Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Embertanfolyam: Nosztalgia vonatozás

2010.01.14. 00:01 escaper

Olvasom a MÁV blogon milyen rosszul sikerült egy nosztalgia vonatozás.

Mivel jómagam nem vagyok vonatrajongó, a gyerekek miatt néha azért eljutok nosztalgia vasutakra. Otthon ugye volt az Úttörővasút, ahol nagy élmény volt, hogy gőzös húzta a kocsikat.

Lássuk, hogy miként működik ez egy kicsit Nyugatabbra. Van vagy negyven nosztalgia gőzösöket foglalkozató vasúttársaság, sőt külön eseményekkel is csalogatják az érdeklődőket.

Ilyen például a Thomas nap. Aki szülőként már hallotta a zenéjét, soha nem felejti és csatakosan ébred, ha erről rémálmodik, de a gyerekek imádják. Miért is ne lehetne megrendezni élőben?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aztán a gőzgép múzeummal karöltve miért is nem lehetne a fizika oktatásba emelni? Persze, hogy közben vicces és kritikus is legyen? Gőzágyúval lőjjük ki Barbiet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mennyibe kerül egy nosztalgiavonatozás? Egy családi jegy 10.000Ft körül kijön. Persze, ha az eredeti, régi étkezőkocsiban akarunk enni, akkor újabb 6.000Ft-ért ehetnek a felnőttek és 3.000Ft-ért a gyerekek, ezért háromfogásos kitünő ebédet kapunk, kávéval a végén. Időnként előveszik a régi étlapokat és az 1920-as, 1940-es stílusában készítik el a menüt, vagy Poirot nyomoz az út alatt, hogy mindig legyen újdonság, amiért visszatérhetünk, persze ha érdekelne minket ez az egész. Karácsonykor természetesen Mikulással vonatozhatunk.

Ha mást sem csinálunk, az év minden hétvégéjére lehet olyan programot szervezni, hogy csak ebben a témában nem látjuk ugyanazt kétszer. Lehetne így Mo-n is.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés embertanfolyam

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr61670948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása