Miért épp nem Mo?

Hogy elmentem, annak oka van. Birka birkának farkasa ez az ország. :)

Akik már elmentek...

ip-location

Célpontok

Időutazás - visszajelzés


Ha találkoztál az időutazás bizonyítékaival, kérlek jelezz vissza a helyszín fotójával és pontos címével: el.innen@freemail.hu

Utolsó kommentek

  • cecelegy1964: az nem lehet, hogy a meg meg jeleno ufok idoutazok ? (2011.01.12. 20:57) Időutazás - bizonyítékok
  • cecelegy1964: superfuntimehappeningyes.blogspot.com/2008_01_01_archive.html / ez éppenseggel lehet az ido... (2011.01.12. 20:36) Időutazás - bizonyítékok
  • birkusz: Magyarország volt, van és lesz. Legalább is a díszletek léteznek. Olyan, mint ha lenne. Pedig ninc... (2010.11.07. 06:51) Akik nyugodt álmodat vigyázzák - 1.
  • DR.version: megkerdojeleznem hogy normalis vagy, dehat hulyeknek all a vilag :D (2010.10.29. 21:01) Időutazás - bizonyítékok
  • escaper: @balage_81: Ha akar szoban is tamogatod az eroszakot, vagy elturod, hogy aldozatokka valjanak, aki... (2010.09.25. 18:55) Mo és a jog
  • Utolsó 20

TV műsor

Nincs megjeleníthető elem

Múzeumok éjszakája - Barbie visszavág

2008.06.22. 10:29 escaper

Igen, ilyen rendezvény kell, mint a Múzeumok éjszakája. Tele volt éjjel a város, ráadásul kulturált emberekkel, a disco-balesetbe igyekvő neandervölgyi vesedonorok helyett. Tömeg minden múzeumnál, értelemtől csillogó szemek, valaki kiöltözve, valaki alkohollal megtámasztva, ami helyes is: Szent Iván éj buja, lazulós és mostmár ünnepelhető is.

Persze nem lenne mo, ha valakik nem keresnének kétségbeesetten a hasmenésükhöz ipari ventillátort, hogy belső problámáikat a többiekkel megoszthassák.

Már a belépőn elkattant az agyam:

Ez a matrica az Ön belépőjegye, amellyel 2008. június 21-én ingyen  látogathatja a Múzeumok Éjszakája összes helyszínét és programját, valamint ingyen utazhat a múzeumi buszjáratokon.

Mindez egy 1.200 HUF-os jegyen. Mintha egy örömlány a szerelemről csacsogna.

Aztán mint mindig, a közlekedés. Lássuk mi is van a Hősök Tere környékén: Műcsarnok, Szépművészeti, Hopp Ferenc, Közlekedési, Repüléstörténeti, Mezőgazdasági, Kogart. Mind alapvető pillére a magyar múzeumi életnek, tehát sokak fogják választani. Sokan fogják autóval megközelíteni, mert rohangálnak a városban a helyszínek közt és a tömegközlekedés katasztrófális ebben a városban, főleg éjjel.

Az autóknak meg parkolóhelyre van szüksége, erre tökéletes az 56-osok tere. Csak azt lezárták. Ott állt néhány biztonsági őr és a szakadt verdája egy megállni tilos tábla előtt. Miért is? Talán, mert a rózsaszín (szerintük magenta, mert annyira európérek, hogy magyarul sem tudnak vagy szégyelik, hogy egy olyan színt kell használniuk, amit senki sem mert, hogy egyediek lehessenek: PR-os turkálóban a bála mögé csúszott és ottfelejtett szín) kábelesből mobillá emelkedett, mostmár multi, egy hét múlva ingyenes kulturális gyöngyöt vet a nép közé. Szerencséjére kivételesen nem üveggyöngyöt, hanem igazit. De ne felejtsük el, hogy ebben kulturális hátteret próbál adni a PR eseményének. Akkor meg miért tart be egy nagyságrendekkel magasabb szintű és nagyobb eseményen résztvevőknek?

Rakja ki a barbieszínű molinóit, ha már területfoglalási engedélye van, hogy az autók a T által bérelt terülten parkolnak. Igy nem dühös autósok keringtek volna a környéken, hanem nyugodt emberekbe tudta volna beleszugerálni a nevét. Ezzel a módszerrel viszont csak azt érte el, hogy mindenki a Nemzeti Vágta teljes lóállományának igaz, viszautasíthatatlan szerelmi közeledését kívánta a családjukba.

Viszont sikerült megértenem, hogy a színükkel a kulturális Klaus Barbie címre hajtanak. Sikerrel! Köszönjök T!

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés kultúra parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://elinnen.blog.hu/api/trackback/id/tr78533153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása