Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

De nehéz az iskolatáska - Petike kálváriája

2008.07.17. 08:10 escaper

(Nem érdekel a politika!)

Mindig meglep mo kisstílűsége. Mindig elszomorodom, hogy ennyire a XIX. században élünk.

Mindkét nagy politikai erő beteg. Az egyik egy minisztériumot addig nem indított be, amíg az arra kijelölt belső magos pajtás le nem államvizsgázott. Biztos nem volt az egész országban a vezetésre alkalmas másik ember, csak ki kellett várni az időt, mint a Toitoi előtt egy népszerű fesztiválnapon.

De ez  - ha igaz - abszurdisztán bokrétája, ezen a félrecsapott kalapon. Bocsánat, az utóbbi időben legyűrhetetlen késztetést érzek képzavarokra. Kevesebb keleti irodalmat kéne olvasnom? :)

Gyurcsány Péternek, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök fiának az egyik tantárgyból jogosulatlanul biztosítottak lehetőséget az érettségin, hogy a hivatalos vizsgaidőn túl fejezze be a feladatlap kitöltését (Híradó)  

A fiú írásbeli érettségijét a felkészítő tanárral együtt egy külön helyiségben fejezhette be - nyilatkozták a felháborodott szülők a kőbányai Montessori Általános Iskola, Gimnázium és Szakiskola épülete előtt. Gyurcsány Pétert a tanárok segítették át az érettségin - állítják a panaszosok.
Rendben, hogy egy hatalmasság besegít a fiának, ahol lehet - ez mo.

De nem bünteti meg senki, hogy képes volt a fiát Péternek nevezni? Ember, annyi előrelátás sem volt benne hogy rájöjjön, így a monogramja GyP? Gyépé! Értjük ezt? Hogyan lehet egy szülő ennyire gonosz?

5 komment

Címkék: oktatás kultúra erkölcs abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr80572031

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NaP · http://nagyek.blog.hu 2008.07.17. 11:21:56

Mi az a GyéPé? Nem értem.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.07.17. 12:54:35

GyógyPedagógia oktatásban tanuló

DJS 2008.10.10. 21:59:50

Mindenki úgy nevezi el a gyerekét, ahogy tudja, Magyarországon van Vad Málna is. Neveken fennakadni a legutolsó, leggyerekesebb dolog, amit tenni lehet. Legyen Gyurcsány Péter egy tündöklő politikai tehetség, és senkit nem fog zavarni a neve.

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.10.30. 11:54:27

escaper- ez bár téged kihangsúlyozottan nem érdekel a politika (?), mégis megtaláltad az élcelődésnek azt a sajnálatos és méltatlan módját, amit rajtad kívül hál istennek sehol máshol nem láttam még.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2008.10.31. 12:26:19

Beau! Irónia, irónia!

Természetesen megbocsáthatatlannak tartok a történetben pár dolgot, miközben nem akarok sem a konkrét személlyel, sem az aktuális kormányokkal foglalkozni.

1. Az, hogy egy miniszterelnök, akinek a kormánya a közoktatásban az integrációról, színvonal emelésről beszél, miközben magán(alapítványi, alternatív)iskolába adja a gyerekét, az az oktatás csődjét jelenti ki. Éppúgy megbocsáthatatlan cinikus üzenete van, mint Demszky tilosban parkolásának.
velvet.hu/celeb/dem080114

2. Az, hogy egy iskolában előfordulhat, hogy egy politikus gyerekével kivételeznek - akár formálisan is, megbocsáthatatlan. Ez a korrupció maga.

3. Az a gyerek, aki elfogadja 18 évesen az apu által kialkudott segítséget, az már ennyi idősen szervilis. Mikor lázadjon valaki a maoi társadalom ellen, ha nem tizenévesen? Milyen család az, ahol egy gyerek ezt el tudja fogadni?

Tehát természetesen nem a gyerek nevén akadtam ki.
De ha kimondom direkten a fenti dolgokat, akkor azt a pár olvasó-barátomat nem szórakoztatnám, akik értik az iróniám.

És ismét hozzáteszem, hogy a másik oldalon a diplomáciai rendszám mögé bújó a közlekedési szabályokat megsértő magyar potentát kicsi fiáról is hasonló a vélemémyen.
süti beállítások módosítása