Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Mi nem lennék semmi pénzért... (Foci EB-s körkép)

2008.06.13. 12:18 escaper

Először is nem lennék a közvetítéseket irányító rendező. Gondold el, hogy a csávó egy percig sem élvezheti a meccset, hanem instruál, keresi a jó visszajátszásokat, 20 kamera állásból válogat, hogy melyik a legjobb. Ráádásul az ismétléseket sem tudja megnézni, mert már a következő bevágásra kell koncentrálni. Elmondhatjuk, hogy a szerencsétlen a meccset 10-20 párhuzamos monitoron nézi. Mintha 20szor nézné meg ugyanazt. Broáááááááf!

Aztán nem lennék fotós sem, akik egyelőre még szép számmal állnak a pálya mellett másfél méteres objektívjeikkel. Egy-egy lecsúszott lövés után a periférikus látásától megfosztott kis kukkoló már csak azt észleli, hogy egy műtőasztalom próbálják a szemüregébe fúródott fényképezőgépet kiszabadítani. Ahhoz, hogy túlélje, el kell távolítani, de ő is tudja, hogy a gép értéke nagyságrendekkel magasabb, mint az életbiztosítási összeg, tehát sejthető, hogy az orvosok kire-mire fognak jobban vigyázni.
Aztán az a fotós sem lennék, akinek a gépe ott hevert a cseh kapu mögött, hogy távirányítással lekapja a legfontosabb pillanatokat: egy támadás után a kapu mellé lőtt labda össze-vissza törte azt. Majd öt percen belül egy gól is született, aztán a végén még egy. A gép valószínüleg látott már fontosabb napokat.
Aztán az a kameraman sem lennék, aki a félpályánál egy homokzsákokkal körbevett géppuskafészekből közvetít. Az említésre sem méltó, hogy a rendszeresen jelentkező esőben annyira ronggyá ázik, hogy este a csaja kidobja az ágyból, mert ponty szaga van. De amiért érdemes lenne a Star Wars-ba illő cuccot kezelni (miszerint a piros gomb megnyomásával kilőhetné a célbavettet) nem engedélyezett.

Aztán nem lennék a kis zöld mellényes steward sem, aki a meccseket háttal nézi és büntetést kell fizetni, ha megfordulna. A nézők közt meg csak elvétve akad olyan, akit érdemes lenne 90 percnél tovább nézegetni. És azt se felejtsük el, hogy az eltévedő labdák érzékelése, amik fejbe-hátba nyomják őket még egy Jedinek is kihívást jelentenének, ennyi Jedi meg bizonyosan nincs, ezt láttam a SW1-ben.
Ráadásul a felirat rajtuk - olyan mintha valakire azt raknák ki, hogy 'Lalyos'.

Aztán pizza-futár sem lennék, aki kihozta nekünk a pizzát a meccs alatt. A döntőnél ki az az állat, aki ezt a fontos közszolgáltatást el fogja látni? Vagy spejzoljak addigra?
Meg az a pasi sem lennék, aki a pizzát fizeti, de nincs nála cash, ezért elmegy a bankautomatához. Nem lennék, de az voltam...

Nem lennék a lengyel titkosszolgálat vezetője sem, akinek sikerült beépíteni egy honfitársukat a német csapatba, így sikerült 12 játékossal tartani a frontot a németek ellen. És mit ad az Ég, pont a fedett játékos rúg két gólt. Csak azt felejtették el közölni vele, hogy az egyenruha ellenére a lengyeleknek kéne segítenie.

Nem lennék sportkommentátor sem, akinek név szerint kell ismerni a pályán egyszerre futkosó 46 orosz focista nevét. Fogalmam sincs, hogy a bírók hogyan nem veszik észre, hogy ennyivel többen vannak a pályán. Valószínüleg a Ryoanji Zen trükköt alkalmazzák: egyszerre sosem látszik mind, bár nekem van felülről vett felvételem, amin egy félpályán, egy képernyőn 27-en látszanak. Mármint az oroszok.





Aztán, hogy a japán kultúránál maradjunk, nem lennék az az ember sem, aki szépen levajazta, hogy az EB alatt a csajok görkoris térdvédőben és combfixben hordják nekünk a kaját és a sört. Csak a csajoknak pont most kellett elutazniuk nyaralgatni.
Igy a vidám bukake helyett maradt a négy pasis lázas drukkolás, a hétvégén hányás hajnalig. Elcseszett egy szervezés...
Két év múlva a VB-re meg öreg leszek, dagadt és talán még szemüveges is. Akkor meg már biztosan fizetnünk kell majd ilyen szolgáltatásokért.

Nem lennék az a kertész sem, aki felel a stadionok füvének minőségéért. A sok büdös focista mindenre figyel, csak a munkájuk eredményére nem.

De leginkább kivénhedt, öreg, magyar focista nem lennék, aki 10-30 éve (saját szintünkön) jól focizott, EZÉRT meghívják szakérteni. Amikor ezek a szakmájukban fontosak voltak, én a Java és Lego közt ingadoztam. Esküszöm belehalnék, ha még mindig arról kérdezgetnének!
Lássuk be, ezek már akkor sem az eszükről voltak híresek, de most (egy-egy olyan adón nyilatkozva, ami az EB meccseit néhány napos csúszással adja le) a nyomorult kis hirdetési matricáikkal az öltönyükön - nevetségesek is. Pedig még meg sem szólaltak.
Aztán azt is megteszik. Ekkor a nevetés lelohad: ezek szerencsétlenek a fenenagy, penge eszükkel vannak összezárva. Életfogytiglan!

9 komment

Címkék: média sport celeb kultúra foci abszurd 2008 eb

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr68510306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogesz 2008.06.13. 13:10:09

"akinek név szerint kell ismerni a pályán egyszerre futkosó 46 orosz focista nevét."

kábé, mint az írta Petőfi Sándor verse
:-D

Csumpitáz Alfréd 2008.06.13. 13:12:21

Én meg te nem lennék, vazze! :)

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.06.13. 13:14:17

Tetszik :)

"annyira ronggyá ázik, hogy este a csaja kidobja az ágyból, mert ponty szaga van" - a legjobb.

gj2k 2008.06.13. 13:38:31

Király a post! A ragya rohassza rá az eget az oroszokra, szerencsére még 27-en se tesznek ki egy normális nemzeti 11-et. Lol :)

dzseki 2008.06.13. 13:43:59

szerintem aranyosak.
a legédibb a bajszos.

AP (törölt) 2008.06.13. 13:59:19

Téged nem akartak még megverni ezért a blogért?
Nekem speciel tetszik, de a sok véglény valószínűleg már feni a kését. (bár ebben nem vagyok teljesen biztos, ahhoz az értő olvasást kellene először elsajátítani)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.06.13. 14:18:57

Szőke Szikla Kupa lesz a fociszakértőknek EB után. Még nem tudjuk, hogy a legjobbat vagy a legdebilebbet keressük... Kitaláljuk addigra.

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2008.06.28. 11:32:44

Príma szöveg - a gondolatok egy része megfordult a fejemben. Jó leírva látni :-)) Kösz! :-)
süti beállítások módosítása