miért nincs az index címlapján olyan blog, ami a cserkészetről szól.

Most látom, végre van. A cserkészek és a nácik szépen össze lettek hozva, ehhez az egész brancsnak gratulálok. Mindenkinek egyenként.

Üdv, g

bjela szila 2008.07.07. 02:28:33

gergő- nemcsak lenácizott le is buzizott az ír lány .
A pszichológia nagyjai 1. mind zsidók voltak 2. néhányukat mint Freud és Jung súlyosan deviáns betegnek tartom . Főleg az előzőt az állandó anális élményre utalásával .
A blog tanulsága , tényleg menjetek mind el innen . Mindenki éljen ott , ahol boldog és sikeres lehet . Ma már ez nem egy nagy kunszt . Post nubilam Phoebus

pilóta 2008.07.07. 02:33:48

nem értem, hogy a sok beteg buzit mindek "melegezni". nevetséges.
Ez olyan, mint romázni, meg héberezni, pedig a cigány az cigány a zsidó az zsidó.

A buzi meg buzi

Andriel (törölt) 2008.07.07. 02:52:57

Inkább szívjatok füvet! :D

lápi lidérc 2008.07.07. 03:36:39

Mondjuk az egy dolog, hogy te, kedves cikkíró, nem tudsz magyarul, ez látszik az írásodon, de valószínűleg angolul sem, ahogy az ír ismerősöd is tutira kamu, a pszichológus meg pláne, ugyanis a "mocskos"-nak megfelelő szitokszó az angolban is van.
És a szitokszavak lényege épp az, hogy nem valós állapotot írnak le, ezt egy pszichológus nagyon jól tudja.
A Kárpátia étterem meg már 50 éve is Kárpátia étterem volt. Itt kicsit mellélőttél megint, kiscsávó.

Szóval kurva nagy kamusztorit rittyentettél.

pilóta 2008.07.07. 02:33:48
A héber meg a zsidó, az nagyon nem ugyanaz.
Ráadásul amit te hébernek gondolsz, az a nyelv az ivrit. Én sem beszélem, csak tudom.

states 2008.07.06. 22:30:07
Na ja, mert Orbán alatt olyan kurva nagy volt a tisztaság, hogy többen már napszemüveget igényeltek, mert bántotta a szemüket a csillogó város.

Vévé_Lóót 2008.07.06. 22:33:06
"Jó írás, csak azt nem értem, miért pont aznap vitted városnézni az ír barátnődet..."
Vagy miért pont arra, kurva nagy város, és Budán pl. nem volt semmi balhé, és még viszonylag rend is van.
De ez csak kamusztori. A csávó akart egy jót fikázni, és ezt találta ki. Nagyon átlátszó.

escaper 2008.07.06. 22:44:13
"Különben miért is kéne tudnom, hogy mikor van és miért is kellene feltételeznem, hogy balhé lesz?"
Á, nem errl szól 2 hete minden média, dehogy.

"A melegek kevesebbet akadályozták a forgalmat, mint az összecsapások."
Na ja, baszd meg, pénteken már nem lehetett parkolni, egészen vasárnapig, meg közlekedni sem, mert vasárnap hajnalban szedték fel a kordonokat. Az Andrássy egyik mellékutcájába sem lehetett bejutni.
És a buzik kifizetik az összes költséget, ugye? Olyan 150 millió lehet. Forintban.
Ha nem, akkor ne vonulgassanak az én adómból. Én sem teszem az övékből.

escaper 2008.07.06. 22:49:59
"Szégyeljem-e magam? :)"
A helyesírásod miatt mindenképp. Nagyon.

Újlaki 2008.07.06. 22:53:59
Amit az utcán él valaki, az már nem magánélet.

escaper 2008.07.06. 23:29:23
"1. Én blogger vagyok. Nem tagja a médiának. És fenntartom a jogot, hogy minimális műveltségem legyen. :)"
Hát láthatóan elég minimális van.

Nádasi Balázs 2008.07.07. 00:45:30
Ja, Dózsa tényleg kurvára túl lehet értékelve. Egy bizonyos Szapolyai János (foglalkozására nézve király) is annyira túlértékelte, hogy a Dózsa-lázadás leverése után rögvest kiadott egy Hármaskönyvet - Tripartitum -, tele törvényekkel (ami persze a megfogalmazó után kapta a nevet: Werbőczy).

Roth Mano 2008.07.07. 00:48:23
"Paracelsus, az baloldali volt. meg Villon."
Na ja, az angolok, ausztrálok, japánok meg ming. Még ott is járnak.

Liberté__73 2008.07.07. 00:51:46
Ha már idézel, idézz pontosan, mert így csak kiderül a félműveltséged (inkább műveletlenséged):
"Sors BONA..."

fizimotuya 2008.07.07. 01:03:56
Japánok: kivéve mondjuk koreaiak, kínaiak, vietnámiak...

lápi lidérc 2008.07.07. 03:38:55

Egyébként meg 1000 seggrázó buzi miatt ekkora kiadást nem lenne szabad megengedni az államnak. Vagy fizessék meg, vagy nuku biztosítás.
A budapesti főrendőrnek volt igaza, amikor nem enedélyezte: aránytalan mértékben zavarták a forgalmat.

Ugyanekkora méretű heteró rendezvényre is ugyanezt mondanám.

Alfonzhal 2008.07.07. 03:40:58

bjela szila:

Hát nemtom, én is pszichológiával foglalkozom, de szerintem nem igazán etikus ujjal mutogatni emberekre, és "diagnosztizálni" őket. Persze lehet, hogy az ő országában mást tanítanak, nem tudom.

Nekem édesmindegy, ki zsidó vagy buzi, vagy éppen ír. (Bár a postban idézett lány biztos örülne neki, ha lealkoholista-verekedős-vörösképű írezném...) A cserkészet lehet egy nagyon szép és hasznos dolog, aminek hál'istennek semmi köze nincs az ilyen szánalmas, másokon a nagy pszichológiájukkal uralkodni akaró nőcskék világához. Ahogy az egész buzitüntetősdihez meg tojásdobálósdihoz sincs.

De gondolom ezt hiába is magyaráznám egy mindentudónak, legyen az buzi, tojásdobáló vagy épp egy ír pszichológus, aki egyujjas diagnózist állít fel egy amúgy is zavaros tömegrendezvényen.

Továbbra is durva sértésnek veszek az indekszhu és a cimbik részéről, hogy ilyen kedvesen jelennek meg a cserkészek a főoldali blogajánlóban. Idézet, szubjektivitás ide vagy oda, a nagy büdös helyzet az, hogy a cserkészek érdekeit senki nem fogja megvédeni. És tudjátok mit, jobb is így! Amíg a sok idióta egymásra acsarog, addig mi igyekszünk egy picivel jobb világot építeni.

Mmm 2008.07.07. 03:41:35

hát én meg lesz@rom h a külföldi mit gondol!
általában nem vagyok ilyen, de most igen. ugyanis engem most az sokkal jobban foglalkoztat h az a 10millió nyomorult mit gondol akik nem utaznak haza pár nap után, hanem itt élik le az életüket ebben az elbaszott országban. ott ahol a rendőrség TEHETETLEN párszáz hülyével szemben, mert nemhogy más, de még önmaguk megvédésére is képtelenek. hogyan lehet az h tizenvalahány rendőrautót rongáltak meg? és hogyan lehet az h ez az idióta csürhe így szivassa a helikopterről koordinál, vízágyús, páncélos rendőröket?

vajon mi történne akkor ha ez a csürhe a fejébe venné h mondjuk felgyújtanak egy lakótömböt? tudom, vad példa, de képzeljük el egy pillanatra. hát az már most világosan látszik, h a rendőröket elfelejthetjük. más meg nincs. kurvára ilyesztő, de ez a helyzet.
és ez nem a rendőrök hibája, hanem azoké akik ide juttaták őket. természetesen őket úgy hivják: a politikusok.

alapjaiban ingott meg a bizalmam a Magyar Köztársaság nevű operett-intézmény működésében.

mert az világosan látszik, h:
- az elbaszott jogrendszerünk müködésképtelen
- az állami szervekben evtizedek óta folyó kontraszelekció oda vezetett h már szinte a legalapvetőbb feladataikat sem képesek ellátni
- az országban gyakorlatilag káosz uralkodik, a müködő dologok csak a megszokás vagy a véletlen miatt működnek még mindig.

lehet h ideje kimondani, de ez az ország azon kevés "nyugati" ország közé tartozik, ahol a demokrácia megbukott!!! nem tudunk élni vele, nem tudjuk mi az: rend helyett káosz van, a jogrenszer haldoklik, felelős gondolkodóink (politikusok) gyakorlatilag bűnözésre szakosodtak, de még az átlagembert is átjárja a romlottság, hiszen a korrupció a társadalom minden szegmensében nagyon erősen jelen van.

de a fő probléma nem is ezek megléte, hanem a tendencia, miszerint: EZ ÉVRŐL ÉVRE ROSSZABODIK! az egész helyzet kurvára kilátástalan :((((

Mmm 2008.07.07. 04:24:23

lápi,

nem a mostani kiadással van a baj, hanem azzal h ha lenne működő törvényesség ebben az országban, akkor ennek a csürhének a tv-ostrom (vagy az azt követő balhék) miatt már rég börtönbe kellene lennie. jogbiztonság ugye - vagyis aki törvényt sért az is biztonságban van :/
de ha már nincsenek börtönben, akkor azt az 100-200 balfaszt szépen be kellet volna gyűjteni egy 48 órás pihenőre. nem hiszem el h ha akarják akkor nem tudják kideríteni kikre kell odafigyelni. és akkor máris nem kell 150 millió, meg nincs lebontva megint - sokadszor - a belváros.
mert itt nem a melegekkel (ez a "seggrázó buzik" ritka primitív volt) van baj, hanem h ez a kibaszott csürhe mindig fog találni alkalmat a pusztításra amíg nem lesznek rendesen elkapva. az állam pedig - megint - nagyon szarul működik mivel ezek az események évek óta ismétlik önmagukat anélkül h bármi előrelépés lenne. holott azért is fizetjük öket (pl a bírókat meg a a rendőröket) h ezektől megkíméljenek minket.

balazs76 2008.07.07. 05:53:07

az ír barátnőd ilyen vehemenciával szokta elemezni hazájában a protestánsokat is? :)

root 2008.07.07. 05:54:58

1. Ez a sztori kamu. tipikus képzelt (vagy beképzelt) liberális okoskodás.

2. A csürhének nevezett társaság rosszul cselekedett, de a kiindulási alap, ahonnan ez elindult az mszp-szdsz kormányzásban keresendő: a morális válságot gyurcsány idézte elő. Ő és a bandája az egyetlen akinek jó a mostani helyzet, mert megvan a "náci" ellenségkép. Sőt, nem lennék meglepve, ha alapvetően gyurcsány pitbulljai szilvásyval az élen szítanák a feszültséget.

csegei 2008.07.07. 06:03:26

1.,A szombaton történtek azért sok mindent elárulnak társadalmunk jelenlegi fejlettségi szintjéről. 2., Azon el lehetne gondolkodni, hogy amíg Angliában, Spanyolországban, Németországban balhé nélkül lement a felvonulás, addig Budapesten, vagy Szófiában botrány botrányt követett. :(((

hattyú 2008.07.07. 06:08:16

Teljesen igazad van. El innen.

nemecsek · http://nemecsek.buzz.hu 2008.07.07. 06:12:30

A morális válságot Gyurcsány idézte elő, írta "root". De ha megkérdezném, hogy mire is gondol pontosan, akkor már nehezen tudna érvelni. Gyurcsány annak idején ugyanis azt mondta, hogy az ő és az előző miniszterelnök kormányzása idején nem hozták meg azokat az intézkedéseket, amelyekre szükség lett volna már akkor. (Igen megszorításokat, reformokat, hazugságra épülő rendszerek lerombolását, felégetését és átalakítását!) Mindösszesen erről szólt az az ominózus beszéd, amire azóta is hivatkoznak azok, akik 2002 óta óta képtelenek elfogadni, hogy demokráciában nem mindig olyanok kormányoznak, akik nekik tetszenek, és az erőszaktól sem riadnak vissza.

Barnabás 2008.07.07. 06:24:06

Barátom.
A buta gondolataidat ne add egy kitalált valaki szájába,vállald fel bátran.Egyébként root-nak teljes mértékben igaza van.A keletkezett károkat azzal a rendőrfőnökkel fizettetném meg aki elvtelen,vazullus módon,gyáván meghátrálva a politikai nyomás előtt engedélyezte a felvonulást.A jó az egészben csak az volt,hogy horngábor kapott egy-két sallert.

root 2008.07.07. 06:27:20

Kedves nemecsek, könnyen tudok érvelni, de minden érvet meg tud cáfolni az, aki nem ért egyet vele.

Már ezerszer leírták és elmondták az érveket, ezért csak egyet ismételnék meg: beismerte hogy hazugsággal és trükkök százaival nyerték a választásokat, mégsem mondott le.
A demokrácia ott kezdődik, hogy a politikusok igazodnak néhány erkölcsi normához, és azokat betartják. Lehet a nyugati demokráciákkal példálózni a tüntetések kapcsán, és valóban, ott egy miniszerelnök lemondott volna a mienkénél kisebb hazugságok miatt is. A demokráciát odafent kellene elkezdeni, aztán majd számon lehet kérni a "csőcseléken" is.

redsas 2008.07.07. 06:42:59

Ez nem a "buzik"ról szól, hanem arról ,hogy ez a maszkos NAZI bagázs(szerintem látens homik)minden ne tetsző embert terrorizál!!
Az egyházak , és az allamfő hallgatása sokatmondó!
Sólyom és a bazsarózsa!
R.katolokus egyház ellenzi a homokat, de a soraikban
igencsak szép számmal vannak!

efzsé 2008.07.07. 06:48:16

"A normális melegek pedig igazán felléphetnének az ellen, hogy ez a sok gusztustalan aberrált barom minden évben végigrázza magát az Andrássyn.A saját jól felfogott érdekükben kellene eltakarítaniuk az utcáról ezt a szemetet."
-----------------------------------------------
Hetero-e vagy?
Igen?
Én is.
És normális-e vagy?
Igen?
Én is.
Ez esetben, mi , ugye egy csapat vagyunk, ugye ( mint a melegek, nemdebár) - miből állna nekem téged rávenni arra, saját érdekedben, hogy ne irkálj hülyeségeket?
Ja , hogy szerinted ez nem hülyeség?
Szerintem meg az.
Akkor most patt van.

akárki 2008.07.07. 06:53:23

csegei 2008.07.07. 06:03:26
"1.,A szombaton történtek azért sok mindent elárulnak társadalmunk jelenlegi fejlettségi szintjéről."

Ez így igaz, mint ahogy elárulja a felvonuló melegek értelmi színvonalát is.

Ha tudjuk, hogy ilyen fejletlen Magyarország, akkor nem rendezgetünk felvonulásokat.

Vagy eszébe jutott volna a melegeknek az USA-ban az 50-es években Mississippiben felvonulást rendezni?
Ja, hogy véletlenül agyonverték volna a felét?

redsas 2008.07.07. 06:53:57

root

"gy miniszerelnök lemondott volna a mienkénél kisebb hazugságok miatt is"
bokor gyuri

mx3 2008.07.07. 06:54:26

Emberek. Most neztem az egyik kertévében Sz. Gábort aki azt mondta "a meleg büszkeség napja a magyar büszkeség napja". Hát akkor én már nem vagyok magyar.

root 2008.07.07. 07:05:09

redsas, hatalommániás balfaszok mindenhol vannak.

anti hipi-HüPi 2008.07.07. 07:09:11

Manapság ritka, ha olyan poszt kerül a zindex nyitó lapjára, amit érdemes elolvasni. Ez olyan vótt! :)

villanykorte 2008.07.07. 07:11:00

ez a legkevesbe a melegekrol szolt, szerintem, ez a toleranciarol es a gyuloletrol szolt. teljesen mindegy, hogy melegek, vagy szokek, vagy a balkezesek vonultak volna fel, ugyanigy ott allnak az emberek, javareszuk nem szemelyes okbol, egyszeruen csak mert az nem lehet, hogy valaki mas is van. alacsony tolerancia + primitiv emberek. ennyi. (legjobb resz volt a "lopnak csalnak hazudnak ezek ejjel nappal" nenibeszolas, erre nem lehet mit mondani)

redsas 2008.07.07. 07:22:22

" villanykorte 2008.07.07. 07:11:00
ez a legkevesbe a melegekrol szolt, szerintem, ez a toleranciarol es a gyuloletrol szolt. teljesen mindegy, hogy melegek, vagy szokek, vagy a balkezesek vonultak volna fel, ugyanigy ott allnak az emberek, javareszuk nem szemelyes okbol, egyszeruen csak mert az nem lehet, hogy valaki mas is van. alacsony tolerancia + primitiv emberek. ennyi. (legjobb resz volt a "lopnak csalnak hazudnak ezek ejjel nappal" nenibeszolas, erre nem lehet mit mondani) "
Teljesen igazad van!

kisködmön 2008.07.07. 07:31:52

A történet szép.Már csak az a kérdés mennyi igaz belöle? Amit én látok az annyi,hogy van egy idióta Ir barátnőd- aki állitólag ráadásul még tanult lény is - és mindenen csak röhög,illetve mindenkiben a megbuvó homoszexuálist látja.Talán ha komolyabban Téged is kielemezne akkor Rólad is kideritené,hogy a lelked mélyén homósex vagy.
Én ( bocs,hogy igy elöre) Hollandiából jöttem haza egy amerikai barátommal és végig néztük az egész felvonulást,de egyikönk sem nevetett,röhögött vagy akárcsak mosolygott volna.Lehet,hogy ez kulturális különbség.Azonkivül kedves barátnöd eléggé tájékozatlan mert Europáben igen-igen kevés hely van ahol az ilyen aberrációt népszerüsitő felvonulást békében,fesztiválként tudják végig csinálni.Még nálunk Hollandiában sem!!!!!!
A vakság meg gondolom mindkettötöknél születési rendellenesség.Mi ugyanis láttuk a csöcseléket-testközelből- randalirozni,és szivtuk velük együtt a könygázt.Ám láttuk azt is,hogy milyen elenyészően kevesen vannak ők.Viszont több ezer embert láttunk az utvonal mentén - kisgyerekkel,kutya sétáltatókat stb. - akik azért jöttek ki mert nem tetszésüknek akartak hangot adni jelenlétükkel.ÖK VOLTAK TÖBBEN.Máskor azért legyen annyi inteligencia benned,hogy ha már belefuttok valami csúnyaságba külföldi barátaiddal akkor probáld meg tisztázni velük a helyzetet,ha máskép nem megy akkor min.úgy mindkét oldalt megmutatod nekik.Egy szónak is száz a vége én úgyérzem ez egy kitalált történet.Egyszerü szereplési vágy.Ha mégsem kitalált akkor elemezzétek már ki egymást Ir barátnőddel,talán még az is előfordulhat,hogy találtok valami hibát Önmagatokban és nem csak hülyén mosolyogni fog kedves barátnőd.
(nem akartalak ám megsérteni,vagy bántani hidd el)
Üdv Kisködmön.

georg 48 2008.07.07. 07:35:47

Láttam azt a két civilruhás nyomozót, amint rátámadtak! Na ezt próbálnák meg a demokratikus amerikában! Ott, a hejszinen agyonlőné a zsaru, aki kezet emel rá! Erős a gyanum, hogy az itteni igazságszolgáltatás teljes egészében a szélsőjobb markában van. Ezek a mocskok, már csukját sem hordanak, bátran vállalják a pofájukat. Beviszik őket, két perc múlja kint vannak. Ott, a városligeti hídon be lehetett volna őket keríteni. Félholtra verni őket! De jön a függetle jogászfórumos csaj és a nagy szájával rohan az EU-hoz. Tiszta röhej, ami itt van.

Stephanus 2008.07.07. 07:35:53

Ez annyira szar. Tényleg ennyire hülyének nézel, hogy beveszem. A képzeletbeli ír barátod sosem találkozott olyannal, hogy kifütyülnek egy melegfelvonulást? És meglepődik azon, hogy szélsőséges rendbontás van egy országban. Ezek szerint a képzeletbeli ír barátod vagy hülye, vagy egy csecsemő. Egy ír, aki ne hallott volna az IRA-ról? Hát hol volt ez a rendbontás attól???

Tolgyes 2008.07.07. 07:40:55

Azt szeretnem megkerdezni, teccik erteni, hogy manapsag mindenkinek van joga, csak a normalisnak nincs? En pl. ugy erzem jogom van nyugodtan vegigsetalni az utcan, anelkul, hogy felforditsak a gyomrom. Ugy gondolom, ahogy tolem elfogadast es nyugalmat varnak, ugy en is elvarhatom ezt masoktol. Ahogy nekem udvariasnak es tapintatosnak kell lenni, ugy en is elvarhatom masoktol. Ugy gondolom, ha en nem vagyok erkolcstelen es ezaltal nem bantok senkit, mas se legyen az, hogy ne bantson engem. Ahogy o ugy gondolja, nem bunos hanem "meltosagteljes" oda dugni, ahova dugja, en ugy gondolom undorito es kerem szepen toleraljak, hogy deviansnak latom. Az ajtajan belul, a buzibarokban es klubokban azt csinal amit akar. Az utcan ne riszalja magat egy szal pocsben, rozsafuzerrel a kezben, vagy reverendat oltve mert bant engem es az altalam tisztelt dolgok megalazasaval provokal. Ha minden aron fel akar vonulni, vegyen egy inget magara meg egy nadragot, vonuljon fel tanc, rikoltozas es zenebona nelkul, csendesen, lehetoleg az en erkolcsi ertekeim sarba tiprasa nelkul. Elvegre az egesznek az a lenyege, hogy megmutatja: o vallalja, buszke ra. Hogy megmutassa, az hogy hova dugja a micsodajat, annak semmi koze ahhoz, hogy milyen ember. El akarja fogadtatni velem is az o preferenciait. Vagy csak egy buli az egesz, ahol "na most aztan jol megmutatjuk ezeknek a kocsogok betokosodottaknak"?

danmoriarty 2008.07.07. 07:51:49

Te Kisködmön: Mi az bazki, hogy nálunk Hollandiában? Oszt mi a faszé mész oda, ami taszít? Oszt miféle emberök azok, akik a gyereküket ilyen helyre viszik szórakozni és nem a vurstliba? Oszt, te mé mocskolod más barátnőjét? Mer olyan intelligens vagy, azé, mi?

danmoriarty 2008.07.07. 08:03:59

Ja, és még valami: volt egy film a hetvenes évek kezdetén, az Easy Riders. Ha valaki nem látta, ajánlom a szíves figyelmébe. A három hosszúhajú motoros beül az amerikai délen, egy kisváros kocsmájába. A helyi surmók egyből kiszúrják - később meg is gyilkolják - őket. "Az anyjuk egy majommal kefélt" és hasonló megjegyzések. Az itt kommentelők nagy részének ne legyennek illúziói: jelejnleg ők játszák a kisvárosi, déli surmók szerepét...

zenész 2008.07.07. 08:06:03

Gratulálok, újra balkán lettünk. Az eglszben az a szép, hogy akik dobáltak és verekedtek, azokat előtte két nappal a gőzben kellett seeggbe .....ni, úgy, hogy recsegjen a bőr a seggén. Akkor most ki kicsoda??

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 08:12:52

A homofóboknak feláll a faszuk amikor meleg pornót néznek.

Is Homophobia Associated With Homosexual Arousal?
Henry E. Adams, Lester W. Wright, Jr., and Bethany A. Lohr
University of Georgia 1996.

összefoglaló angolul:

www.religioustolerance.org/hom_fuel2.htm

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 08:14:48

a teljes cikk: 216.239.59.104/search?q=cache:03_wNqOM_cYJ:www.oogachaga.com/downloads/homophobia_and_homosexual_arousal.pdf+homophobia+erection&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu&client=firefox-a

amit eddig is sejteni lehetett, immár bizonyított dolog. a gyűlölködők mentális és szexuális háza táján kell körülnézni egy kicsit.

zenész 2008.07.07. 08:17:51

Mi a helyzet a meleg és a nem meleg, de pedofil papokkal???

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 08:23:10

zenész: gondolom eleve sokan választják a papi pályát olyanok, akik sejtik magukban a másságot, de erkölcsileg nem tudnak szembenézni vele. ha a hitük nem engedi, hogy más neműekkel szexeljenek, jobb magyarázat, mintha az ösztöneik nem engedik. az ösztönök ebben a rendszerben amúgy is az ördög, a csábítás, a gonosz megtestesítői, tökéletesen belefér, hogy a derék pap a sátán kísértéseként kezeli saját ösztöneit.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 08:25:43

a pedofília pedig gondolom történelmi szükségszerűség: hamár elcsábít a gonosz, mégiscsak vonzóbb egy alárendelt ministránsfiút rettegésben tartani, mint felnőtt férfiakkal kikezdeni.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 08:28:58

lápi lidérc 2008.07.07. 03:36:39
Köszönöm az észrevételeket. Átolvastam a posztot, de kevés helyesírási hibát találtam. Nem többet, mint a Tiédben. Viszont kevesebb szitokszót és gyűlöletet. Le style est l’homme même.
Ja és tisztellek annyira, hogy ezt nem hányom a szemedre. :)

Slothrop 2008.07.07. 08:29:59

"Kisportolt fiatalemberek csapatban" - hozzátehető: tojással a markukban. Kell ennél egyértelműbb?

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 08:33:50

lápi lidérc
"A Kárpátia étterem meg már 50 éve is Kárpátia étterem volt. Itt kicsit mellélőttél megint, kiscsávó."
OK, igazad van, akkor ezek szerint ott csak jobb lehet a minőség, mint a Menzán. És ezek alapján mi gerincesek csak bitoroljuk az egysejtűek világát. :)

mind1 2008.07.07. 08:34:49

"Erre a lány (akiről kiderült, hogy pszichológus) ecsetelni kezdte a köröttünk vonulók személyiségvonásait és lehetséges motivációjukat. Szerencsénkre angolul, így a túlművelt feketeingesek egy szavunkat sem értették."

Ez mekkora LOL.

Ránézésre eldöntötte ki milyen?
Remélem nem lesz belőle pszichiáter, mert a világ szégyenei az ilyen okoskodó állatok.

Próbáljon meg a tisztelt barátnőd valami tiszteletet mutatni az emberek iránt, mert így semmivel sem különb a "túlművelt feketeingeseknél".

Nevetséges, hogy ilyen ember egyáltalán kaphatott pszichológiai diplomát.
Látszik, hogy a nagy ír oktatás sem különb a magyarnál.

Vidéki 2008.07.07. 08:35:25

A melegek az emberi élet reprodukciójának fogyatékos termékei. Érthetetlen, miért büszkék fogyatékosságukra, miért nem érik be azzal, hogy a társadalom tolerálja ezt a fogyatékosságot is, miért kell obszcén felvonulásokkal propagálni aberrált életformájukat és provokálni a társadalom normális többségét.
A hatóságok (nálunk) miért a deviáns elemek jogait hangsúlyozzák, a normális emberek jogairól pedig miért feledkeznek meg?.

Muad'//Dib 2008.07.07. 08:38:55

mind1 2008.07.07. 08:34:49
Gondolhatod , hogy azért osztja itt az észt, mert Írországban már szájbaverték volna. Nekem jópár ismerősöm dolgozuk Írországban, hát ha valahol, ott tényleg erős a nacionalizmus, a vallásosság, tehát itt kell osztania az észt. :)

Vélemény 2008.07.07. 08:38:57

Jellemző, hogy a balliberális média (index, NOL, stb, gondolom a tévék is, de azt már direkt nem nézem) mosdatja a melegfelvonulást, felhozza a külföldi példákat, hogy londonban még a polgármester is az élére állt a felvonulásnak.

Hát
a) leszarom, hogy Londonban mit csinál a polgármester
b) könnyen lehet, hogy a londoni melegek a felvonulásukon nem viselnek papi ruhát, és nem dugják egymást seggbe a kamion tetején
c) volt már 11 ilyen felvonulás Budapesten is, és amíg a homokosok normálisan vonultak fel, nem is dobálta őket senki.

Első oldalon jönnek az indexen a "független véleményt" tükrözni látszó blogok is, mosdatják itt is a buzifelvonulást.

Egy rohadt szavát nem hiszem se az indexnek, se az egyéb ballib médiának.

Semmi bajom azzal, ha valaki homokos, azzal sem, ha egy nyári szombat délután felvonul az Andrássy úton, de azzal, ahogy ezt az itthoniak megvalósítják, azzal igenis van.

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 08:42:43

Kedves ellentüntetők. Egyébként nem kötelező az utcára menni (különösen nem cumizó gyerekkel a nyakon) és aztán a fogköveket villogtatni hogy mindez zavaró. Otthon is lehet maradni szépen a zsírvalagú feleség, a befizetésre váró számlák, a gazdaságos ételek illata és némi kisüsti társaságában és megpróbálni nem irigykedni a buzikra amiatt mert a természet ellentüntetni sarkall a méreten aluli és már a hátszéltől sem álló fasz meg a gereblye-szerű fogsor miatt. Szombaton az irigység ellentüntetett az utcákon. Az impotenciáért, a mikropöcsért a félhangosan fingó feleségért ne a buzikat tessék okolni. Tessék fellebezni a természethez vagy a Jóistenhez ezek miatt, kedves ellentüntető-barmok.

Muad\'//Dib 2008.07.07. 08:43:24

Azonkívül színtiszta hazugság, hogy rendbontás nélkül megy ez külföldön. Németben nem volt komolyabb rendbontás, de ott is volt balhé. Nyilván nem hobbiból van több ezer rendőr és önkéntes bizonsági...

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2008.07.07. 08:43:33

minden vélemény-nyilvánítás nélkül én csak arra lennék kíváncsi, hogy akik a felvonuláson dobálóztak, azok megtették-e ugyanezt, amikor a budapest fesztiválon félpucér hölgyek rázták a csípőjüket?
illetve hányingerük támad-e, amikor 'véletlenül' pornográf filmet néznek, amiben két leszbikus nő nyalogatja egymást?

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 08:44:14

Kisködmön
"Máskor azért legyen annyi inteligencia benned,hogy ha már belefuttok valami csúnyaságba külföldi barátaiddal akkor probáld meg tisztázni velük a helyzetet,ha máskép nem megy akkor min.úgy mindkét oldalt megmutatod nekik."
Egyszerűen jó étterembe akartam vinni, nem foglalkozom a magyar közélettel, nem nézek TVt. Helyette emberekkel foglalkozom és olvasok.

Az, hogy hol, mit engedélyeznek ugyancsak nem érdekel. Én nem akartam egy rendezvényen, sem annak következményiben részt venni - belesodródtunk. Miért is kéne ennek utánanéznem?
Egyik oldalhoz sincs közöm, csak nem értettük miért kell ölni egymást. A fejemben ez egy Love Parade-szerű felvonulás. Mi lenne ha mindenki hagyná egymást élni, a saját véleményétől függetlenül?

És kösz a kommentet, kritikus, de nem sértő :)

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 08:46:01

ha valaki a szólás- és véleményszabadság jogán hülyét csinál magából, azt miért ne lehetne elemezgetni? egy pszichológusnak nemhogy etikailag aggályos, hanem egyenesen kötelessége magyarázatokat adni a világ dolgaira. ugyanúgy, mint a gyűlölködőnek, két különböző szemüveg, amin a világot látni lehet. persze a gyűlölködőhöz hasonlóan a pszichológus is csinálhat magából hülyét azzal, hogy véleményez, emlékszem, hogy csinált hülyét doktor Cséből (aki ráadásul nem is pszichológus, csak úgy csinál) az az egyszerűlelkű csaj valamelyik valóságsóból.

Muad\\\'//Dib 2008.07.07. 08:46:34

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 08:42:43
Te figyu, menjél már el a picsába. Majd jó, hogy nem párszáz meleg fogja eldönteni mit csináljon a többség. Pont az ilyen gyökér barmok miatt, mint te történnek ezek a dolgok. Mégis mit képzelsz, hogy majd utasítgatod itt az egész országot ki mikor mit csináljon, mert ma a melegek tüntetnek, holnap a cigók, holnapután a pedofilok. Vegyél már vissza

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 08:47:33

vidéki:

örülj neki, hogy nem adják tovább a génjeiket, nem basszák meg a nejedet amíg te a kocsmában iszol. így te a saját hulladék génjeiddel szemetelheted tele a világot.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 08:47:59

mind1
"Remélem nem lesz belőle pszichiáter"
Az bizonyosan nem, az egy másik oktatás másik szakmája. A lány szoftveres, az általad említett orvos a hardveres. :) De nekünk meg ehhez nem kell értenünk :)

kisködmön 2008.07.07. 08:53:13

Kedves Danmoriarty!
Nálunk Hollandiában azt jelenti,hogy Holland állampolgár vagyok,ott élek,ott a házam és az a hazám.Az,hogy más barátnőjét mocskolom enyhén szólva is túlzás,mint az is,hogy emlegetett barátnő valóban rendelkezik valamiféle felsőfokú végzetséggel,mert akkor vendéglátója nem egyfolytáben vihogó idétlennek irná le.Sőt,mint irtam is igencsak tájékozatlan az Europában eddig lement meleg felvonulásokkal kapcsolatban,hagy ne soroljam most fel,hogy hól támadták öket meg és hól nem,mert az arány egy a tizhez lenne a támadások javára.Azt meg aztán végképp nem tudom hol olvastad,hogy olyan helyekre járok ami engem undorit.Talán ha idéznéd ezta sort akkor beugrana.Az,hogy miféle emberek azok akik ilyen helyre viszik a gyereküket nem tőlem kellene megkérdezned,én csak láttam őket,de becsszóra nem én rendeltem oda őket.
Üdvözlettel Kisködmön

danmoriarty 2008.07.07. 08:58:08

Kedves kisködmön!

Na jó! Orrot mi ragasztottunk neki :), de azért még boszorkány!!!
Bocs, elragadtattam magam.
Üdv:

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 08:58:39

Kedves Muad\\\'//Dib, vegyél vissza. Magadra egy kényszerzubbonyt mielőtt megfázol. Sajnos nem párszáz meleg dönti el hogy menjenek itt a dolgok, hanem a magadfajta, társaságban stikán fingó elmebetegek, akik évi egyszeri 5 órás bulit úgy éreznek mintha az év további 364 napja és 19 órája is ebből állna. Ha téged ez zavar bizonyára okod van rá (lásd az fentebb felsoroltak valamelyikét). Mivel nagyon habzik a szád, javasolnék részedre egy elmeorvosi szakrendelés felkeresését, de addig is nyalj egyet az árnyékszékbe hogy hazai ízeket élvezhess, talán addig az is lenyugtat.

Egyenlítő 2008.07.07. 08:59:58

akárki:

"Vagy eszébe jutott volna a melegeknek az USA-ban az 50-es években Mississippiben felvonulást rendezni?
Ja, hogy véletlenül agyonverték volna a felét?"

Éppen ebből származott az egész, csak 10 évvel később. A melegek megelégelték, hogy sokadszor összeverték őket a bárjukban, és kimentek tüntetni az utcára. Hasonlóan az első május elsejéhez.

Ami pedig itt történt, az rasszizmus, nácizmus. Zsidóverés, vagy buziverés, egyremegy.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:01:10

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 08:58:39
Igen, képzeld zavar. És zavar a Budapest parádé is, meg az utcán szexuális életet élő degeneráltak is. Ez mindenkinek a magánügye, csinálja otthon. Onnantól kezdve rohadtul nem érdekel, ki buzi és ki nem. De az utcán viselkedjen kultúráltan. Ha nem megy, maradjon otthon.

mind1 2008.07.07. 09:02:16

Erika Zangolna 2008.07.07. 08:46:01
"egy pszichológusnak nemhogy etikailag aggályos, hanem egyenesen kötelessége magyarázatokat adni a világ dolgaira"

Haha, akkor én meg antropológus leszek, és ránézésre zzsidózok le embereket!

"escaper · elinnen.blog.hu 2008.07.07. 08:47:59"

Már vártam, a mondandóm többi részével ezek szerint egyetértesz?

Tudom mi a 2 közötti különbség, ezért is írtam, hogy remélem nem lesz belőle pszichiáter, mert ameddig az elméleteit nyomja ránézésre emberekről, akikről semmit nem tud, addig nem árt senkinek.

"A pszichológia irányzatainak közös jellemzője, hogy empirikus módszerrel dolgoznak, felhasználva több más természettudomány (például az élettan, a sejtbiológia, neurobiológia, biokémia, a matematikai statisztika) eredményeit."

Emprikus módszer a ránézés mi, haha.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:05:34

mind1: szíved joga, akár fel is zsidózhatsz, csak magadról állítasz ki vele bizonyítványt. a véleményszabadság remek dolog, korábban rejtőzködtek a hülyék (mint a melegek), ma büszkén vállalják a hülyeségüket (mint a melegek a melegségület). kiállhatsz antropológusként zsidózni, de szerintem ettől csak hülyének fognak gondolni, nem antropológusnak. a pszichológusok meg zsidógyűlölő zsidónak.

santana 2008.07.07. 09:08:05

1./A pszichológus lány honfitársai (futball huligánok) bemutatkoztak Budapesten. Nem kell azt hinni hogy a nyugati emberek között nincs olyan mint a mi honfitársaink. / A belvárosban folyt a vér egy labdarúgó mérkőzés előtt amikor angol csapattal játszott a Ferencváros.
A "művelt nyugati polgárok" székeket dobáltak a belvárosban, törtek zúztak mint egy megvadult barom.... /


2./A homoszexuálisoknak ugyan van joguk egy teherautó platóján közösülést imitálva bosszantani a többséget, és FASZ alakú nyalókát szopogatni, de számításba kell venniük azt , hogy ezt nem mindenki tolerálja.


3./Tudomásul kell venni , hogy a homoszexuálisokat éppen, hogy megtűri a magyar közvélemény és nem kellene provokálniuk a melegeknek a többséget.

4./Erre a felvonulásra semmi szükség nem volt.
-----------------------------------------------

georgorsos-paret 2008.07.07. 09:09:16

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, mondja a magyar. Akinek nem tetszik a homoszex, biszex, transzex csoport meneteése, ne menjen ki, s nem látja. Tolerancia, de vajon hol a határ, meddig, s mit kell még tolerálni ennek a magyar népnek még? Ehhez is fel kell nőni? Nem tudom. Először a szexuális másságot, majd ezt követően, jönnek a romák, a zsidók, a szemüvegesek, a bölcsészek, a popzenei rajongók, s majd a Koncz Zsuzsa néni rajongók kerülnek terítékre, céltáblára. Kik azok az emberek, csoport, aki itt senkinek nem szúr szemet, nem zavarja köreiket, ki az akit el képesek fogadni, ezek a kedves 'ellentüntetők'?

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 09:11:46

Muad\\'/Dib, engem az zavar ha hülye embereket látok az utcán (pl. ha téged látnálak az is zavarna). De mivel jószívű vagyok, üsse kő addig elfordítom a fejem, vagy arréb megyek 1 utcával és már nem is látlak téged.

Látod ilyen egyszerű, és a megspóroltál egy kis stresszt magadnak. Mellesleg már csak azért se stresszeld magad mert a végén az asszony lelép a keményfaszú közös képviselővel és fizetheted a rezsit egyedül. Vedd úgy mintha nem tetszene egy műsor és a távirányítón nyomsz egyet.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:12:16

a huligán és az ellenbuzi kárt okoznak, ártanak.

a fasznyalókát szopó melegek maximum undorítanak egyeseket, de a fasznyalókájukkal nem szúrnak ki szemeket, nem gyújtanek fel vazelinestubussal rendőrautókat, és nem szedik fel a kockakövet, hogy azzal izgassák egymást.

két különböző kategória a külsőségeiben harsány de békés felvonulás, mint a huliganizmus, vagy az agresszív, másokban való károkozát célzó antiszociális viselkedés.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:13:11

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 09:11:46
Nem szégyen ám, ha hiányzik belőled az IQ, látom nem is takargatod. Mert értelmes reagálásod ugye eddig nem volt, csak sértegetsz mindenkit. Dehát tudom, vége a giminek ,uncsi otthon.

mind1 2008.07.07. 09:13:13

Erika Zangolna 2008.07.07. 09:05:34

Nemnem, én ugyanolyan "tudományosan" jelentem ezt ki, mint escaper barátnője.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:15:04

a szemedben a barátnő tudományos véleménnyilvánítása hülyeség, másokéban meg a te tudományos zsidószpottingod.

ezért szép a véleményszabadság

Almássy 2008.07.07. 09:16:46

Nagyon találó egy elemzés a lánybarátod részéről, escaper!

Én úgy láttam, kétféle ember állt egymással szemben azon a napon, az egyik, aki elfogadta magát olyannak, amilyen. A másik aki nem, de inkább másokra terjeszti ki saját, belső konfliktusait.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:17:00

Erika Zangolna 2008.07.07. 09:12:16
Az ellentüntető miért okozna kárt. Akinek annyi esze van, hogy utcakővel dobálja a rendőrt, meg hasonlók, az valóban kárt okoz. Ezeket kellene a rendőrségnek elkapni. A normális ellentüntetés abszolut nem okoz semmiféle kárt.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:20:38

Muad: mindenkinek joga van békésen véleményt nyilvánítani, ha emiatt hülyének gondolják, az az ő baja.

elméletibb kérdés, hogy míg a melegeket a saját jogaik és saját életmódjuk mellett tüntettek, az ellentüntetők motivációja egy meghatározott embercsoport ellen érzett gyűlölet volt. tehát ilyen szempontból mégiscsak különbözik a két csoport.

Rassmus 2008.07.07. 09:21:03

Na most tessék figyelni, valószínűleg el fogtk hűlni: Radikális nemzeti-jobboldali-keresztény-(ex-fideszes)-budai-sváb-középosztálybeli-KURUCINFO-t és BARIKAD.HU-t olvasó, A Jobbikkal és Gárdával kimondottan szimpatizáló és MELEG fiatalember VAGYOK! Na erre varrjatok gombot!
Mindettől függetenül undorodtam a kimondottan provokatív buzivonuláson, ti. a melegek MI, a csendes-és szolíd többség vagyunk.....szerintem többen is a jobboldalon, mint a balliberálisnak mondotton....és lássatok csodát, megértem az ellentüntetők indulatát!!! De ez az egész mű-cirkusz is arra volt csak jó, hogy az ÁVÓ többezres létszámmal felvonuljon Budapestre, be-és elkordonozva szégyenszemre az egész belvárost, ismét megfélemlítve az embereket... miközben az ellumpencigányosodott szerencsétlen magyar falvakba nem mernek a mi "rendőreink" bemenni, és ahol az embernek nem nevezhető férgek, szerencsétlen 85 éves öregasszonyokat erőszakolnak meg...(lást HírTV: Célpont) Éljen az '50-es évek, ez még Gerőnek és Rákosinak is dicsőségére szolgálna!
Mélységes undorom van midentől, és el vagyok keseredve...:(((

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:24:52

Rassmus, ezek szerint te magad egy természetellenes, torz, beteges, buziságot terjesztő, a társadalom és szűkebben a magyarság fennmaradását veszélyeztető aberráltnak tartod magad? Vagy hogyan fér össze az erőteljes buziellenesség a szexuális orientációddal?

2008.07.07. 09:26:32

Nabazmeg itt az íkút hiányolják. Hogy a rákba jön az ide?

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 09:26:37

Muad\\'/Dib, ha te mindenki vagy, akkor az eset súlyosabb mint gondoltam. Sajnos a Lipi átmenetileg szcientológus vonalon hasznosul, de a baráti körömben van néhány jól képzett pszichiáter akik a magadfajta reménytelen eseteket is kezelni tudják. Értesülésem szerint óránként 45 liter hideg víz jótékony hatással van az agy problémáira. De addig se búslakodj! Hallgassd a rádióban sipákoló hangú öreg bácsikák visszaemlékezéseit, akiknek ugyan tüsszentéskor az orrukból lógó takony összekeveredik a vizeletükkel, de 100 magyarnótát még fejből tudnak. Addig sem kell buzikat nézegess.

PS: Te jó ég, ugye nem vagy buzi?

2008.07.07. 09:27:47

Rassmus és most hétvégén pofánverted magad?

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:28:54

Erika Zangolna 2008.07.07. 09:20:38
Valóban volt aki gyűlöletből tüntetett. De a békésen tüntető embereknek a felvonulás gusztustalan stílusával volt bajuk. Ezért van az, hogy 4-5 éve nem volt ellentüntetés. Amíg ugyanis nem akaszkodott rá a politika és egy aberrált réteg az egész rendezvényre, békésen elmondták a sokszor valóban jogos problémáikat nem volt semmi gond.

mind1 2008.07.07. 09:30:43

Kéne már egy szado-mazo büszkeség fesztivál is, hiszen nekik is vannakjogaik.

Szilva 2008.07.07. 09:33:07

mind1, a szado oldal képviselte magát :)

qwerty 2008.07.07. 09:34:06

a fasznyalókát szopó melegek számára vannak szórakozóhelyek ahol baráti körben nyalhatnak...

nem hiszem , hogy ezzel nyilvánosan kellene kérkedni..

/bizonyos magatartásformákat nem tolerál a társadalom : pl. nyilvános közösülés, nyilvános vizelés , nyilvános széklet ürítés, a nyilvános maszturbálás és ebbe a körbe tartozik a FASZ ALAKÚ NYALÓKÁK szopogatása is :-)
/

mindennek megvan a maga helye és ez nem egy teherautó platója a belvárosban...

nem ?

Egyenlítő 2008.07.07. 09:36:53

Amíg nem szerveződött meg a magyar nácizmus, nem volt ellentüntetés.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:39:45

Egyenlítő 2008.07.07. 09:36:53
Magyar nácizmuson azt az 50 részegen köveket hajigáló embert érted? Hatalmas szervezet lehet... Ideje a szokásos sablon rettegésnek a fasisztáktól. Jajjistenem,jajjistenem, náci brigádok masíroznak. Ez egy vicc. ennél még egy nyugdíjasklub is szervezettebb

mind1 2008.07.07. 09:41:31

Egyenlítő 2008.07.07. 09:36:53

Nincs itt semmivel több náci, mint 10 évvel ezelőtt.
Nálunk nem kell félnie egy zsidónak, vagy négernek, vagy arabnak éjszakla az utcán, kivéve persze azokat a területeket, ahol a kaukázusi tipusnak is félnie kell.

A huligánok sem a melegekkel akartak összecsapni, hanem a rendőrökkel.

Egyenlítő 2008.07.07. 09:41:40

"Elsompolyogtam pénisznyalókát venni a törökmézesekhez, úgysem hiszi el ezt nekem senki, hogy ilyen is létezik. Egy bimbózó, tizenhárom év körüli lány ált a pult mögött, szemlesütve mutattam, mit kérnék. A lány, mint a klasszikus óvszeres viccben, hátraszólt: "Anyu, mennyibe kerül a faszos nyalóka?", majd diszkréten megkérdezte, kérek-e zacskót hozzá. "Van rajta, nem?" - kérdeztem vissza zavartan, kezeimet tördelve"

2003. 07. 29

mind1 2008.07.07. 09:43:49

^^^^
Külföldön már más a helyzet, USA-ban a nagy melegfelvonulgatós ultratoleráns országban viszont nem ajánlatos bárkinek bárhol sétálni.

Egyenlítő 2008.07.07. 09:44:39

mind1:

Nálunk nem kell félnie... Kivéve persze azt a zsidót, meg az oláh cigány alkalmazottját, aki nem ad jegyet a Kárpátia koncertre.

Szilva 2008.07.07. 09:45:49

mind1: miért nem? minből gondolod, hogy ultratoleráns?

Rassmus 2008.07.07. 09:48:41

Kedves Viktor és Erika Zangola!
Nem "vertem magam pofán", szerintem elég érthetően leírtam, hogy azok a magamutogató provokáló emberek az én szememben nem melegek. Az én vagyok, aki a csendes többséget képviseli. Nem is látszik rajtam, nincsen identitásválságom sem, és abberáltnak sem tartom magamat.

De számomra a szexuális hovatartozásom messze nem elsőrangó kérdés, a Haza és a magyarság sorsa sokkal fontosabb a számomra.

mind1 2008.07.07. 09:51:03

Egyenlítő

Még1 példa?
Ellenpéldából számtalan van.

www.youtube.com/watch?v=5VUb3Xe3TG8

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 09:51:03

mind1 2008.07.07. 09:30:43
"Kéne már egy szado-mazo büszkeség fesztivál is, hiszen nekik is vannakjogaik."
Pontosan erről beszélünk. Ami nem büntetendő, az megjeleníthető. Engem nem zavar ki mit kezd kivel.
A Neoton pont ugyanez a kategória. Semmi közöm hozzá, de nem is megyek el dobálni az azt szeretőket.

mind1 2008.07.07. 09:54:22

escaper

Nem biztos, hogy nem büntethető, ha a tévében nem lehet csak 10 óra után a gyermekek védelme miatt bizonyos műsorokat vetíteni, akkor gondolom ezt utcán kamionról sem lehet megtenni, bár nem vagyok jogász.

kisködmön 2008.07.07. 09:59:05

Kedves Danmoriarty!
Ne hidd,hogy az első hozzászólásod rossz volt. Egy fenét,nagyon is jó volt. A másodikat meg köszönöm!!! :)))
Kedves Escaper!
Még egyszer bocsi és mea culpa.
A hardver-szoftver hasonlat nagyon jó és ha nem haragszol meg késöbb esetleg plagizálnám is.
Tudod valószinüleg nem értettem meg és talán még most sem értem,hogy mit akartál elmondani.Biztos bennem van a hiba Valahogy másként látjuk a dolgokat,de ez természetes is,mert borzasztó lenne egy "egyenvilágban" élni.Engedd meg,hogy elmondjak valamit amiben a kettönk közötti különbséget látom.
Szoktak jönni hozzám vendégek,csak barátságból,ki üzleti céllal,ki stb.
Aki elöször jön Magyarországról annak általában az az első kérése,hogy mutassam meg nekik Amszterdamban a pirpslámpás negyedet. Igy,hogy piroslámpás,pedig az nem piroslámpás negyed,henem szorakoztató negyed.Ilyenkor-(mivel a vendég kérése számomra paranc)- elviszem Őket Amszterdamda,felülünk egy körutas hajóra és amikor elmegyünk a negyed hátamögött-( mert ott megy ahajó)- akkor mondom ez a "piroslámpás" negyed.Ha továbbra is ragaszkodnak a naturisztikus megismeréséhez akkor megkérdezem: itt vagyunk Amszterdamban nem érdekel Remrandt,vagy az,hogyan csiszolják a gyémámtokat,vagy stb.? Elmondom Nekik ez a negyed nem Hollandia,ez egy kis része az országnak.Probálkozok menteni a menthetöt,hogy ne egy "rossz" hirű negyed maradjon meg az emlékeikben.Pedig én csak egy bevándorló vagyok és az is maradok mert soha sem fognak befogadni ( nesze neked liberalizmus,pacifizmus egy szabad országban).Szóval magyarázkodom,mentegetözöm.és ezt hiányolom az irásodból. Valahogy hagytad ebben az esetben elsikkadni azt,hogy igen van ilyen is.Mert ez mindenhol megvan.Hülyék nélkül túl szép lenne a világ.De ez amit most itt látott a barátod csak egy kis része az országnak,és annak lakosságának.
ui: Egyébbként aki nagyon ragaszkodik hozzá azt elviszem a " piroslámpás" negyedbe :)))

mind1 2008.07.07. 10:00:41

Egyébként én az egész kamionosdit szimplán provokációnak tartom.
Erre lennének büszkék a melegek?
Ez lenne a büszkeség napja?

Miért nem az elért eredményeket mutatják, miért nem a sikeres melegek állnak azokon a kamionokon, a művészek, a divattervezők...

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:02:22

mind1 2008.07.07. 09:54:22
A Budapest Parade szerintem pont ugyanez. Az érveknek és ellenérveknek azonosoknak kellene lenniük.

De megfogalmaztad, hogy miért nem azonos a VW bogár felvonulással. Eddig ez nekem nem sikerült. A korosztályi besorolás korrekt magyarázat, köszönöm.

Át is fogalmazom a kérdésem: Budapest Parade miért nem vált ki ekkora gyűlöletet?

Egyenlítő 2008.07.07. 10:03:29

mind1:

Ugyanazokról a nácikról van szó. Ök ötvenen-százan-kétszázan mutogatják magukat, de egyre többen lesznek az ilyen látványos akciók után. Nagyon sokan gondolkodnak ugyanúgy, de nem mennek el a tettlegességig. Viszont ha látják, hogy lehet, egyre könnyebben fogják átlépni a határt.

Alfonzhal 2008.07.07. 10:04:37

"Mi a helyzet a meleg és a nem meleg, de pedofil papokkal??? "

Miért nem a rabbikat kérdezed, barátom?

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 10:09:10

egyenlítő - ha lenne a mostaninál élvezhetőbb labdarúgás, ezek az alakok egymást ütnék minden hétvégén a stadion körül. nem orientáció, hanem nyakukban lógó sál alapján. jobb lenne a világ, ha egymást püfölnék, a rendőr meg mindet. de ahhoz rendes foci kellene.

mind1 2008.07.07. 10:14:11

escaper
"A Budapest Parade szerintem pont ugyanez"

Az a másik fele, azt is mellőzni kellene.

De azt nem hívják büszkeség napjának és nem náciznak le mindenkit, akinek nem tetszik.
Valamint nem mondja azt a kamionon lévő kissebség, hogy ők a zenekedvelő embereket képviselik.
Az csak egy öncélú magamutogatás, meg drogfelvonulás, nyilván valakiknek profitot termel.

egyenlítő 2008.07.07. 10:14:39

1. Most nem voltak kamionok.

2. Ami a kamionokon történik, az reklám. A pornósok, a szórakozóhelyek, az együttesek, a rendezvényszervezők reklámja. Úgy is kellene kezelni. Amennyiben megszegik a szabályokat, van nevük, címük, van hová küldeni az idézést. Van bankszámlájuk, van hová címezni az inkasszót a bírságért.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:16:21

kisködmön 2008.07.07. 09:59:05
A HW-SW hasonlat a lánytól származik :)

Én egész nap a szebbik oldalát próbáltam megmutatni neki a városból, ami hidd el Bp-en iszonyú nehéz. És ez csak egy kiragadott részlet, ami ebbe a blogomba való volt, ami pont arról szól, mi lehetetlen Mon.
És ez az esemény engem is meglepett. Én (ilyen-olyan) kultúrában élek és mégis hirtelen a 30-as évekbeli Németországban vagy a 90-es évekbeli Jugoszláviában éreztem magam. Döbbenetes, hogy itt is éppúgy elszabadulhatnának az indulatok, mint akkor és ott. Nem akarok lincselések között élni. Ettől nem lesz jobb Mo.

Bedankt voor de knap woord! :)

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:23:49

mind1 2008.07.07. 10:14:11
"A Budapest Parade ... nem náciznak le mindenkit, akinek nem tetszik"

Ja, hopernek, rockernek, emosnak, retrósnak vagy bárminek hívhatnának, mert nem tetszik a zenéjük. Nem vagyok egyik sem fogalmam sincs ezekről. Tehát hívhatnak bárminek. Oda sem megyek, tehát nem is értesülök róla. Tehát ideges sem leszek ebből a két okból és nem akarom sem betiltani, sem megsebesíteni őket.
A vegák sem vizelik le a beszélgetős kertipartimon a steakeket.

mind1 2008.07.07. 10:25:02

escaper
"És ez az esemény engem is meglepett. Én (ilyen-olyan) kultúrában élek és mégis hirtelen a 30-as évekbeli Németországban vagy a 90-es évekbeli Jugoszláviában éreztem magam."

Vagy bármelyik nyugateurópai országban egy antiglobalista tüntetésen.
Ja, hogy azok véresebbek szoktak lenni?
Vagy a párizsi zavargásokon, ahol valószínűleg szintén ultranacionalista, náci, rasszista feketék csaptak össze a bevándorló franciákkal.

Ilyen ez a világ, régen leverték ezeket a vandálokat, ma már nem lehet ezt megcsinálni.

Rassmus 2008.07.07. 10:29:51

Milyen licselésekről meg agresszióról beszéltek???
Talán nem az volt a legmocskosabb, legagresszívabb, az EU-ban elképzelhetetlen rendőrtettor, amikor 2006. őszén péppé verték a tüntető embereket!!?? Másonak meg kilőtték a szemét!!?? Emberi életeket tettek tönkre!!!!

Ezt a gusztustalan kettős mércét......bbbbrrrrr

Ja, a mocskos, redvás, undorítóan koszos, lepusztul proli elcigányosodott Budapesten ajjajj...felszedtek pár kockakövet meg mittudom én mit...hhúúúhhaaaa....amit a csótány Demszky amúgy is szarul rakatott le mindenhol szándékosan...Ő és a bandája tette tönkre Budapestet szisztematikusan 1990 óta, nem a szerncsétlen tüntető emberek, az "erőszak" meg a hibbant Néró aljadék öszödi "beszéde" után robbant ki ill.kezdődött el az országban...!!!

Minfdenki amnéziás, és ezt már elfelejti!!?? Itt és most már régen nem a melegekről van és volt szó....csak arról, h a hatalom megint demonstrálhassa erőfölényét....rendőrállam....:(((

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:37:49

mind1 2008.07.07. 10:25:02
"antiglobalista tüntetés"
Ebben nem értünk egyet. Az a hatalom és egy állampolgári viszonyról szól. Semmiképp sem ízlésről, hanem a világ gazdasági menetéről, ami mindenki életére kihat. A módszerekkel nem értek egyet, de ideje lenne a G8 vezetőknek a túloldalról behívni igazi szakértőket. Ahogy a Bundestagban is ott ültek és kötögettek a Zöldek.

Francia összecsapások: ott is politikai lépéshátrányban vannak az ország vezetői, aminek ez az oka. Hollandiában (kisködmön erről örülnek, ha írnál egy hosszabb véleményt!) a bevándorlás és mostmár a kivándorlás igen nagy probláma, és a kultúrák egymásnak feszülésének jelei látszanak.

De ezek nem ízléskülönbségek (hogy közönséges legyek 20 cm) miatt vannak.

mind1 2008.07.07. 10:43:40

escaper

Naív vagy, ha azt hiszed, hogy ezek a huligánok a melegek miatt voltak ott.
Az csak egy ürügy volt, hogy szembeszálljanak a hatalommal.
Az antiglobalisták nagy része is ilyen emberekből áll, kérdezd csak meg a barátnődet! :)

kisködmön 2008.07.07. 10:44:18

Kedves Escaper!
Nincs mit! Bárcsak úgy lenne,hogy egy jó szóval meg tudnánk oldani minden problémánkat.
Én köszönöm,hogy válaszra méltattál.
Kivánok Neked szép napot.Most mennem kell mert a pénz az nagy úr.
Üdvözlettel Kisködmön

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:44:30

Rassmus 2008.07.07. 10:29:51
Szerinted mi lett volna, ha a rendőrök nem védik meg a melegeket? Tömegverekedés és az egyik oldal szépen meglincseli a másik oldal néhány emberét. Vagy ugyanez mindkét oldalon.
Mit tettél volna? Hol húzod meg a határt, ahol már betiltasz egy felvonulást?

A maoi helyzetről pedig eleget írok, kérlek olvasd el a többi posztjaimat is. Ez a bejegyzés az intoleranciáról szól.

NagyPapa 2008.07.07. 10:46:55

Nem volt rossz buli ez a buzi felvonulás..
-------------------------------------------------


Álmosító vasárnap... autóverseny..
Egész nap kiváncsian figyeltük otthon a híreket, vajon mennyi záptojás/paradicsom stb. kerül bevetésre a rohadt buzeránsok ellen ? :-)

Este bekapcsoltuk a TV-t..

HÍREK: 2 rendőrautó egymásnak rohant, preparált tojásokat foglaltak le egy lakásban ...

SZakértők cáfolták, hogy a TOJÁSOKAT MOLOTOV koktéllá preparálták... :-))))))

Több rendőr megsérült ...
Felpofozták HORN GÁBORT , szuper ...(jól megkapta a szemét:-))) )
A buzik FASZ ALAKÚ NYALÓKÁVAL a SZÁJUKBAN pózoltak...és imitálták a KÚRÁST a platón..
fúúúj ... OCSMÁNY ...
KŐDOBÁLÁS , INDULATOK , CSONTZENE....

Jót nevettünk a sok HÜLYÉN , TV kikapcs :-)
------------------------------------

Jövőre remélem sokkal nagyobb balhé lesz mert baromi unalmas már a sok hülye vetélkedő a TV-ben...

NEm értem , hogy a rendőrség minek erőködik (?), kicsit össze kellene ereszteni a két ellentábort (barátkozni..), pillanatok alatt megoldóna az egész "meleg kérdés" :-)))))))))))
-------------------------------------------------

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:48:50

mind1 2008.07.07. 10:43:40
(komolyan) Akkor legyen ez alkalom, hogy a hatalom leül beszélgetni a dobálókkal mit is tegyen.
Ez a dolga.

(ironikusan) Legyen egy Állampolgári büszkeség napja, ahol megdobálnak minket a politikusok, mire a rendőrök elkapják őket. :D

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 10:53:15

Érdekes, az én vasárnapom azzal telt, hogy a családommal és aszonykámmal ebédeltem egy jót, majd kimentünk sétálni a budai hegyekbe, aztán megnéztünk otthon egy jó filmet majd szeretkeztünk pár hatalmasat. A tévét be sem kapcsoltuk, nem foglalkoztunk sem a seggükben pávatollal parádézó exhibicionista buzikkal, sem a széljobbant csürhével. Most akkor mi csináltuk rosszul..? :-)

mind1 2008.07.07. 10:53:28

escaper
"Akkor legyen ez alkalom, hogy a hatalom leül beszélgetni a dobálókkal mit is tegyen."

Megmondom, ha egy fiatalt, aki elszív egy füves cigit (senkire sem jelent veszélyt) kényszerterápiára lehet küldeni, akkor egy huligánt miért nem lehet?
Miért kell kiengedni pár óra után?
Kinek áll ez érdekében?

mind1 2008.07.07. 10:56:20

Lófasz Hadnagy
"Most akkor mi csináltuk rosszul?"

Kerülöd az embereket?
Antiszociális?
Szociofób?

:D :D :D

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 10:59:22

"Kerülöd az embereket?
Antiszociális?
Szociofób?"

Vagy lehet, hogy csak rendben van a magánéletem és nem abban élem ki az elbaszott életem miatti végtelen frusztrációmat, hogy provokálni/balhét csinálni mászkálok az utcára? :-)

Egyébként meg nekem már igen régi gyanúm, hogy a legtöbb utcai őrjöngőnek egy alapos dugás hiányzik, rögtön lenyugodnának...

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:59:26

Lófasz Hadnagy 2008.07.07. 10:53:15
Pont ezt az életet élem én is. Igaz a feleség az nem az enyém ;)
Ezért ért váratlanul, hogy az előétel utcai harc volt.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 11:01:29

mind1 2008.07.07. 10:53:28
Szerintem is közmunkára kéne ítélni őket. Mindenki csak jól járna ezzel.

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 11:02:57

"Pont ezt az életet élem én is."

Be szép is volna, ha mindenki ilyen életet élne, nem volna semmi problema. Naja, tudom, ez már-már orwelli utópia, csak pozitív irányban.

mind1 2008.07.07. 11:03:10

Lófasz Hadnagy
"Egyébként meg nekem már igen régi gyanúm, hogy a legtöbb utcai őrjöngőnek egy alapos dugás hiányzik, rögtön lenyugodnának..."

Pedig lett volna rá lehetőség:
Rendőrök bokához bilincselik a vandálok kezét, a magamutogató melegek meg rávetik magukat.
Így mindkét táborból a deviánsok egymásra találtak volna.

:D

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 11:06:36

mind1 2008.07.07. 11:03:10

Höhöhö, nem rossz, nem rossz! Ki tudja, hány őrjöngőről derült volna ki, hogy bezony az Amerikai szépségből ismert látens tengerészgyalogos fater-effektus játszik be! :-D

NagyPapa 2008.07.07. 11:12:15

az meg mi ?

mind1 2008.07.07. 11:13:13

escaper
"Szerintem is közmunkára kéne ítélni őket."

Azért a pszichoterápiát nem hagynám ki, bár a közmunkának is van jellemformáló hatása.

Liberté__73 2008.07.07. 11:13:23

santana 2008.07.07. 09:08:05
1./ Az írek nem angolok, ezt jobb, ha tőlem tudod, de még csak nem is britek. (Téged kurvára zavarna, ha egy brit blogon valami hozzád hasonló észlény elmagyarázná, hogy a magyarok mekkora gyíkok, mer Bukarestben kilógnak a villamossínek az útra.


2./"...de számításba kell venniük azt , hogy ezt nem mindenki tolerálja." - ez a céljuk, hogy toleráld. Azt nem kell tolerálni, ami egyébként is tetszik.


3./"Tudomásul kell venni, hogy a homoszexuálisokat éppen, hogy megtűri a magyar közvélemény" - nem akarják tudomásul venni, egyenrangúak szeretnének lenni, nem megtűrtek. Érted?

4./"Erre a felvonulásra semmi szükség nem volt." - ezt meg majd pont te és ahasonló házmestertípusúak fogják eldönteni, igaz?

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 11:17:40

"Az írek nem angolok, ezt jobb, ha tőlem tudod, de még csak nem is britek."

Tyű, egy írt leangolozni (de amúgy egy skótot is) kb. olyan, mintha egy háromszéki székely atyafit valaki lerománozna.

kisködmön 2008.07.07. 11:24:57

Még egyszer,de tényleg utoljára.A Holland emberek soha nem szerették azt,hogy országukat elárasztják a bevándorlok. ( lásd engem sem szeretnek,csak megtürnek. Nekem soha sem fog a szomszédom elöre köszönni.)Ám a kormány nem igen törödött az öslakok véleményével,mert kellett az olcsó munkaerő.Ez mondjuk müködött addig amig a konjuktura miatt nem került utcára a bevándoroltak nagy része.Innen kezdve a Hollandok már annyira sem türik a ezeket az ambereket mint ahogy eddig eltürték.Majdnem mindennaposak ebben az egyébbként békés országban a tüntetések és szélsőséges és rasszista megnyilvánulások.
Pl:
Ahol én élek!
Megjelentek a Lengyelek.Nagyon jó volt mert szinte minden munkát apró pénzért elvégeztek.Igen ám de jövetelüknek nem szabott határt semmi.A város melletti nyaraló telepet teljesen ellepték,lakókocsikkal,faházakkal.Egész nap fittyethányva a KRESZ-re száguldoznak a városban munkát keresve.A Hollandok nagyon szabályosan közlekednek ezért ez irritálja Őket-(én is nehezen szoktam bele,hogy 50-nél 50-l menjek.)
Szóval a város számára egyre nagyobb teher lett a bevándorlás.Az utolsó csepp az lett a pohárba amikor elkezdtek a Lengyelek rendes házakat vásárolni.
Ekkor lépett egy nagyott az Önkormányzat.Ez Úgye egy szabad liberális ország,itt nem lehet senkit semmilyen alapon megkülönböztetni.Ezt a helyzetet,hogy ne árasszák el ezt a békés kisvárost a bevándorlók,úgy oldotta meg az Önkormányzat,hogy azt mondta ki: Alacsony értékű ingatlant csak is N.W.-i lakos vehet meg.Középértékű ingatlant csak Holland állampolgár vehet meg. Nagyértékű ingatlant -( HUF-ban kb. egy milliárd )- bárki megvehet. Tehát rasszizmusról vagy kirekesztésről szó sincs.De! Honnan lenne egy bevándorlónak ennyi péze? Ergo ez bujtatott rasszizmus.S bár merre megyek az országban azt látom,hogy egyre jobban,egyre nagyobb nyilvánosság elött jelenik meg ez.De úgyanigy egyre nagyobb erővel jelentkezik az antagonisztikus ellentét a drogosokkal ( lásd le akarják bontani a szorakoztató negyedet) a melegekkel (lásd házasságkötésükkori tüntetéseket), és még sok más Nekik nem tetsző dologgal szemben.
Nem vagyok kivülálló mert engem is érint sok esetben ez a megkülönböztetés,és egyre erösebb.
Ami a különbség Magyarország és Hollandia között az az,hogy itt elfogadják pl. a meleg felvonulást,de úgyan úgy elfogadják az ellene tüntetöket is -(pedig aztán itt is van gyujtogatás).
Azt hiszem nemigazán tudom szavakkal érzékeltettni az itteni kettös helyzetet.Egyrészt mindent szabad,másrészt mindent megtiltanak bujtatott rendelkezésekkel.
Szóval élj bárhól is Europában ma békét sehol sem lelhetsz.
Nem igaz az a tézis,hogy bezzeg ott. Mert én erre azt tudom mondani bezzeg ott.Ez a 22-s csapdája.
Még egy utolsóm közhely: a szomszéd füje mindig zöldebb.
Egy frászt,közelről az is száraz.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 11:28:46

kisködmön 2008.07.07. 11:24:57
Kösz, értem. Én is eljöttem már egyszer onnan. :)

Santana 2008.07.07. 11:31:51


(Liberte_73 )

1./ írek /angolok /németek -> a "művelt nyugat" ahonnan a pszichológus lány érkezett..más összefüggésben tessék gondolni itt nem az ír/angol/brit kérdés volt a lényeg...

2./ az a céljuk , hogy toleráljuk, de én meg nem tolerálom azt , hogy a itt nálunk másik utcában egy buzi (férfi) pár erőszakkal fiúkat akar megbaszni... és a hozzájuk hasonlóak pedig toleranciára szólítanak fel..
A KORCS EGYEDEKET (már) megtűri a társadalom és ez már önmagában pozitívum.

3./nem lehetnek egyenrangúak, pl. a munkahelyek egy része felvételnél kiszűri a homoszexuálisokat ...és nem is véletlenül..

4./nyilván nem én döntök ebben a kérdésben , fel lehet vonulni , de ha valaki felvonul annak sokféle hátrányos következménye lehet önmaga számára , de nyilván ezt számításba veszi aki homoszexuális..

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 11:36:58

Santana 2008.07.07. 11:31:51
"hogy a itt nálunk másik utcában egy buzi (férfi) pár erőszakkal fiúkat akar megbaszni"
Ez rendőrségi ügy, ez nem tolerancia kérdése!
A zaklatást, erőszakor büntetni kell!

"nem lehetnek egyenrangúak, pl. a munkahelyek egy része felvételnél kiszűri a homoszexuálisokat"
Ez ugyancsak rossz hozzáállás. így semmi sem fog változni. Kinek mi köze ahhoz, hogy otthon kivel ki mit csinál, amíg az nem illegális?

Santana 2008.07.07. 11:41:18

"nem lehetnek egyenrangúak, pl. a munkahelyek egy része felvételnél kiszűri a homoszexuálisokat"
Ez ugyancsak rossz hozzáállás. így semmi sem fog változni. Kinek mi köze ahhoz, hogy otthon kivel ki mit csinál, amíg az nem illegális?


***javaslom fáradj el a NEMZETBIZTONSÁGI HAVATALBA egy munkaalkalmassági vizsgálatra...
ott POLIGRÁF-ot kötnek a jelentkezőre és megkérdezik , hogy volt-e homoszexuális kapcsolata ???

azt is megkérdezheted , hogy vajon miért fontos ez számukra ???

de egy normál cégnél is számít ez a tényező ...

(ennek ellenére a rendőrök igyekeztek védeni a felvonulást )

Rassmus 2008.07.07. 11:49:13

Escaper: sajnos én sem tudom, hogy mi lett volna a legjobb megoldás....mindkét tábor alaposan és túlzottan fel volt hergelve....de erre sem lehet megoldás ez az elképesztő rendőri jelenlét...
Lehet, hogy elcsattant volna 1-2 pofon, és semmi baj meg verekedés nem lett volna, mindenki lehiggad. Így viszont a rendőrtömeg irritálta az ellentüntetőket.
Ha a "melegek" szolídabban vonultak volna, az is megelőzhette volna a balhét.
Érdekes nagyon, hogy előszőr betiltotta a rendőrség a rendezvényt, majd hirtelenjében mégis engedélyezte. Magyarázat: a hatalomnak úgy kell a balhé, mint egy falat kenyér. Ismét lehet szélsőjobbozni, ürügyet találni a gyűlölet-törvényre (átverve újra a parlamenten), Chartát alapítani, stb. Szerintem innen fúj a szél. Szegény melegek csak eszközök a rezsim kezében, simét....:(((

Nagypapa 2008.07.07. 11:55:23

a rendőrök először a józan eszükre hallgattak... a felvonulás magában hordozta a balhé lehetőségét,hú ezt nem kellene engedni.

utána meg rájöttek .. hogy a jogállam az jogállam :-)

mind1 2008.07.07. 12:16:46

Santana
"***javaslom fáradj el a NEMZETBIZTONSÁGI HAVATALBA egy munkaalkalmassági vizsgálatra...
ott POLIGRÁF-ot kötnek a jelentkezőre és megkérdezik , hogy volt-e homoszexuális kapcsolata ???
azt is megkérdezheted , hogy vajon miért fontos ez számukra ???"

Mert zsarolható, ha nem tud róla a családja, vagy ismerősei...

brokkoli 2008.07.07. 12:24:58

Rassmus jó fej lehetsz. És szerintem is van egy határ. Amit nem a békés vagy békétlen ellentüntetők lépnek át, hanem azok a hnoszexuálisok, akik- idézem NagyPapát: " FASZ ALAKÚ NYALÓKÁVAL a SZÁJUKBAN pózoltak...és imitálták a KÚRÁST a platón..". Nem tudom, mennyire pontos, én a Balcsin voltam a párommal, de gondoltam rá, milyen lehet Pesten....és arra is, ha lenne kicsi gyerekem, mit mondanék neki. Keresztény vagyok és magyar. Nem szedném fel a köveket. Toleráns is vagyok, leszbikus ismerőseim is vannak. Kit érdekel, ugye. De megértem azokat, akik vérlázítónak tartják a tolerancia köntösébe bújtatott kurva nagy liberalizmust, hogy pár primitív köcsög rázza magát ennek jegyében. Én majd gondolkodhatok, hogy magyarázzam a gyerekemnek, mi ez az egész. Mindegy, van még pár évem. Csak elintézik egymást.

brokkoli 2008.07.07. 12:27:25

...homoszexuálisok. Javítottam.

Santana 2008.07.07. 12:31:33

Igen , ez így van és ez is azt jelzi , hogy hiába szeretnének a homoszexuálisok egyenlő jogokat , azonos bánásmódot , egyelőre erről csak álmodozhatnak.

----
egyébként nem olyan vonatkozásban teszik fel a kérdést , hogy ugye mindenki tud-e az ÖN homoszexualitásáról , tehát ugye nem jutott eszébe bárki elől is eltitkolni azt ??? :-)

Mert ebben az esetben nem zsarolható hiába homoszexuális :-)

Csak éppen legalább olyan fontos , hogy ne legyen homoszexuális , mint az , hogy ne legyen zsarolható a delikvens :-)


--------------
a diszkriminációt nem hiszem , hogy egy ilyen ocsmány felvonulás el tudná oszlatni ,, inkább csak erősíti azt...

addig sajnos marad a nyalóka :-)

Rassmus 2008.07.07. 13:18:48

Brokkoli: köszi, én is egyetértek veled....
azok a "felvonulók" csak növelték az előítéleteket...a kereszténygyalázás meg gyomorforgató....

Kellene egy nemzeti-jobboldali-szolíd meleg csoportosulást alapítani. Nehogy már ez a rezsim sajátítsa ki a "védelmüket"...persze ők mindenkit csak eszközként használnak ill.dobnak oda a mindenáron való hatalomban maradásukért.

Liberté__73 2008.07.07. 16:25:11

Ködmön, ezt kifejtenéd lécci?

"addig amig a konjuktura miatt nem került utcára a bevándoroltak nagy része"

WTF?

brokkoli 2008.07.07. 16:57:32

Rassmus szerintem a baj az, amit Santana már leírt. Nem tudom, mennyire jó ötlet még egy csoport. Az a gond, hogy kellemetlen felhangja lenne egy keresztény- meleg szervezetnek. Amit még azok sem biztos hogy tolerálnának, akik eddig hallgattak. Vagy pont ők szólnának ez ellen. Nem tudom, milyen érzés lehet cigánynak, zsidónak, homoszexuálisnak stb lenni, biztos kellemetlen lehet, hogy a társadalom nem enged be....Vagy nem engedne be, ha tudná...De ha nem viselkednének kirívó módon, nem hiszem, hogy - legyen bár őrjöngő jobbos, a civil életben bárki elfordulna tőlük, ha tisztességes emberek. Most ezt marha nehéz leírnom anélkül, hogy naívnak ne tűnnék, lehet az is vagyok. De én is elég szélsőséges voltam fiatalabb koromban, mindenkit utáltam, aki ilyen- olyan - amolyan. Csak aztán jó emberekről a környezetemben kiderültek dolgok, és- kezdtem megtanulni, mi az a tolerancia. Azt hiszem nevelés és nevelődés kérdése lenne, de a másik oldal harsánysága csak hátráltatja azt, hogy kialakuljon.

steverubellreborn 2008.07.08. 00:39:29

Érdekes....
Az idei meleg felvonulásban melyik kép volt sokkoló?
A 70 éves nénikék,a tolokocsis nő,vagy a pórázon vezetett kutya?
Én azt gondolom ,hogy mindenki úgy öltözködik ahogy akar. Szíve joga. Már csak azért is mert nem emlékszem ,hogy a Budapest Parádé ami tobzódott cickó rázós csajokban,a félmeztelen helyi Jan Van Damme-okban és a heteró párokban akik jócskán az utcára vitték a szexualitásukat mert a buli alatt és után a Ligetben basztak mint a nyulak,hogy abből ekkora közfelháborodás lett volna mint a melegfesztiválból.Akkor hallgattak az ügyeletes erkölcscsőszök.Senki sem mondta,hogy bújjanak el a bárok mélyére meg lakott településektől mérföldekre vonuljanak.Amikor a reklámokból hirdetésekből műsorokból dől a 99,9 %-ban férfi-női kapcsolatot,szexet bemutató áradat és ott van töményen az utcán is,hogy jóformán egy üveg ásványvizet is egy ipariszőke maca reklámoz szexuális felhanggal akkor ez a 3 órás felvounulás úgy kiakaszt egyeseket,hogy savval töltött vizipisztolyal lövöldözik a felvonulókat.

brokkoli 2008.07.08. 01:19:11

Nekem ezzel is lenne problémám...De tényleg, gondoljon mindenki amit akar, és éljen úgy, ahogy akar. Csak mást ne bántson vele.

steverubellreborn 2008.07.08. 21:13:41

Brokkoli és a többi zöldség(
A melegak csak anyni jogot akarnak nem többet és nem kevesebbet mint bárki azon az alapon ,hogy ők is emberek.Felvállalni apárjukat a rokonok éa kollégák előtt szabadon beszélni róla ,kitenni a fénmyképét az irodai asztalra,kézen fogva sétálni parkban,családot.

steverubellreborn 2008.07.08. 21:23:17

Francba állandóan mellégépelek.
Rassmus ne kérkedj a szexualitásoddal és tartsd meg a négy fal között(Hidd el,a normálisabb melegek annyira se tartanak,hogy az orrod alá szellentsenek.
Ez most nem elírás(

Palee 2008.07.09. 13:03:24

Miről beszéltek??? Én ott voltam a felvonuláson. Nem volt fasznyalóka,
nem volt kúrás imitáció,
nem volt pávatoll senki seggében.
A menetben 3 transzvesztita jött velünk, a legjobb nők voltak.
Viszont a kerítésen túl nem csak turultollak, de minden üvöltő állat seggében 1 egész turul is virított.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2008.07.09. 15:15:55

csak egy villámkérdés azoknak, akik utálják a 'buzikat':
tulajdonképpen miért is? meg tudja valaki indokolni nyomós érvvel ezt az érzést?
de komoly érvet szeretnék, mert az, hogy gusztustalanok, azért édeskevés, én is utálom a spenótot, mert szerintem gusztustalan, de nem vágok macskakövet a tányérba...

Liberté__73 2008.07.09. 19:25:04

Julius 17-én pont lesz egy tárgyalásom (végre ítélet várható 4 év után), kíváncsi vagyok bemehetek-e egy six-pack tojástartóval a kezemben. Segítségül majd ráírom filctollal, hogy "Vélemény".
Istenuccse kipróbálom.

Liberté__73 2008.07.09. 19:27:42

Bogoj olyan kemény kérdést tettél fel, hogy lassan 5 órája gondolkodnak a delikvensek. Csak itt a blogon kb 8-10 fóbiás van, ez alleszusammen 16-20 agysejt együttdolgozását jelenti, lesz eredmény, csak ki kell várni.

Maganzo 2008.07.10. 08:26:57

"
Bogoj 2008.07.09. 15:15:55
csak egy villámkérdés azoknak, akik utálják a 'buzikat':
tulajdonképpen miért is? meg tudja valaki indokolni nyomós érvvel ezt az érzést?
de komoly érvet szeretnék, mert az, hogy gusztustalanok, azért édeskevés, én is utálom a spenótot, mert szerintem gusztustalan, de nem vágok macskakövet a tányérba...
"
--------------------------------------------
azért mert engem 2 rohadt buzi erőszakkal akart megbaszni ...

ezek után visszakérdezek : miért fél a BUZI ha megdobálják ?????

Groove 2008.07.10. 08:42:54

Ne is mondd pajtás ...
Itt a folyosón is van egy fickó (ÖDÖN ).
A múltkor a kocsmából felhívott egy félrészeg fickót. Iszogattak majd ÖDÖNKE elekzdte fogdosni az embert, aki nem volt olyan részeg még , hogy szájba ne verje.

A rendőrök kijöttek és azon nevetett a lépcsőház, hogy a feldúlt delikvens nagy hangon mesélte, hogy azért VERTE POFÁN a ROHADT BUZIT mert fogdosta a farkát , és kúrni akart:-)

A rendőrök is röhögtek az egészen .
Végül elvitték mint a kettőt, hogy fejtsék ki , hogyan is történt a FARKALÁSI KÍSÉRLET :-)

Nem hiszem , hogy a többségnek tűrni kellene a BUZERÁNSOK ténykedéseit.

wert 2008.07.10. 08:48:13

"
Liberté__73 2008.07.09. 19:25:04
Julius 17-én pont lesz egy tárgyalásom (végre ítélet várható 4 év után), kíváncsi vagyok bemehetek-e egy six-pack tojástartóval a kezemben. Segítségül majd ráírom filctollal, hogy "Vélemény".
Istenuccse kipróbálom.
"
******************************************
Menjél csak ,majd jól szétrúgják az őrök a picsádat, jól fejbe basznak gumibottal és egyből észhez térsz :-)

Bogoj 2008.07.10. 09:12:55

Maganzo 2008.07.10. 08:26:57
ne haragudj, de ez nem ok. ha azok ketten téged meg akartak erőszakolni, akkor az bűntény, amiért azt a két embert kell büntetni, és utálni.
ha egy nőt meg akar erőszakolni két férfi, akkor az a nő attól kezdve minden férfit utálni fog? egy darabig vélhetőleg igen, de nem fog minden férfit tojással, macskakővel dobálni. és mi van, ha esetleg férje is van? váljon el tőle?
az erőszak nem kimondottan a melegekre jellemző, ez, amit írtál egy egyszeri tapasztalatból adódó általánosítás.
ha látsz egy záptojást, attól kezdve számodra minden tojás romlott?

Bogoj 2008.07.10. 09:17:43

Groove 2008.07.10. 08:42:54
ödönke felhívott egy félrészeg fickót a kocsmából?
a lakására? ha nem tudta róla, hogy meleg, akkor vélhetőleg idegen volt. akkor miért is hívta a lakására?
ha egy nőt felhívok, hogy jöjjön hozzám fel, egyértelmű, miért teszem. gondolom, a meleg is így vélte.
én még soha nem hívtam idegen pasit a lakásomra...

Groove 2008.07.10. 09:36:44

A meleg erőszakkal akart kúrni ... a gyanútlan fickó meg azt hitte italozni fognak tovább...

Az eszmei mondanivalója a történetnek az , hogy a buzik egy része nem jut partnerhez és erőszakkal/megtévesztéssel ront meg/erőszakol meg olyanokat akik nem melegek.

Hogy miért van a gyűlölet a melegek iránt ?
Azért mert ilyen történeteket hallanak az emberek és a társadalom önvédelmi reflexe működik.

Az intelligensebb ember persze nem dobálózik de örül annak ha a "piszkos munkát" elvégzik a belvárosi suhancok.


A MELEG bárokban nyugodtan zórakozhatnak egymás társaságában , de ne vonuljanak, maradjanak csöndben.

A társadalomban hierarchikus viszonyok vannak, egy segédmunkás sem táncolhat az igazgató irodájában egy munkahelyen , nem az alsó 10.000 szabja meg egy ország politikáját , alkalmazkodni kell mindenkinek valakihez.

A buzik felvonulása érezhető ellenszenvet váltott ki, ami az esemény előtt is érezhető volt.

Minek kellett akkor felvonulni ?

Bogoj 2008.07.10. 10:07:58

ha téged egy nő a lakására hív italozni, miközben félig részegek vagytok, te mit gondolsz, miért hívott?

'a buzik egy része nem jut partnerhez és erőszakkal/megtévesztéssel ront meg/erőszakol meg olyanokat akik nem melegek.'

ez azért túlzás lehet. nem azért akar erőszakolni, mert meleg, hanem mert részeg, bűnöző hajlamú, antiszociális, azt hitte, hogy a másik ezért hívta, egyszerűen csak dugni akar, VAGY nem jutott partnerhez, és ki van éhezve szexre.
ezek érvényesek a heterokra is, mégsem utáljuk magunkat...

'Hogy miért van a gyűlölet a melegek iránt ?
Azért mert ilyen történeteket hallanak az emberek és a társadalom önvédelmi reflexe működik.'

azért azon elgondolkodnék, hogy hány olyan erőszak van a világon, ahol homokosok erőszakolnak férfiakat, és hány olyan, amikor heterok erőszakolnak nőket.
nagyságrendbeli különbség.

lehet, hogy az a bajom, hogy engem még egy 'buzi' sem akart megerőszakolni? lehet, hogy akkor én is utálnám őket? nem tudhatom.
de eddig úgy vettem észre, hogy - a hátrányos megkülönböztetések miatt - nem nagyon reklámozzák magukat, összesen évente egy napon kivonulnak az utcára egy menet erejéig. ez miért zavar annyira.
egy nap az év 1/365 része.
ezen a napon annyi, hogy a programomat nem az andrássy út környékére tervezem.

az ország politikáját nem az alsó 10ezer szabja meg, hanem a felső 400. és ezt így jónak találod?

alkalmazkodni kell mindenkinek valakihez? azaz vannak, akiknek mindenkihez kell alkalmazkodni?
hm.

Groove 2008.07.10. 12:40:52

1)a homoszexuálisok iránti ellenszenv nem zárja ki más csoportok elleni ellenszenvet ..
nem rokonszenvesek sem a cigányok, sem a zsidók sem a bűnözők.. stb.
(azt is meg tudom mondani miért (?) , ha érdekel valakit)

/ez persze egy előítélet, de az előítélet logikus alapja az , hogy minden ismeretlen jelenséget az eddig szerzett információ alapján próbál meg megítélni valaki...
ha az ismételt tapasztalat szerzés pozitív a vélemény is pozitív lesz../

2)nyilván kevesebb erőszakos homoszexuális van mint erőszakos hetero mivel a nem erőszakos homoszexuálisból is kevesebb van mint a nem erőszakos heteroszexuálisból ...

3)nem veszem jó néven a felvonulást mert az ifjúság megrontását sem konkrétan , sem az eszme reklámozásával nem tartom helyesnek.


4)búcsúzóul mesélek egy kicsit arról, hogy mi történik pl. egy magyar börtönben :


-------------------------------------------
bevonul az új elítélt....az ott levő homoszexuálisok felmérik a fizikai erejét..

ha gyenge a srác , az erőszakos BUZIK szétkúrják a FIÚT...
2-en lefogják , és a HARMADIK meg jól megkúrja , hiába nyöszörög...
utána cserélnek , tehát mind a hárman elszórakoznak a NYUSZIKÁVAL .


hátborzongató belegondolni abba , hogy szabadulás után teljesen legálisan a FELVONULNAK ezek és tényleg nem értik mi a gond velük ?

... és tetszik tudni mi lesz a NYUSZIKÁBÓL ?

HOMOSZEXUÁLIS

steverubellreborn 2008.07.11. 04:11:00

Groove, ha kellően igyekszel ezzel a melegek ártatlan heterókat akarnak megdugni című szakállas városi legendável bekerülhetsz a jővő
heti Mónika showba bár össze kell szedned magadat mivel a Földönkívüli az anyósom című kibeszélshow veri a mezőnyt.
Komolyra fordítva szót (bár nehéz) elárulom hogy a börtönszex ami sok pornófilm témája ún szituatív homoszexualitás azaz egy mesterséges környezetben egy meghatározott ideig nőhiány miatt és hatalmi viszonyok szimbolikus megjelenítésre űzik heteró férfiak.
Szabadulás után pedig hetero marad és szinte soha sem vágyik arra újra.
Nem sok köze van az eredetihez abban sem,hogy erőszakos,nem okoz élvezetet és nem beleegyegyzésen alapszik.
Amúgy aki már átélt anális gyönyörta kár pasitól akár nőtől és beájult attól hogy a G pontját eltalálták tudja,hogy aki szeretne is ilyet avval nem megy elsőre,többször kell próbálkozni.
Arról aztán meg nem beszélve,hogy nem kell heterókat erőszakolgatni mert lehet erre bőven találni meleg partnert.
Az ifjúság megrontása című tétel olyan bárgyú,hogy szóra sem érdemes.Ha van is ritkábban fordul elő mint a családon belül.A legtöbb esetben két azonos korú srác vagy lány fekszik le egymással.
Már csak az a kérdés maradt,hogy miért nem olyan valós problémákkal foglalkozol mint a családon belüli erőszak és gyerekmolesztálás

Bogoj 2008.07.11. 08:34:13

Groove 2008.07.10. 12:40:52
előítélet sajnos létezik, de nem tudom, miért nem használjuk minden esetben.
ha egy buzi erőszakos, akkor mind az, ha egy cigány lop, mind tolvaj, ha egy egyetemista részeg, minden egyetemista alkoholista...
vagy nem?
az ifjúság megrontásáról steverubellreborn elég jól kifejtette az én álláspontomat is...
a börtönbeli dolgokat nem tudom, honnan szeded. remélem, nem tapasztalat...
de csak gondolj bele abba, amit írtál.
nagy többségben buzik kerülnek börtönbe? a heterok nem tudják magukat megvédeni? vagy minden buzi kigyúrt állat, aki egymaga lenyomja az egész börtöntársadalmat? kicsit erős.
nem inkább a heterok vannak nő nélkül kiéhezve lukra, bármilyen lukra? és miután kijönnek a börtönből, szégyellik, ami történt?
és akit megerőszakolnak, miért is lesz meleg?
ez olyan, hogy ha valakit elég ideig kínoznak, akkor mazochista lesz?
vagy a melegség fertőző?
maganzo írta, hogy ő azért utálja őket, mert meg akarták erőszakolni. szóval ő azért nem lett meleg, mert nem történt meg a behatolás, és nem fertőződött meg, különben most ő is buzi lenne?
én úgy hallottam, hogy ha pl. egy nőt több hetero férfi megerőszakol, nem lesz méginkább hetero, hanem az erőszakolókat (akár a férfitársadalmat teljes egészében - általánosítás) fogja utálni, és ekkor fordul inkább a saját neme felé...
vagy a férfiaknál ez másként működik?
erős sarkítást vélek kihallani a szavaidból...

Groove 2008.07.17. 16:42:05

"
a börtönbeli dolgokat nem tudom, honnan szeded. remélem, nem tapasztalat...
"
-> nem nem én... egy szerencsétlen segédmunkás panaszkodott erről ... nem esett jól Neki , ráadásul a sérüléseivel orvoshoz kellett mennie...

----
minden csoda 3 napig tart , a meleg felvonulás már unalmas téma kezd lenni ...

nem hiszem , hogy jövőre kevesebb utálattal fogok viszonyulni az egészhez...

tudom csúnya dolog utálni ezeket az embereket , ahogy csúnya dolog utálni a kígyókat , a büdös szemétdombot és még sok mindent de sajnos én nem tudok túllépni ezen az érzésen akkor sem ha 25-en magyarázzák nekem azt , hogy ez nem helyes.
-----------------------------------------------
tudni tudom , hogy nem helyes így érezni, de az utálat és az undor így is továbbra is működik..

...és , hogy őszinte legyek nem is bánom , hogy így van..
------------------------------------------------
tehát az én esetemben a felvonulás nem érte el a célját, és a homoszexuális réteget semmivel sem ítélem meg jobban mint előtte...

Sajnálom de ez van.

Groove 2008.07.17. 16:59:36

Én ehhez a látványhoz túl konzervatív ízlésű vagyok :
---------------------------------------------
www.youtube.com/watch?v=Uuu6rmlokbA

www.youtube.com/watch?v=zO6cnA_Lzhw&feature=related

...
---------------------------------------
másnak ez biztos teljesen természetes de az nem én vagyok ..

OK?

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.10.30. 11:58:42

A kedves külföldi barátnőd pszichológusi képességei erősen kívánnivalót hagynak maguk után- vagy Desiré Dubonet-nél kapta a diplomáját. Ez a „ha nem tetszik neki xxx, akkor nyilván látens xxx, csak maga előtt sem akarja bevallani” még csak túlzott fantáziáról sem árulkodik.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.10.31. 12:00:40

Beau!

Ajánlom figyelmedbe az írást, aminek a témája is ide kapcsolódik.
Másrészt az írásban található csalódottság, kétkedés, emberi megbocsátás és a homófóbia érdekes keverékét: kuruc.info/r/6/29842/

süti beállítások módosítása