Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Embertanfolyam 3: Metró, azaz Lugosi vére

2008.03.20. 12:10 escaper

(Nem érdekel a politika!)

Talán belefér a leghíresebb maoik sorába Bela Lugosi a mi vérünk, akiről tudjuk, hogy korának meghatározó sztárja, és a vámpír kultusz kialakítója volt. Pályájának végén például dolgozott Ed Wooddal, aki korának Zs-kategóriás óriása volt.

Emellett Lugosi a maoi akcentus világhírűvé tételével is beírta a nevét a történelembe.
Azt kevesen tudják róla, hogy nem halt meg. Persze vannak mindenféle mendemondák, hogy szívroham, de ahogy filmjeiben, úgy a valóságban is egy koporsóban lakott. Tulajdonképpen csak aludni tért.












De ma honfitársaim, eljött az idő, hogy bevalljuk miért is nincs régóta metrófejlesztés.
Lugosi nemhogy nem halt meg, de eltűnése óta megfertőzte az egész maoi társadalmat. Ki ne érezte volna néhanapján a szaggató fejfájást reggelente, a szembesütő Nap gyilkos sugarait? Igen, amikor azt gondoljuk, hogy éjjeli nyugalomra tértünk, valójában a vámpír tombolt bennünk az elmúlt órákban, amire reggel már nem is emlékszünk. Viszont a tudatalattink  próbálja megakadályozni a tudatosulást, elrejteni a másik, ragadozó énünket. A metró alagutak ugyanis a titkos városainkat kereszteznék. Ezeket úgy kell kiépíteni, hogy a vámpír közlekedést ne akadályozzák.
Elhihető lenne egyébként az az építési tempó, ami történik? 

Az emberek viselkedése a budapesti utcákon talán emberi viselkedés?
Talán véletlen, hogy minden politikusunkat vérszívó piócának nevezünk, minden neheztelés nélkül? Igen, mindahányan vámpírokká lettünk.
Bizonyíték kell? Nézz magadba! Tegnap, emlékszel amikor át akartad annak a csávónak harapni a torkát? Ennyi sem elég? Tessék egy dokumentum film!
 
Felismered az elején Ferenciek terét (0:12, 1:51)? Józsefvárost (1:29)? A kisföldalatti állomását? Szerinted véletlen, hogy az 0:54 másodpercben a BKV logója tűnik fel?
Vajon miért tartod szépnek Görög Zitát?
Szerinted a Gozsdu udvar (1:01) rekonstrukciója miért késik 60 éve?
Ébredj és szembesülj valóddal!
 
 
 

Talán csoda, hogy Budapest metró térképe ilyen:


























És lássuk, milyen a hálózat ott, ahol nem kell a rejtett vámpír társadalom nyomaival foglalkozni!

Párizs
London



























Bécs



























Tokió
(köszi, ErnO)



























És hát végezetül, Peking
Na, ugye velük pariban vagyunk!


























De nem sokáig, újabb teljes vonalakat adnak át ebben az éveben - valószínűleg az Olimpia előtt. És hát távlati terveik is vannak. Egy kicsi, 2050-ig és  több, mint egy tucat vonallal.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés kultúra metró vámpír

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr96389137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása