Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Méghogy a reményhal. Meg utoljára...

2008.02.21. 00:39 escaper

(Nem érdekel a politika! És lassan ez az egész mocsár sem...)

Nincs remény. Sokan mondtuk sokáig, hogy példamutatás, kedvesség, előzékénység és egyszercsak ez az ország is élhető szelete lesz az univerzumnak.

Nem tudom elkerülni azt a sok mocskot, ami itt van. Hiába próbálok emberként viselkedni, ha egyszerűen belehalok, mert megölnek, ha nem veszek részt ebben a harcban, ami itt folyik.


Nincs kedvem másoknak elmagyarázni, miért vannak szabályok. Mert nem miattam, hanem hogy biztonságban érezzük magunkat: mindannyian. Nem nekem kell betonnal töltött babakocsival vagy kocsikulccsal karcolászva büntetnem azokat, akik semmire sincsenek tekintettel, ha csak egy icipici hatalmat is kapnak. Mert egy rozzant 1-2 tonnás vasdarabon kucorogva már mindenki félisten, aki veszélyeztetheti mások életét.

Akiknek meg a törvények betartatásán kéne dolgozniuk, azok korrupt kis patkányok valamennyien. A törvényhozástól az utolsó rendőrig. Mert nem igaz, hogy nem létezik EGYETLEN kis csavarocska, aki nem helyezi szolgálatba magát, amikor életveszélyes helyzetek vannak mindenütt.

Elég volt, hogy minden rendőr napi több órában bújkál a munka elől. Ha felhívom a figyelmüket, hogy verekedés vagy súlyos közlekedési szabálysértés, akkor legfeljebb engem igazoltatnak, de minden esetben feltétlenül a másik irányba futnak.

Elég volt, hogy a rendőrök "na, hogyan is intézzük el, uram" mutyizgatással próbálkoznak egy kis mellékeshez jutni. Elég volt, hogy a barátnőm telefonszámát el merik kérni egy közúti ellenőrzés során. Elég volt, hogy pofátlanul nem tartják be a szabályokat. Elég volt, hogy minden betörési ügyben a nyomozást, ami a baráti körömben előfordult, a "tettes ismeretlen" konklúzióval zárják le 30 nap múlva, anélkül hogy bármit is tettek volna az ügyben. Elég volt, hogy hol töketlenül sertepertélnek egy közintézmény felgyújtásakor, máskor meg azonosítószám nélkül eszeveszett adrenalinlovagként lengetik a gumibotjukat minden járókelőt leverve. Elég volt, hogy március 15-én a huszárokat Inkalos legények kísérjék, mert már erre sincsen kerete a rendőrségnek. Elég volt, hogy a törvények hiányára, a benzinköltségre, a nem-megbecsült létre, a félelemre, a tapasztalatlanságra, a létszámhiányra, a vezetésre, a politikai háttérre fognak mindent.

Ehhez nekem semmi közöm. Ahhoz sincs közöm ki a főnökük, az mikor pisálja oldalba a székházuk oldalát és milyen vízhajtót szed, vagy mit hazudik, amikor gyorshajt. Nem érdekel a felügyeleti minisztérium fejének neve, pártállása és viszonya bárkihez.

A rendőrség feladata, hogy a rendet őrizze. Ennyi. Tessék napi 8 órában, minden egyes pillanatban tenni valamit a közösségért, a fizetésért. Utána pedig szolgálatba helyezni magukat  a legkisebb törvényszegést tapasztalva. 

Különben csak dőreség a nevük...

Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés rendőr zebra

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr63347951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása