Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Kettős fronthatás: melegfelvonulás és hidegfront

2008.07.06. 21:54 escaper

Szombaton egy ír lánybarátomat kísérgettem a városban. Igazán bajban voltam, hogy szépet is mutassak neki ebben a városban úgy, hogy ne találkozzunk a mindent elborító szeméttel. Végül persze nem is sikerült, mert bárhonnan mentünk bárhová a bárhováknál szemét is volt, meg szétrohadó részek is. De két bárhová közt szinte mindig nyomor.

Viszont a Liszt Ferenc téren ismerek olyan éttermeket, amik ha nem is állnák meg a helyüket bárhol a világon, de Mon mindenképpen nagyon jó kulináris élvezeteket kínálnak. Pl. a Menza is ilyen. Normális magyar ételek, fantasztikus jó minőségben. Vállalhatóan magyar, sokkal inkább mint a sötét, gagyi-magyar Kárpátia étterem.

A tér felé viszont rendőrkordon állított meg minket és terelt minket az eddig elkerült kisutcákba. Vendégemen láttam, hogy most esik le az álla. Az Andrássy úttal párhuzamos utcácskákban a falakon lövésnyomok, félmeztelen férfiak az ablakokban lógva, kutyaszar mindenütt. Mellesleg sikerült egy csapat közepébe sodródnunk, akik a naiva szerint zöldségesek lehettek, mert gyümölcsüket hurcolták magukkal ládaszám.

- Ezek kik? - kérdezte. És itt gondolkodóba estem, hogy mit válaszoljak, mert fogalmam sincs ezeket hogyan nevezzem. Mondtam, hogy a meleg tüntetés ellentüntetői.

- Ja, tényleg! Ma van a meleg büszkeség napja! - mondta felderülve. De aztán nem állt össze a kép. - Itt illegális a melegfelvonulás? - kérdezte.

- Nem, bejelentették - válaszoltam.

Erre a lány (akiről kiderült, hogy pszichológus) ecsetelni kezdte a köröttünk vonulók személyiségvonásait és lehetséges motivációjukat. Szerencsénkre angolul, így a túlművelt feketeingesek egy szavunkat sem értették.

- Aha, az ott börtönviseltnek tűnik - kezdte - ott a heterók biológiai okokból homoszexuális viszonyt folytatnak, a szabadulás után visszatérnek eredeti preferenciájukhoz és kíméletlen homofóbok, hogy ezen emlékeiket elnyomják maguk és a környezetük előtt. Az a szegény ember, pedig ránézésre érszűkületes, valószínüleg a fiatalokat is utálja, hogy nekik még áll a cerka. Aha, erős, kisportolt fiúk csapatban; a cserkész és náci homoszexualitás alapja. Szegények nem tudják, hogy ahogy a lakosság egy része homoszexuális és ez az ő csapatukra is igaz. Igazi kis homoerotikus összetartozás.

Közben sikerült kikavarodnunk az ellentüntetők közül pont a meleg felvonulók mellé, akik már hallhatták az előző csoport "Mocskos buzik" skandálását.

- Dehát nem is koszosak - nevetgélt a lány, miután lefordítottam neki - az hazugság. És valóban homoszexuálisak. Komolyan gondolják, hogy ettől majd megsértődnek?

Mivel okosan kezdtem az étterem felé terelni, az összecsapásokat már nem láthattuk.

Az étteremben félház. A világon szinte mindenütt egy ilyen felvonulás fieszta. Táncoló emberek, a kávézókban kivülálló érdeklődők figyelhetik a műsort és ízlésük alapján alkothatnak véleményt magukban. Nálunk könnygáz és rendőrsorfal. Egy jóhangulatú délutánból a gyűlölet orgiája. Egy laza vasárnap helyett egy mindenkinek frusztráló nap. Nem jó a melegeknek, mert dobálják, gyűlölik őket. Nem jó az ellenük tüntetőknek, mert rendőrök gyepálják őket. Nem jó a rendőröknek sem. Egy teljesen súlytalan eseményből ezt gyártják az eszement fóbiák.

Az evés közben még hallgatunk egy kis zsidózást egy öregnéni hordától - egy ír valóban nézhet ki zsidóként. A lánnyal zavartan hümmögünk. Ezeknek a néniknek kéne a megbocsátást, a humánumot közvetíteni az unokáiknak, titkos receptjeikből készített zseniális almáspitékkel megtámogatva. Itt ők más példát akarnak mutatni.

De vegyük végig a gondolataikat. Rendben elkergetik a melegeket, elkergetik a zsidókat, utána pedig azokat, akik éppen fáj nekik. És akkor mi lesz? Tényleg jobb ország leszünk? Vagy akkor majd a Gój Motorosok fesztiválját tiltjuk be, majd a popzenét, aztán a bikinit, a csókolózást, a hosszú hajat, a farmert, aztán a fekete macskát, végül a Neoton Familiát?

Bár így belegondolva a végső konklúzióban egyetértünk. Kezdjük a végén! Le a Neoton Familiával!

376 komment

Címkék: kultúra tolerancia abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr66556247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind1 2008.07.07. 09:02:16

Erika Zangolna 2008.07.07. 08:46:01
"egy pszichológusnak nemhogy etikailag aggályos, hanem egyenesen kötelessége magyarázatokat adni a világ dolgaira"

Haha, akkor én meg antropológus leszek, és ránézésre zzsidózok le embereket!

"escaper · elinnen.blog.hu 2008.07.07. 08:47:59"

Már vártam, a mondandóm többi részével ezek szerint egyetértesz?

Tudom mi a 2 közötti különbség, ezért is írtam, hogy remélem nem lesz belőle pszichiáter, mert ameddig az elméleteit nyomja ránézésre emberekről, akikről semmit nem tud, addig nem árt senkinek.

"A pszichológia irányzatainak közös jellemzője, hogy empirikus módszerrel dolgoznak, felhasználva több más természettudomány (például az élettan, a sejtbiológia, neurobiológia, biokémia, a matematikai statisztika) eredményeit."

Emprikus módszer a ránézés mi, haha.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:05:34

mind1: szíved joga, akár fel is zsidózhatsz, csak magadról állítasz ki vele bizonyítványt. a véleményszabadság remek dolog, korábban rejtőzködtek a hülyék (mint a melegek), ma büszkén vállalják a hülyeségüket (mint a melegek a melegségület). kiállhatsz antropológusként zsidózni, de szerintem ettől csak hülyének fognak gondolni, nem antropológusnak. a pszichológusok meg zsidógyűlölő zsidónak.

santana 2008.07.07. 09:08:05

1./A pszichológus lány honfitársai (futball huligánok) bemutatkoztak Budapesten. Nem kell azt hinni hogy a nyugati emberek között nincs olyan mint a mi honfitársaink. / A belvárosban folyt a vér egy labdarúgó mérkőzés előtt amikor angol csapattal játszott a Ferencváros.
A "művelt nyugati polgárok" székeket dobáltak a belvárosban, törtek zúztak mint egy megvadult barom.... /


2./A homoszexuálisoknak ugyan van joguk egy teherautó platóján közösülést imitálva bosszantani a többséget, és FASZ alakú nyalókát szopogatni, de számításba kell venniük azt , hogy ezt nem mindenki tolerálja.


3./Tudomásul kell venni , hogy a homoszexuálisokat éppen, hogy megtűri a magyar közvélemény és nem kellene provokálniuk a melegeknek a többséget.

4./Erre a felvonulásra semmi szükség nem volt.
-----------------------------------------------

georgorsos-paret 2008.07.07. 09:09:16

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja, mondja a magyar. Akinek nem tetszik a homoszex, biszex, transzex csoport meneteése, ne menjen ki, s nem látja. Tolerancia, de vajon hol a határ, meddig, s mit kell még tolerálni ennek a magyar népnek még? Ehhez is fel kell nőni? Nem tudom. Először a szexuális másságot, majd ezt követően, jönnek a romák, a zsidók, a szemüvegesek, a bölcsészek, a popzenei rajongók, s majd a Koncz Zsuzsa néni rajongók kerülnek terítékre, céltáblára. Kik azok az emberek, csoport, aki itt senkinek nem szúr szemet, nem zavarja köreiket, ki az akit el képesek fogadni, ezek a kedves 'ellentüntetők'?

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 09:11:46

Muad\\'/Dib, engem az zavar ha hülye embereket látok az utcán (pl. ha téged látnálak az is zavarna). De mivel jószívű vagyok, üsse kő addig elfordítom a fejem, vagy arréb megyek 1 utcával és már nem is látlak téged.

Látod ilyen egyszerű, és a megspóroltál egy kis stresszt magadnak. Mellesleg már csak azért se stresszeld magad mert a végén az asszony lelép a keményfaszú közös képviselővel és fizetheted a rezsit egyedül. Vedd úgy mintha nem tetszene egy műsor és a távirányítón nyomsz egyet.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:12:16

a huligán és az ellenbuzi kárt okoznak, ártanak.

a fasznyalókát szopó melegek maximum undorítanak egyeseket, de a fasznyalókájukkal nem szúrnak ki szemeket, nem gyújtanek fel vazelinestubussal rendőrautókat, és nem szedik fel a kockakövet, hogy azzal izgassák egymást.

két különböző kategória a külsőségeiben harsány de békés felvonulás, mint a huliganizmus, vagy az agresszív, másokban való károkozát célzó antiszociális viselkedés.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:13:11

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 09:11:46
Nem szégyen ám, ha hiányzik belőled az IQ, látom nem is takargatod. Mert értelmes reagálásod ugye eddig nem volt, csak sértegetsz mindenkit. Dehát tudom, vége a giminek ,uncsi otthon.

mind1 2008.07.07. 09:13:13

Erika Zangolna 2008.07.07. 09:05:34

Nemnem, én ugyanolyan "tudományosan" jelentem ezt ki, mint escaper barátnője.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:15:04

a szemedben a barátnő tudományos véleménnyilvánítása hülyeség, másokéban meg a te tudományos zsidószpottingod.

ezért szép a véleményszabadság

Almássy 2008.07.07. 09:16:46

Nagyon találó egy elemzés a lánybarátod részéről, escaper!

Én úgy láttam, kétféle ember állt egymással szemben azon a napon, az egyik, aki elfogadta magát olyannak, amilyen. A másik aki nem, de inkább másokra terjeszti ki saját, belső konfliktusait.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:17:00

Erika Zangolna 2008.07.07. 09:12:16
Az ellentüntető miért okozna kárt. Akinek annyi esze van, hogy utcakővel dobálja a rendőrt, meg hasonlók, az valóban kárt okoz. Ezeket kellene a rendőrségnek elkapni. A normális ellentüntetés abszolut nem okoz semmiféle kárt.

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:20:38

Muad: mindenkinek joga van békésen véleményt nyilvánítani, ha emiatt hülyének gondolják, az az ő baja.

elméletibb kérdés, hogy míg a melegeket a saját jogaik és saját életmódjuk mellett tüntettek, az ellentüntetők motivációja egy meghatározott embercsoport ellen érzett gyűlölet volt. tehát ilyen szempontból mégiscsak különbözik a két csoport.

Rassmus 2008.07.07. 09:21:03

Na most tessék figyelni, valószínűleg el fogtk hűlni: Radikális nemzeti-jobboldali-keresztény-(ex-fideszes)-budai-sváb-középosztálybeli-KURUCINFO-t és BARIKAD.HU-t olvasó, A Jobbikkal és Gárdával kimondottan szimpatizáló és MELEG fiatalember VAGYOK! Na erre varrjatok gombot!
Mindettől függetenül undorodtam a kimondottan provokatív buzivonuláson, ti. a melegek MI, a csendes-és szolíd többség vagyunk.....szerintem többen is a jobboldalon, mint a balliberálisnak mondotton....és lássatok csodát, megértem az ellentüntetők indulatát!!! De ez az egész mű-cirkusz is arra volt csak jó, hogy az ÁVÓ többezres létszámmal felvonuljon Budapestre, be-és elkordonozva szégyenszemre az egész belvárost, ismét megfélemlítve az embereket... miközben az ellumpencigányosodott szerencsétlen magyar falvakba nem mernek a mi "rendőreink" bemenni, és ahol az embernek nem nevezhető férgek, szerencsétlen 85 éves öregasszonyokat erőszakolnak meg...(lást HírTV: Célpont) Éljen az '50-es évek, ez még Gerőnek és Rákosinak is dicsőségére szolgálna!
Mélységes undorom van midentől, és el vagyok keseredve...:(((

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 09:24:52

Rassmus, ezek szerint te magad egy természetellenes, torz, beteges, buziságot terjesztő, a társadalom és szűkebben a magyarság fennmaradását veszélyeztető aberráltnak tartod magad? Vagy hogyan fér össze az erőteljes buziellenesség a szexuális orientációddal?

2008.07.07. 09:26:32

Nabazmeg itt az íkút hiányolják. Hogy a rákba jön az ide?

Gaspar de Lopitz 2008.07.07. 09:26:37

Muad\\'/Dib, ha te mindenki vagy, akkor az eset súlyosabb mint gondoltam. Sajnos a Lipi átmenetileg szcientológus vonalon hasznosul, de a baráti körömben van néhány jól képzett pszichiáter akik a magadfajta reménytelen eseteket is kezelni tudják. Értesülésem szerint óránként 45 liter hideg víz jótékony hatással van az agy problémáira. De addig se búslakodj! Hallgassd a rádióban sipákoló hangú öreg bácsikák visszaemlékezéseit, akiknek ugyan tüsszentéskor az orrukból lógó takony összekeveredik a vizeletükkel, de 100 magyarnótát még fejből tudnak. Addig sem kell buzikat nézegess.

PS: Te jó ég, ugye nem vagy buzi?

2008.07.07. 09:27:47

Rassmus és most hétvégén pofánverted magad?

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:28:54

Erika Zangolna 2008.07.07. 09:20:38
Valóban volt aki gyűlöletből tüntetett. De a békésen tüntető embereknek a felvonulás gusztustalan stílusával volt bajuk. Ezért van az, hogy 4-5 éve nem volt ellentüntetés. Amíg ugyanis nem akaszkodott rá a politika és egy aberrált réteg az egész rendezvényre, békésen elmondták a sokszor valóban jogos problémáikat nem volt semmi gond.

mind1 2008.07.07. 09:30:43

Kéne már egy szado-mazo büszkeség fesztivál is, hiszen nekik is vannakjogaik.

Szilva 2008.07.07. 09:33:07

mind1, a szado oldal képviselte magát :)

qwerty 2008.07.07. 09:34:06

a fasznyalókát szopó melegek számára vannak szórakozóhelyek ahol baráti körben nyalhatnak...

nem hiszem , hogy ezzel nyilvánosan kellene kérkedni..

/bizonyos magatartásformákat nem tolerál a társadalom : pl. nyilvános közösülés, nyilvános vizelés , nyilvános széklet ürítés, a nyilvános maszturbálás és ebbe a körbe tartozik a FASZ ALAKÚ NYALÓKÁK szopogatása is :-)
/

mindennek megvan a maga helye és ez nem egy teherautó platója a belvárosban...

nem ?

Egyenlítő 2008.07.07. 09:36:53

Amíg nem szerveződött meg a magyar nácizmus, nem volt ellentüntetés.

Muad\\'/Dib 2008.07.07. 09:39:45

Egyenlítő 2008.07.07. 09:36:53
Magyar nácizmuson azt az 50 részegen köveket hajigáló embert érted? Hatalmas szervezet lehet... Ideje a szokásos sablon rettegésnek a fasisztáktól. Jajjistenem,jajjistenem, náci brigádok masíroznak. Ez egy vicc. ennél még egy nyugdíjasklub is szervezettebb

mind1 2008.07.07. 09:41:31

Egyenlítő 2008.07.07. 09:36:53

Nincs itt semmivel több náci, mint 10 évvel ezelőtt.
Nálunk nem kell félnie egy zsidónak, vagy négernek, vagy arabnak éjszakla az utcán, kivéve persze azokat a területeket, ahol a kaukázusi tipusnak is félnie kell.

A huligánok sem a melegekkel akartak összecsapni, hanem a rendőrökkel.

Egyenlítő 2008.07.07. 09:41:40

"Elsompolyogtam pénisznyalókát venni a törökmézesekhez, úgysem hiszi el ezt nekem senki, hogy ilyen is létezik. Egy bimbózó, tizenhárom év körüli lány ált a pult mögött, szemlesütve mutattam, mit kérnék. A lány, mint a klasszikus óvszeres viccben, hátraszólt: "Anyu, mennyibe kerül a faszos nyalóka?", majd diszkréten megkérdezte, kérek-e zacskót hozzá. "Van rajta, nem?" - kérdeztem vissza zavartan, kezeimet tördelve"

2003. 07. 29

mind1 2008.07.07. 09:43:49

^^^^
Külföldön már más a helyzet, USA-ban a nagy melegfelvonulgatós ultratoleráns országban viszont nem ajánlatos bárkinek bárhol sétálni.

Egyenlítő 2008.07.07. 09:44:39

mind1:

Nálunk nem kell félnie... Kivéve persze azt a zsidót, meg az oláh cigány alkalmazottját, aki nem ad jegyet a Kárpátia koncertre.

Szilva 2008.07.07. 09:45:49

mind1: miért nem? minből gondolod, hogy ultratoleráns?

Rassmus 2008.07.07. 09:48:41

Kedves Viktor és Erika Zangola!
Nem "vertem magam pofán", szerintem elég érthetően leírtam, hogy azok a magamutogató provokáló emberek az én szememben nem melegek. Az én vagyok, aki a csendes többséget képviseli. Nem is látszik rajtam, nincsen identitásválságom sem, és abberáltnak sem tartom magamat.

De számomra a szexuális hovatartozásom messze nem elsőrangó kérdés, a Haza és a magyarság sorsa sokkal fontosabb a számomra.

mind1 2008.07.07. 09:51:03

Egyenlítő

Még1 példa?
Ellenpéldából számtalan van.

www.youtube.com/watch?v=5VUb3Xe3TG8

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 09:51:03

mind1 2008.07.07. 09:30:43
"Kéne már egy szado-mazo büszkeség fesztivál is, hiszen nekik is vannakjogaik."
Pontosan erről beszélünk. Ami nem büntetendő, az megjeleníthető. Engem nem zavar ki mit kezd kivel.
A Neoton pont ugyanez a kategória. Semmi közöm hozzá, de nem is megyek el dobálni az azt szeretőket.

mind1 2008.07.07. 09:54:22

escaper

Nem biztos, hogy nem büntethető, ha a tévében nem lehet csak 10 óra után a gyermekek védelme miatt bizonyos műsorokat vetíteni, akkor gondolom ezt utcán kamionról sem lehet megtenni, bár nem vagyok jogász.

kisködmön 2008.07.07. 09:59:05

Kedves Danmoriarty!
Ne hidd,hogy az első hozzászólásod rossz volt. Egy fenét,nagyon is jó volt. A másodikat meg köszönöm!!! :)))
Kedves Escaper!
Még egyszer bocsi és mea culpa.
A hardver-szoftver hasonlat nagyon jó és ha nem haragszol meg késöbb esetleg plagizálnám is.
Tudod valószinüleg nem értettem meg és talán még most sem értem,hogy mit akartál elmondani.Biztos bennem van a hiba Valahogy másként látjuk a dolgokat,de ez természetes is,mert borzasztó lenne egy "egyenvilágban" élni.Engedd meg,hogy elmondjak valamit amiben a kettönk közötti különbséget látom.
Szoktak jönni hozzám vendégek,csak barátságból,ki üzleti céllal,ki stb.
Aki elöször jön Magyarországról annak általában az az első kérése,hogy mutassam meg nekik Amszterdamban a pirpslámpás negyedet. Igy,hogy piroslámpás,pedig az nem piroslámpás negyed,henem szorakoztató negyed.Ilyenkor-(mivel a vendég kérése számomra paranc)- elviszem Őket Amszterdamda,felülünk egy körutas hajóra és amikor elmegyünk a negyed hátamögött-( mert ott megy ahajó)- akkor mondom ez a "piroslámpás" negyed.Ha továbbra is ragaszkodnak a naturisztikus megismeréséhez akkor megkérdezem: itt vagyunk Amszterdamban nem érdekel Remrandt,vagy az,hogyan csiszolják a gyémámtokat,vagy stb.? Elmondom Nekik ez a negyed nem Hollandia,ez egy kis része az országnak.Probálkozok menteni a menthetöt,hogy ne egy "rossz" hirű negyed maradjon meg az emlékeikben.Pedig én csak egy bevándorló vagyok és az is maradok mert soha sem fognak befogadni ( nesze neked liberalizmus,pacifizmus egy szabad országban).Szóval magyarázkodom,mentegetözöm.és ezt hiányolom az irásodból. Valahogy hagytad ebben az esetben elsikkadni azt,hogy igen van ilyen is.Mert ez mindenhol megvan.Hülyék nélkül túl szép lenne a világ.De ez amit most itt látott a barátod csak egy kis része az országnak,és annak lakosságának.
ui: Egyébbként aki nagyon ragaszkodik hozzá azt elviszem a " piroslámpás" negyedbe :)))

mind1 2008.07.07. 10:00:41

Egyébként én az egész kamionosdit szimplán provokációnak tartom.
Erre lennének büszkék a melegek?
Ez lenne a büszkeség napja?

Miért nem az elért eredményeket mutatják, miért nem a sikeres melegek állnak azokon a kamionokon, a művészek, a divattervezők...

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:02:22

mind1 2008.07.07. 09:54:22
A Budapest Parade szerintem pont ugyanez. Az érveknek és ellenérveknek azonosoknak kellene lenniük.

De megfogalmaztad, hogy miért nem azonos a VW bogár felvonulással. Eddig ez nekem nem sikerült. A korosztályi besorolás korrekt magyarázat, köszönöm.

Át is fogalmazom a kérdésem: Budapest Parade miért nem vált ki ekkora gyűlöletet?

Egyenlítő 2008.07.07. 10:03:29

mind1:

Ugyanazokról a nácikról van szó. Ök ötvenen-százan-kétszázan mutogatják magukat, de egyre többen lesznek az ilyen látványos akciók után. Nagyon sokan gondolkodnak ugyanúgy, de nem mennek el a tettlegességig. Viszont ha látják, hogy lehet, egyre könnyebben fogják átlépni a határt.

Alfonzhal 2008.07.07. 10:04:37

"Mi a helyzet a meleg és a nem meleg, de pedofil papokkal??? "

Miért nem a rabbikat kérdezed, barátom?

dr. Erika Zangolna 2008.07.07. 10:09:10

egyenlítő - ha lenne a mostaninál élvezhetőbb labdarúgás, ezek az alakok egymást ütnék minden hétvégén a stadion körül. nem orientáció, hanem nyakukban lógó sál alapján. jobb lenne a világ, ha egymást püfölnék, a rendőr meg mindet. de ahhoz rendes foci kellene.

mind1 2008.07.07. 10:14:11

escaper
"A Budapest Parade szerintem pont ugyanez"

Az a másik fele, azt is mellőzni kellene.

De azt nem hívják büszkeség napjának és nem náciznak le mindenkit, akinek nem tetszik.
Valamint nem mondja azt a kamionon lévő kissebség, hogy ők a zenekedvelő embereket képviselik.
Az csak egy öncélú magamutogatás, meg drogfelvonulás, nyilván valakiknek profitot termel.

egyenlítő 2008.07.07. 10:14:39

1. Most nem voltak kamionok.

2. Ami a kamionokon történik, az reklám. A pornósok, a szórakozóhelyek, az együttesek, a rendezvényszervezők reklámja. Úgy is kellene kezelni. Amennyiben megszegik a szabályokat, van nevük, címük, van hová küldeni az idézést. Van bankszámlájuk, van hová címezni az inkasszót a bírságért.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:16:21

kisködmön 2008.07.07. 09:59:05
A HW-SW hasonlat a lánytól származik :)

Én egész nap a szebbik oldalát próbáltam megmutatni neki a városból, ami hidd el Bp-en iszonyú nehéz. És ez csak egy kiragadott részlet, ami ebbe a blogomba való volt, ami pont arról szól, mi lehetetlen Mon.
És ez az esemény engem is meglepett. Én (ilyen-olyan) kultúrában élek és mégis hirtelen a 30-as évekbeli Németországban vagy a 90-es évekbeli Jugoszláviában éreztem magam. Döbbenetes, hogy itt is éppúgy elszabadulhatnának az indulatok, mint akkor és ott. Nem akarok lincselések között élni. Ettől nem lesz jobb Mo.

Bedankt voor de knap woord! :)

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:23:49

mind1 2008.07.07. 10:14:11
"A Budapest Parade ... nem náciznak le mindenkit, akinek nem tetszik"

Ja, hopernek, rockernek, emosnak, retrósnak vagy bárminek hívhatnának, mert nem tetszik a zenéjük. Nem vagyok egyik sem fogalmam sincs ezekről. Tehát hívhatnak bárminek. Oda sem megyek, tehát nem is értesülök róla. Tehát ideges sem leszek ebből a két okból és nem akarom sem betiltani, sem megsebesíteni őket.
A vegák sem vizelik le a beszélgetős kertipartimon a steakeket.

mind1 2008.07.07. 10:25:02

escaper
"És ez az esemény engem is meglepett. Én (ilyen-olyan) kultúrában élek és mégis hirtelen a 30-as évekbeli Németországban vagy a 90-es évekbeli Jugoszláviában éreztem magam."

Vagy bármelyik nyugateurópai országban egy antiglobalista tüntetésen.
Ja, hogy azok véresebbek szoktak lenni?
Vagy a párizsi zavargásokon, ahol valószínűleg szintén ultranacionalista, náci, rasszista feketék csaptak össze a bevándorló franciákkal.

Ilyen ez a világ, régen leverték ezeket a vandálokat, ma már nem lehet ezt megcsinálni.

Rassmus 2008.07.07. 10:29:51

Milyen licselésekről meg agresszióról beszéltek???
Talán nem az volt a legmocskosabb, legagresszívabb, az EU-ban elképzelhetetlen rendőrtettor, amikor 2006. őszén péppé verték a tüntető embereket!!?? Másonak meg kilőtték a szemét!!?? Emberi életeket tettek tönkre!!!!

Ezt a gusztustalan kettős mércét......bbbbrrrrr

Ja, a mocskos, redvás, undorítóan koszos, lepusztul proli elcigányosodott Budapesten ajjajj...felszedtek pár kockakövet meg mittudom én mit...hhúúúhhaaaa....amit a csótány Demszky amúgy is szarul rakatott le mindenhol szándékosan...Ő és a bandája tette tönkre Budapestet szisztematikusan 1990 óta, nem a szerncsétlen tüntető emberek, az "erőszak" meg a hibbant Néró aljadék öszödi "beszéde" után robbant ki ill.kezdődött el az országban...!!!

Minfdenki amnéziás, és ezt már elfelejti!!?? Itt és most már régen nem a melegekről van és volt szó....csak arról, h a hatalom megint demonstrálhassa erőfölényét....rendőrállam....:(((

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:37:49

mind1 2008.07.07. 10:25:02
"antiglobalista tüntetés"
Ebben nem értünk egyet. Az a hatalom és egy állampolgári viszonyról szól. Semmiképp sem ízlésről, hanem a világ gazdasági menetéről, ami mindenki életére kihat. A módszerekkel nem értek egyet, de ideje lenne a G8 vezetőknek a túloldalról behívni igazi szakértőket. Ahogy a Bundestagban is ott ültek és kötögettek a Zöldek.

Francia összecsapások: ott is politikai lépéshátrányban vannak az ország vezetői, aminek ez az oka. Hollandiában (kisködmön erről örülnek, ha írnál egy hosszabb véleményt!) a bevándorlás és mostmár a kivándorlás igen nagy probláma, és a kultúrák egymásnak feszülésének jelei látszanak.

De ezek nem ízléskülönbségek (hogy közönséges legyek 20 cm) miatt vannak.

mind1 2008.07.07. 10:43:40

escaper

Naív vagy, ha azt hiszed, hogy ezek a huligánok a melegek miatt voltak ott.
Az csak egy ürügy volt, hogy szembeszálljanak a hatalommal.
Az antiglobalisták nagy része is ilyen emberekből áll, kérdezd csak meg a barátnődet! :)

kisködmön 2008.07.07. 10:44:18

Kedves Escaper!
Nincs mit! Bárcsak úgy lenne,hogy egy jó szóval meg tudnánk oldani minden problémánkat.
Én köszönöm,hogy válaszra méltattál.
Kivánok Neked szép napot.Most mennem kell mert a pénz az nagy úr.
Üdvözlettel Kisködmön

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:44:30

Rassmus 2008.07.07. 10:29:51
Szerinted mi lett volna, ha a rendőrök nem védik meg a melegeket? Tömegverekedés és az egyik oldal szépen meglincseli a másik oldal néhány emberét. Vagy ugyanez mindkét oldalon.
Mit tettél volna? Hol húzod meg a határt, ahol már betiltasz egy felvonulást?

A maoi helyzetről pedig eleget írok, kérlek olvasd el a többi posztjaimat is. Ez a bejegyzés az intoleranciáról szól.

NagyPapa 2008.07.07. 10:46:55

Nem volt rossz buli ez a buzi felvonulás..
-------------------------------------------------


Álmosító vasárnap... autóverseny..
Egész nap kiváncsian figyeltük otthon a híreket, vajon mennyi záptojás/paradicsom stb. kerül bevetésre a rohadt buzeránsok ellen ? :-)

Este bekapcsoltuk a TV-t..

HÍREK: 2 rendőrautó egymásnak rohant, preparált tojásokat foglaltak le egy lakásban ...

SZakértők cáfolták, hogy a TOJÁSOKAT MOLOTOV koktéllá preparálták... :-))))))

Több rendőr megsérült ...
Felpofozták HORN GÁBORT , szuper ...(jól megkapta a szemét:-))) )
A buzik FASZ ALAKÚ NYALÓKÁVAL a SZÁJUKBAN pózoltak...és imitálták a KÚRÁST a platón..
fúúúj ... OCSMÁNY ...
KŐDOBÁLÁS , INDULATOK , CSONTZENE....

Jót nevettünk a sok HÜLYÉN , TV kikapcs :-)
------------------------------------

Jövőre remélem sokkal nagyobb balhé lesz mert baromi unalmas már a sok hülye vetélkedő a TV-ben...

NEm értem , hogy a rendőrség minek erőködik (?), kicsit össze kellene ereszteni a két ellentábort (barátkozni..), pillanatok alatt megoldóna az egész "meleg kérdés" :-)))))))))))
-------------------------------------------------

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:48:50

mind1 2008.07.07. 10:43:40
(komolyan) Akkor legyen ez alkalom, hogy a hatalom leül beszélgetni a dobálókkal mit is tegyen.
Ez a dolga.

(ironikusan) Legyen egy Állampolgári büszkeség napja, ahol megdobálnak minket a politikusok, mire a rendőrök elkapják őket. :D

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 10:53:15

Érdekes, az én vasárnapom azzal telt, hogy a családommal és aszonykámmal ebédeltem egy jót, majd kimentünk sétálni a budai hegyekbe, aztán megnéztünk otthon egy jó filmet majd szeretkeztünk pár hatalmasat. A tévét be sem kapcsoltuk, nem foglalkoztunk sem a seggükben pávatollal parádézó exhibicionista buzikkal, sem a széljobbant csürhével. Most akkor mi csináltuk rosszul..? :-)

mind1 2008.07.07. 10:53:28

escaper
"Akkor legyen ez alkalom, hogy a hatalom leül beszélgetni a dobálókkal mit is tegyen."

Megmondom, ha egy fiatalt, aki elszív egy füves cigit (senkire sem jelent veszélyt) kényszerterápiára lehet küldeni, akkor egy huligánt miért nem lehet?
Miért kell kiengedni pár óra után?
Kinek áll ez érdekében?

mind1 2008.07.07. 10:56:20

Lófasz Hadnagy
"Most akkor mi csináltuk rosszul?"

Kerülöd az embereket?
Antiszociális?
Szociofób?

:D :D :D

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 10:59:22

"Kerülöd az embereket?
Antiszociális?
Szociofób?"

Vagy lehet, hogy csak rendben van a magánéletem és nem abban élem ki az elbaszott életem miatti végtelen frusztrációmat, hogy provokálni/balhét csinálni mászkálok az utcára? :-)

Egyébként meg nekem már igen régi gyanúm, hogy a legtöbb utcai őrjöngőnek egy alapos dugás hiányzik, rögtön lenyugodnának...

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 10:59:26

Lófasz Hadnagy 2008.07.07. 10:53:15
Pont ezt az életet élem én is. Igaz a feleség az nem az enyém ;)
Ezért ért váratlanul, hogy az előétel utcai harc volt.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 11:01:29

mind1 2008.07.07. 10:53:28
Szerintem is közmunkára kéne ítélni őket. Mindenki csak jól járna ezzel.

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 11:02:57

"Pont ezt az életet élem én is."

Be szép is volna, ha mindenki ilyen életet élne, nem volna semmi problema. Naja, tudom, ez már-már orwelli utópia, csak pozitív irányban.

mind1 2008.07.07. 11:03:10

Lófasz Hadnagy
"Egyébként meg nekem már igen régi gyanúm, hogy a legtöbb utcai őrjöngőnek egy alapos dugás hiányzik, rögtön lenyugodnának..."

Pedig lett volna rá lehetőség:
Rendőrök bokához bilincselik a vandálok kezét, a magamutogató melegek meg rávetik magukat.
Így mindkét táborból a deviánsok egymásra találtak volna.

:D

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 11:06:36

mind1 2008.07.07. 11:03:10

Höhöhö, nem rossz, nem rossz! Ki tudja, hány őrjöngőről derült volna ki, hogy bezony az Amerikai szépségből ismert látens tengerészgyalogos fater-effektus játszik be! :-D

NagyPapa 2008.07.07. 11:12:15

az meg mi ?

mind1 2008.07.07. 11:13:13

escaper
"Szerintem is közmunkára kéne ítélni őket."

Azért a pszichoterápiát nem hagynám ki, bár a közmunkának is van jellemformáló hatása.

Liberté__73 2008.07.07. 11:13:23

santana 2008.07.07. 09:08:05
1./ Az írek nem angolok, ezt jobb, ha tőlem tudod, de még csak nem is britek. (Téged kurvára zavarna, ha egy brit blogon valami hozzád hasonló észlény elmagyarázná, hogy a magyarok mekkora gyíkok, mer Bukarestben kilógnak a villamossínek az útra.


2./"...de számításba kell venniük azt , hogy ezt nem mindenki tolerálja." - ez a céljuk, hogy toleráld. Azt nem kell tolerálni, ami egyébként is tetszik.


3./"Tudomásul kell venni, hogy a homoszexuálisokat éppen, hogy megtűri a magyar közvélemény" - nem akarják tudomásul venni, egyenrangúak szeretnének lenni, nem megtűrtek. Érted?

4./"Erre a felvonulásra semmi szükség nem volt." - ezt meg majd pont te és ahasonló házmestertípusúak fogják eldönteni, igaz?

Nem vagyok fideszes 2008.07.07. 11:17:40

"Az írek nem angolok, ezt jobb, ha tőlem tudod, de még csak nem is britek."

Tyű, egy írt leangolozni (de amúgy egy skótot is) kb. olyan, mintha egy háromszéki székely atyafit valaki lerománozna.

kisködmön 2008.07.07. 11:24:57

Még egyszer,de tényleg utoljára.A Holland emberek soha nem szerették azt,hogy országukat elárasztják a bevándorlok. ( lásd engem sem szeretnek,csak megtürnek. Nekem soha sem fog a szomszédom elöre köszönni.)Ám a kormány nem igen törödött az öslakok véleményével,mert kellett az olcsó munkaerő.Ez mondjuk müködött addig amig a konjuktura miatt nem került utcára a bevándoroltak nagy része.Innen kezdve a Hollandok már annyira sem türik a ezeket az ambereket mint ahogy eddig eltürték.Majdnem mindennaposak ebben az egyébbként békés országban a tüntetések és szélsőséges és rasszista megnyilvánulások.
Pl:
Ahol én élek!
Megjelentek a Lengyelek.Nagyon jó volt mert szinte minden munkát apró pénzért elvégeztek.Igen ám de jövetelüknek nem szabott határt semmi.A város melletti nyaraló telepet teljesen ellepték,lakókocsikkal,faházakkal.Egész nap fittyethányva a KRESZ-re száguldoznak a városban munkát keresve.A Hollandok nagyon szabályosan közlekednek ezért ez irritálja Őket-(én is nehezen szoktam bele,hogy 50-nél 50-l menjek.)
Szóval a város számára egyre nagyobb teher lett a bevándorlás.Az utolsó csepp az lett a pohárba amikor elkezdtek a Lengyelek rendes házakat vásárolni.
Ekkor lépett egy nagyott az Önkormányzat.Ez Úgye egy szabad liberális ország,itt nem lehet senkit semmilyen alapon megkülönböztetni.Ezt a helyzetet,hogy ne árasszák el ezt a békés kisvárost a bevándorlók,úgy oldotta meg az Önkormányzat,hogy azt mondta ki: Alacsony értékű ingatlant csak is N.W.-i lakos vehet meg.Középértékű ingatlant csak Holland állampolgár vehet meg. Nagyértékű ingatlant -( HUF-ban kb. egy milliárd )- bárki megvehet. Tehát rasszizmusról vagy kirekesztésről szó sincs.De! Honnan lenne egy bevándorlónak ennyi péze? Ergo ez bujtatott rasszizmus.S bár merre megyek az országban azt látom,hogy egyre jobban,egyre nagyobb nyilvánosság elött jelenik meg ez.De úgyanigy egyre nagyobb erővel jelentkezik az antagonisztikus ellentét a drogosokkal ( lásd le akarják bontani a szorakoztató negyedet) a melegekkel (lásd házasságkötésükkori tüntetéseket), és még sok más Nekik nem tetsző dologgal szemben.
Nem vagyok kivülálló mert engem is érint sok esetben ez a megkülönböztetés,és egyre erösebb.
Ami a különbség Magyarország és Hollandia között az az,hogy itt elfogadják pl. a meleg felvonulást,de úgyan úgy elfogadják az ellene tüntetöket is -(pedig aztán itt is van gyujtogatás).
Azt hiszem nemigazán tudom szavakkal érzékeltettni az itteni kettös helyzetet.Egyrészt mindent szabad,másrészt mindent megtiltanak bujtatott rendelkezésekkel.
Szóval élj bárhól is Europában ma békét sehol sem lelhetsz.
Nem igaz az a tézis,hogy bezzeg ott. Mert én erre azt tudom mondani bezzeg ott.Ez a 22-s csapdája.
Még egy utolsóm közhely: a szomszéd füje mindig zöldebb.
Egy frászt,közelről az is száraz.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 11:28:46

kisködmön 2008.07.07. 11:24:57
Kösz, értem. Én is eljöttem már egyszer onnan. :)

Santana 2008.07.07. 11:31:51


(Liberte_73 )

1./ írek /angolok /németek -> a "művelt nyugat" ahonnan a pszichológus lány érkezett..más összefüggésben tessék gondolni itt nem az ír/angol/brit kérdés volt a lényeg...

2./ az a céljuk , hogy toleráljuk, de én meg nem tolerálom azt , hogy a itt nálunk másik utcában egy buzi (férfi) pár erőszakkal fiúkat akar megbaszni... és a hozzájuk hasonlóak pedig toleranciára szólítanak fel..
A KORCS EGYEDEKET (már) megtűri a társadalom és ez már önmagában pozitívum.

3./nem lehetnek egyenrangúak, pl. a munkahelyek egy része felvételnél kiszűri a homoszexuálisokat ...és nem is véletlenül..

4./nyilván nem én döntök ebben a kérdésben , fel lehet vonulni , de ha valaki felvonul annak sokféle hátrányos következménye lehet önmaga számára , de nyilván ezt számításba veszi aki homoszexuális..

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.07. 11:36:58

Santana 2008.07.07. 11:31:51
"hogy a itt nálunk másik utcában egy buzi (férfi) pár erőszakkal fiúkat akar megbaszni"
Ez rendőrségi ügy, ez nem tolerancia kérdése!
A zaklatást, erőszakor büntetni kell!

"nem lehetnek egyenrangúak, pl. a munkahelyek egy része felvételnél kiszűri a homoszexuálisokat"
Ez ugyancsak rossz hozzáállás. így semmi sem fog változni. Kinek mi köze ahhoz, hogy otthon kivel ki mit csinál, amíg az nem illegális?

Santana 2008.07.07. 11:41:18

"nem lehetnek egyenrangúak, pl. a munkahelyek egy része felvételnél kiszűri a homoszexuálisokat"
Ez ugyancsak rossz hozzáállás. így semmi sem fog változni. Kinek mi köze ahhoz, hogy otthon kivel ki mit csinál, amíg az nem illegális?


***javaslom fáradj el a NEMZETBIZTONSÁGI HAVATALBA egy munkaalkalmassági vizsgálatra...
ott POLIGRÁF-ot kötnek a jelentkezőre és megkérdezik , hogy volt-e homoszexuális kapcsolata ???

azt is megkérdezheted , hogy vajon miért fontos ez számukra ???

de egy normál cégnél is számít ez a tényező ...

(ennek ellenére a rendőrök igyekeztek védeni a felvonulást )

Rassmus 2008.07.07. 11:49:13

Escaper: sajnos én sem tudom, hogy mi lett volna a legjobb megoldás....mindkét tábor alaposan és túlzottan fel volt hergelve....de erre sem lehet megoldás ez az elképesztő rendőri jelenlét...
Lehet, hogy elcsattant volna 1-2 pofon, és semmi baj meg verekedés nem lett volna, mindenki lehiggad. Így viszont a rendőrtömeg irritálta az ellentüntetőket.
Ha a "melegek" szolídabban vonultak volna, az is megelőzhette volna a balhét.
Érdekes nagyon, hogy előszőr betiltotta a rendőrség a rendezvényt, majd hirtelenjében mégis engedélyezte. Magyarázat: a hatalomnak úgy kell a balhé, mint egy falat kenyér. Ismét lehet szélsőjobbozni, ürügyet találni a gyűlölet-törvényre (átverve újra a parlamenten), Chartát alapítani, stb. Szerintem innen fúj a szél. Szegény melegek csak eszközök a rezsim kezében, simét....:(((

Nagypapa 2008.07.07. 11:55:23

a rendőrök először a józan eszükre hallgattak... a felvonulás magában hordozta a balhé lehetőségét,hú ezt nem kellene engedni.

utána meg rájöttek .. hogy a jogállam az jogállam :-)

mind1 2008.07.07. 12:16:46

Santana
"***javaslom fáradj el a NEMZETBIZTONSÁGI HAVATALBA egy munkaalkalmassági vizsgálatra...
ott POLIGRÁF-ot kötnek a jelentkezőre és megkérdezik , hogy volt-e homoszexuális kapcsolata ???
azt is megkérdezheted , hogy vajon miért fontos ez számukra ???"

Mert zsarolható, ha nem tud róla a családja, vagy ismerősei...

brokkoli 2008.07.07. 12:24:58

Rassmus jó fej lehetsz. És szerintem is van egy határ. Amit nem a békés vagy békétlen ellentüntetők lépnek át, hanem azok a hnoszexuálisok, akik- idézem NagyPapát: " FASZ ALAKÚ NYALÓKÁVAL a SZÁJUKBAN pózoltak...és imitálták a KÚRÁST a platón..". Nem tudom, mennyire pontos, én a Balcsin voltam a párommal, de gondoltam rá, milyen lehet Pesten....és arra is, ha lenne kicsi gyerekem, mit mondanék neki. Keresztény vagyok és magyar. Nem szedném fel a köveket. Toleráns is vagyok, leszbikus ismerőseim is vannak. Kit érdekel, ugye. De megértem azokat, akik vérlázítónak tartják a tolerancia köntösébe bújtatott kurva nagy liberalizmust, hogy pár primitív köcsög rázza magát ennek jegyében. Én majd gondolkodhatok, hogy magyarázzam a gyerekemnek, mi ez az egész. Mindegy, van még pár évem. Csak elintézik egymást.

brokkoli 2008.07.07. 12:27:25

...homoszexuálisok. Javítottam.

Santana 2008.07.07. 12:31:33

Igen , ez így van és ez is azt jelzi , hogy hiába szeretnének a homoszexuálisok egyenlő jogokat , azonos bánásmódot , egyelőre erről csak álmodozhatnak.

----
egyébként nem olyan vonatkozásban teszik fel a kérdést , hogy ugye mindenki tud-e az ÖN homoszexualitásáról , tehát ugye nem jutott eszébe bárki elől is eltitkolni azt ??? :-)

Mert ebben az esetben nem zsarolható hiába homoszexuális :-)

Csak éppen legalább olyan fontos , hogy ne legyen homoszexuális , mint az , hogy ne legyen zsarolható a delikvens :-)


--------------
a diszkriminációt nem hiszem , hogy egy ilyen ocsmány felvonulás el tudná oszlatni ,, inkább csak erősíti azt...

addig sajnos marad a nyalóka :-)

Rassmus 2008.07.07. 13:18:48

Brokkoli: köszi, én is egyetértek veled....
azok a "felvonulók" csak növelték az előítéleteket...a kereszténygyalázás meg gyomorforgató....

Kellene egy nemzeti-jobboldali-szolíd meleg csoportosulást alapítani. Nehogy már ez a rezsim sajátítsa ki a "védelmüket"...persze ők mindenkit csak eszközként használnak ill.dobnak oda a mindenáron való hatalomban maradásukért.

Liberté__73 2008.07.07. 16:25:11

Ködmön, ezt kifejtenéd lécci?

"addig amig a konjuktura miatt nem került utcára a bevándoroltak nagy része"

WTF?

brokkoli 2008.07.07. 16:57:32

Rassmus szerintem a baj az, amit Santana már leírt. Nem tudom, mennyire jó ötlet még egy csoport. Az a gond, hogy kellemetlen felhangja lenne egy keresztény- meleg szervezetnek. Amit még azok sem biztos hogy tolerálnának, akik eddig hallgattak. Vagy pont ők szólnának ez ellen. Nem tudom, milyen érzés lehet cigánynak, zsidónak, homoszexuálisnak stb lenni, biztos kellemetlen lehet, hogy a társadalom nem enged be....Vagy nem engedne be, ha tudná...De ha nem viselkednének kirívó módon, nem hiszem, hogy - legyen bár őrjöngő jobbos, a civil életben bárki elfordulna tőlük, ha tisztességes emberek. Most ezt marha nehéz leírnom anélkül, hogy naívnak ne tűnnék, lehet az is vagyok. De én is elég szélsőséges voltam fiatalabb koromban, mindenkit utáltam, aki ilyen- olyan - amolyan. Csak aztán jó emberekről a környezetemben kiderültek dolgok, és- kezdtem megtanulni, mi az a tolerancia. Azt hiszem nevelés és nevelődés kérdése lenne, de a másik oldal harsánysága csak hátráltatja azt, hogy kialakuljon.

steverubellreborn 2008.07.08. 00:39:29

Érdekes....
Az idei meleg felvonulásban melyik kép volt sokkoló?
A 70 éves nénikék,a tolokocsis nő,vagy a pórázon vezetett kutya?
Én azt gondolom ,hogy mindenki úgy öltözködik ahogy akar. Szíve joga. Már csak azért is mert nem emlékszem ,hogy a Budapest Parádé ami tobzódott cickó rázós csajokban,a félmeztelen helyi Jan Van Damme-okban és a heteró párokban akik jócskán az utcára vitték a szexualitásukat mert a buli alatt és után a Ligetben basztak mint a nyulak,hogy abből ekkora közfelháborodás lett volna mint a melegfesztiválból.Akkor hallgattak az ügyeletes erkölcscsőszök.Senki sem mondta,hogy bújjanak el a bárok mélyére meg lakott településektől mérföldekre vonuljanak.Amikor a reklámokból hirdetésekből műsorokból dől a 99,9 %-ban férfi-női kapcsolatot,szexet bemutató áradat és ott van töményen az utcán is,hogy jóformán egy üveg ásványvizet is egy ipariszőke maca reklámoz szexuális felhanggal akkor ez a 3 órás felvounulás úgy kiakaszt egyeseket,hogy savval töltött vizipisztolyal lövöldözik a felvonulókat.

brokkoli 2008.07.08. 01:19:11

Nekem ezzel is lenne problémám...De tényleg, gondoljon mindenki amit akar, és éljen úgy, ahogy akar. Csak mást ne bántson vele.

steverubellreborn 2008.07.08. 21:13:41

Brokkoli és a többi zöldség(
A melegak csak anyni jogot akarnak nem többet és nem kevesebbet mint bárki azon az alapon ,hogy ők is emberek.Felvállalni apárjukat a rokonok éa kollégák előtt szabadon beszélni róla ,kitenni a fénmyképét az irodai asztalra,kézen fogva sétálni parkban,családot.

steverubellreborn 2008.07.08. 21:23:17

Francba állandóan mellégépelek.
Rassmus ne kérkedj a szexualitásoddal és tartsd meg a négy fal között(Hidd el,a normálisabb melegek annyira se tartanak,hogy az orrod alá szellentsenek.
Ez most nem elírás(

Palee 2008.07.09. 13:03:24

Miről beszéltek??? Én ott voltam a felvonuláson. Nem volt fasznyalóka,
nem volt kúrás imitáció,
nem volt pávatoll senki seggében.
A menetben 3 transzvesztita jött velünk, a legjobb nők voltak.
Viszont a kerítésen túl nem csak turultollak, de minden üvöltő állat seggében 1 egész turul is virított.

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2008.07.09. 15:15:55

csak egy villámkérdés azoknak, akik utálják a 'buzikat':
tulajdonképpen miért is? meg tudja valaki indokolni nyomós érvvel ezt az érzést?
de komoly érvet szeretnék, mert az, hogy gusztustalanok, azért édeskevés, én is utálom a spenótot, mert szerintem gusztustalan, de nem vágok macskakövet a tányérba...

Liberté__73 2008.07.09. 19:25:04

Julius 17-én pont lesz egy tárgyalásom (végre ítélet várható 4 év után), kíváncsi vagyok bemehetek-e egy six-pack tojástartóval a kezemben. Segítségül majd ráírom filctollal, hogy "Vélemény".
Istenuccse kipróbálom.

Liberté__73 2008.07.09. 19:27:42

Bogoj olyan kemény kérdést tettél fel, hogy lassan 5 órája gondolkodnak a delikvensek. Csak itt a blogon kb 8-10 fóbiás van, ez alleszusammen 16-20 agysejt együttdolgozását jelenti, lesz eredmény, csak ki kell várni.

Maganzo 2008.07.10. 08:26:57

"
Bogoj 2008.07.09. 15:15:55
csak egy villámkérdés azoknak, akik utálják a 'buzikat':
tulajdonképpen miért is? meg tudja valaki indokolni nyomós érvvel ezt az érzést?
de komoly érvet szeretnék, mert az, hogy gusztustalanok, azért édeskevés, én is utálom a spenótot, mert szerintem gusztustalan, de nem vágok macskakövet a tányérba...
"
--------------------------------------------
azért mert engem 2 rohadt buzi erőszakkal akart megbaszni ...

ezek után visszakérdezek : miért fél a BUZI ha megdobálják ?????

Groove 2008.07.10. 08:42:54

Ne is mondd pajtás ...
Itt a folyosón is van egy fickó (ÖDÖN ).
A múltkor a kocsmából felhívott egy félrészeg fickót. Iszogattak majd ÖDÖNKE elekzdte fogdosni az embert, aki nem volt olyan részeg még , hogy szájba ne verje.

A rendőrök kijöttek és azon nevetett a lépcsőház, hogy a feldúlt delikvens nagy hangon mesélte, hogy azért VERTE POFÁN a ROHADT BUZIT mert fogdosta a farkát , és kúrni akart:-)

A rendőrök is röhögtek az egészen .
Végül elvitték mint a kettőt, hogy fejtsék ki , hogyan is történt a FARKALÁSI KÍSÉRLET :-)

Nem hiszem , hogy a többségnek tűrni kellene a BUZERÁNSOK ténykedéseit.

wert 2008.07.10. 08:48:13

"
Liberté__73 2008.07.09. 19:25:04
Julius 17-én pont lesz egy tárgyalásom (végre ítélet várható 4 év után), kíváncsi vagyok bemehetek-e egy six-pack tojástartóval a kezemben. Segítségül majd ráírom filctollal, hogy "Vélemény".
Istenuccse kipróbálom.
"
******************************************
Menjél csak ,majd jól szétrúgják az őrök a picsádat, jól fejbe basznak gumibottal és egyből észhez térsz :-)

Bogoj 2008.07.10. 09:12:55

Maganzo 2008.07.10. 08:26:57
ne haragudj, de ez nem ok. ha azok ketten téged meg akartak erőszakolni, akkor az bűntény, amiért azt a két embert kell büntetni, és utálni.
ha egy nőt meg akar erőszakolni két férfi, akkor az a nő attól kezdve minden férfit utálni fog? egy darabig vélhetőleg igen, de nem fog minden férfit tojással, macskakővel dobálni. és mi van, ha esetleg férje is van? váljon el tőle?
az erőszak nem kimondottan a melegekre jellemző, ez, amit írtál egy egyszeri tapasztalatból adódó általánosítás.
ha látsz egy záptojást, attól kezdve számodra minden tojás romlott?

Bogoj 2008.07.10. 09:17:43

Groove 2008.07.10. 08:42:54
ödönke felhívott egy félrészeg fickót a kocsmából?
a lakására? ha nem tudta róla, hogy meleg, akkor vélhetőleg idegen volt. akkor miért is hívta a lakására?
ha egy nőt felhívok, hogy jöjjön hozzám fel, egyértelmű, miért teszem. gondolom, a meleg is így vélte.
én még soha nem hívtam idegen pasit a lakásomra...

Groove 2008.07.10. 09:36:44

A meleg erőszakkal akart kúrni ... a gyanútlan fickó meg azt hitte italozni fognak tovább...

Az eszmei mondanivalója a történetnek az , hogy a buzik egy része nem jut partnerhez és erőszakkal/megtévesztéssel ront meg/erőszakol meg olyanokat akik nem melegek.

Hogy miért van a gyűlölet a melegek iránt ?
Azért mert ilyen történeteket hallanak az emberek és a társadalom önvédelmi reflexe működik.

Az intelligensebb ember persze nem dobálózik de örül annak ha a "piszkos munkát" elvégzik a belvárosi suhancok.


A MELEG bárokban nyugodtan zórakozhatnak egymás társaságában , de ne vonuljanak, maradjanak csöndben.

A társadalomban hierarchikus viszonyok vannak, egy segédmunkás sem táncolhat az igazgató irodájában egy munkahelyen , nem az alsó 10.000 szabja meg egy ország politikáját , alkalmazkodni kell mindenkinek valakihez.

A buzik felvonulása érezhető ellenszenvet váltott ki, ami az esemény előtt is érezhető volt.

Minek kellett akkor felvonulni ?

Bogoj 2008.07.10. 10:07:58

ha téged egy nő a lakására hív italozni, miközben félig részegek vagytok, te mit gondolsz, miért hívott?

'a buzik egy része nem jut partnerhez és erőszakkal/megtévesztéssel ront meg/erőszakol meg olyanokat akik nem melegek.'

ez azért túlzás lehet. nem azért akar erőszakolni, mert meleg, hanem mert részeg, bűnöző hajlamú, antiszociális, azt hitte, hogy a másik ezért hívta, egyszerűen csak dugni akar, VAGY nem jutott partnerhez, és ki van éhezve szexre.
ezek érvényesek a heterokra is, mégsem utáljuk magunkat...

'Hogy miért van a gyűlölet a melegek iránt ?
Azért mert ilyen történeteket hallanak az emberek és a társadalom önvédelmi reflexe működik.'

azért azon elgondolkodnék, hogy hány olyan erőszak van a világon, ahol homokosok erőszakolnak férfiakat, és hány olyan, amikor heterok erőszakolnak nőket.
nagyságrendbeli különbség.

lehet, hogy az a bajom, hogy engem még egy 'buzi' sem akart megerőszakolni? lehet, hogy akkor én is utálnám őket? nem tudhatom.
de eddig úgy vettem észre, hogy - a hátrányos megkülönböztetések miatt - nem nagyon reklámozzák magukat, összesen évente egy napon kivonulnak az utcára egy menet erejéig. ez miért zavar annyira.
egy nap az év 1/365 része.
ezen a napon annyi, hogy a programomat nem az andrássy út környékére tervezem.

az ország politikáját nem az alsó 10ezer szabja meg, hanem a felső 400. és ezt így jónak találod?

alkalmazkodni kell mindenkinek valakihez? azaz vannak, akiknek mindenkihez kell alkalmazkodni?
hm.

Groove 2008.07.10. 12:40:52

1)a homoszexuálisok iránti ellenszenv nem zárja ki más csoportok elleni ellenszenvet ..
nem rokonszenvesek sem a cigányok, sem a zsidók sem a bűnözők.. stb.
(azt is meg tudom mondani miért (?) , ha érdekel valakit)

/ez persze egy előítélet, de az előítélet logikus alapja az , hogy minden ismeretlen jelenséget az eddig szerzett információ alapján próbál meg megítélni valaki...
ha az ismételt tapasztalat szerzés pozitív a vélemény is pozitív lesz../

2)nyilván kevesebb erőszakos homoszexuális van mint erőszakos hetero mivel a nem erőszakos homoszexuálisból is kevesebb van mint a nem erőszakos heteroszexuálisból ...

3)nem veszem jó néven a felvonulást mert az ifjúság megrontását sem konkrétan , sem az eszme reklámozásával nem tartom helyesnek.


4)búcsúzóul mesélek egy kicsit arról, hogy mi történik pl. egy magyar börtönben :


-------------------------------------------
bevonul az új elítélt....az ott levő homoszexuálisok felmérik a fizikai erejét..

ha gyenge a srác , az erőszakos BUZIK szétkúrják a FIÚT...
2-en lefogják , és a HARMADIK meg jól megkúrja , hiába nyöszörög...
utána cserélnek , tehát mind a hárman elszórakoznak a NYUSZIKÁVAL .


hátborzongató belegondolni abba , hogy szabadulás után teljesen legálisan a FELVONULNAK ezek és tényleg nem értik mi a gond velük ?

... és tetszik tudni mi lesz a NYUSZIKÁBÓL ?

HOMOSZEXUÁLIS

steverubellreborn 2008.07.11. 04:11:00

Groove, ha kellően igyekszel ezzel a melegek ártatlan heterókat akarnak megdugni című szakállas városi legendável bekerülhetsz a jővő
heti Mónika showba bár össze kell szedned magadat mivel a Földönkívüli az anyósom című kibeszélshow veri a mezőnyt.
Komolyra fordítva szót (bár nehéz) elárulom hogy a börtönszex ami sok pornófilm témája ún szituatív homoszexualitás azaz egy mesterséges környezetben egy meghatározott ideig nőhiány miatt és hatalmi viszonyok szimbolikus megjelenítésre űzik heteró férfiak.
Szabadulás után pedig hetero marad és szinte soha sem vágyik arra újra.
Nem sok köze van az eredetihez abban sem,hogy erőszakos,nem okoz élvezetet és nem beleegyegyzésen alapszik.
Amúgy aki már átélt anális gyönyörta kár pasitól akár nőtől és beájult attól hogy a G pontját eltalálták tudja,hogy aki szeretne is ilyet avval nem megy elsőre,többször kell próbálkozni.
Arról aztán meg nem beszélve,hogy nem kell heterókat erőszakolgatni mert lehet erre bőven találni meleg partnert.
Az ifjúság megrontása című tétel olyan bárgyú,hogy szóra sem érdemes.Ha van is ritkábban fordul elő mint a családon belül.A legtöbb esetben két azonos korú srác vagy lány fekszik le egymással.
Már csak az a kérdés maradt,hogy miért nem olyan valós problémákkal foglalkozol mint a családon belüli erőszak és gyerekmolesztálás

Bogoj 2008.07.11. 08:34:13

Groove 2008.07.10. 12:40:52
előítélet sajnos létezik, de nem tudom, miért nem használjuk minden esetben.
ha egy buzi erőszakos, akkor mind az, ha egy cigány lop, mind tolvaj, ha egy egyetemista részeg, minden egyetemista alkoholista...
vagy nem?
az ifjúság megrontásáról steverubellreborn elég jól kifejtette az én álláspontomat is...
a börtönbeli dolgokat nem tudom, honnan szeded. remélem, nem tapasztalat...
de csak gondolj bele abba, amit írtál.
nagy többségben buzik kerülnek börtönbe? a heterok nem tudják magukat megvédeni? vagy minden buzi kigyúrt állat, aki egymaga lenyomja az egész börtöntársadalmat? kicsit erős.
nem inkább a heterok vannak nő nélkül kiéhezve lukra, bármilyen lukra? és miután kijönnek a börtönből, szégyellik, ami történt?
és akit megerőszakolnak, miért is lesz meleg?
ez olyan, hogy ha valakit elég ideig kínoznak, akkor mazochista lesz?
vagy a melegség fertőző?
maganzo írta, hogy ő azért utálja őket, mert meg akarták erőszakolni. szóval ő azért nem lett meleg, mert nem történt meg a behatolás, és nem fertőződött meg, különben most ő is buzi lenne?
én úgy hallottam, hogy ha pl. egy nőt több hetero férfi megerőszakol, nem lesz méginkább hetero, hanem az erőszakolókat (akár a férfitársadalmat teljes egészében - általánosítás) fogja utálni, és ekkor fordul inkább a saját neme felé...
vagy a férfiaknál ez másként működik?
erős sarkítást vélek kihallani a szavaidból...

Groove 2008.07.17. 16:42:05

"
a börtönbeli dolgokat nem tudom, honnan szeded. remélem, nem tapasztalat...
"
-> nem nem én... egy szerencsétlen segédmunkás panaszkodott erről ... nem esett jól Neki , ráadásul a sérüléseivel orvoshoz kellett mennie...

----
minden csoda 3 napig tart , a meleg felvonulás már unalmas téma kezd lenni ...

nem hiszem , hogy jövőre kevesebb utálattal fogok viszonyulni az egészhez...

tudom csúnya dolog utálni ezeket az embereket , ahogy csúnya dolog utálni a kígyókat , a büdös szemétdombot és még sok mindent de sajnos én nem tudok túllépni ezen az érzésen akkor sem ha 25-en magyarázzák nekem azt , hogy ez nem helyes.
-----------------------------------------------
tudni tudom , hogy nem helyes így érezni, de az utálat és az undor így is továbbra is működik..

...és , hogy őszinte legyek nem is bánom , hogy így van..
------------------------------------------------
tehát az én esetemben a felvonulás nem érte el a célját, és a homoszexuális réteget semmivel sem ítélem meg jobban mint előtte...

Sajnálom de ez van.

Groove 2008.07.17. 16:59:36

Én ehhez a látványhoz túl konzervatív ízlésű vagyok :
---------------------------------------------
www.youtube.com/watch?v=Uuu6rmlokbA

www.youtube.com/watch?v=zO6cnA_Lzhw&feature=related

...
---------------------------------------
másnak ez biztos teljesen természetes de az nem én vagyok ..

OK?

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.10.30. 11:58:42

A kedves külföldi barátnőd pszichológusi képességei erősen kívánnivalót hagynak maguk után- vagy Desiré Dubonet-nél kapta a diplomáját. Ez a „ha nem tetszik neki xxx, akkor nyilván látens xxx, csak maga előtt sem akarja bevallani” még csak túlzott fantáziáról sem árulkodik.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.10.31. 12:00:40

Beau!

Ajánlom figyelmedbe az írást, aminek a témája is ide kapcsolódik.
Másrészt az írásban található csalódottság, kétkedés, emberi megbocsátás és a homófóbia érdekes keverékét: kuruc.info/r/6/29842/

süti beállítások módosítása